PolCap filmklub

Konzervatorium I 2008.11.18. 15:34

A Political Capital Institute filmklubjának programja az elmúlt húsz év politikai és közéleti eseményeit feldolgozó dokumentumfilmekből és televíziós anyagokból válogat. A filmklub a nehezebben hozzáférhető mozgóképes anyagok vetítésével kíván visszatekintést adni a politikai közgondolkodást máig meghatározó történésekre. 2008 első felében a Fekete Doboz Alapítvány archívumából néhány ritkán látható dokumentumfilm kerül műsorra. A tervezett sorozatban szerepel az 1988. március 15-i eseményeket felevenítő Gyertek velünk, a Fiatal Demokraták Szövetségének megalakulását követő Civil technikák, a médiaháború eseményeit feldolgozó 169. óra és egyéb filmek.

A havonta jelentkező filmklub helyszíne a Bem Mozi (1025 Margit krt. 5/B), a vetítések nyilvánosak és ingyenesek.

A Political Capital filmklubjának ötödik, november 25-én kedden, 20 órakor kezdődő műsora a rendszerváltás pártjainak 1990-ben vetített kampányfilmjeiből válogat.

A filmek vetítése előtt Kéri László tart bevezetőt.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr43775775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.11.18. 18:02:43

akkor én kis késéssel érkezem...
(nagyon öncenzúráztam most magam Kéri miatt)

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása