Nagy Ferót alternatív köztársasági elnöknek!

Konzervatorium I 2011.11.13. 08:04

Nagy Feró régi motoros a köztársaságielnök-aspiránsok közt, igazán megérdemli, hogy a szeniorátus elve alapján elsőbbséget élvezzen leendő jelölttársai közt. Ő az örök alternatív köztársasági elnök. Tapasztalata és a nemzetet egyesíteni képes személyisége vitathatatlan.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr643370417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aeidennis 2011.11.14. 16:56:05

Retrográd, reakciós, ellenforradalmi gondolat lenne, ha azt mondanám mindenki foglalkozzon azzal amihez ért? Nagy Feró zenéljen, Scmittpál sportoljon, Gönc Árpád írjon, fordítson, Sólyom László kiránduljon, Mádl Ferenc (Isten nyugosztalja) tanítson az egyetemenés és ne legyen senki köztársasági elnök, mert hazánkban jelenleg ilyen irányú szakképzés nem folyik.

Otido · http://monarchista.blogspot.com/ 2011.11.15. 11:04:16

@aeidennis: Egy régi vicc szerint:
"Egy ideális világban a rendőr angol, a szakács francia, a szerelő német, a szerető olasz, és a svájci szervez mindent. Rémálmainkban viszont a rendőr német, a szerelő francia, a szakács angol, a szerető svájci, és az olasz szervez mindent."

Bár nem tudom, mi a baja az ismeretlen vicc szerzőnek a német rendőrökkel. Vagy az olasz szervezéssel, de, hogy a köztársasági elnökösdivel Önnek mi lehet a baja, azt azt hiszem értem. Az utána következő: "ez a villa nekünk - kettejüknek - nem eléggé villányi" gyomorforgatási összjátékról már ne is beszéljünk. És a mandátuma lejárt elnökön önmegvalósításairól, mint ha semmi sem történt volna és még mindig ők lennének a szociálista brigád briegaderfrührer-jei.
Politikusnak, államfőnek születik az ember (vagy nem). Ezt a posztot egyes retrográd és korántsem olyan fejlett és haladó országokban, mint a Magyar (Nép)Köztársaság, egyszerűen királynak vagy bonyolultabb esetekben császárnak nevezik. Oszt' mégis működnek.
A fene se érti hogyan...

aeidennis 2011.11.15. 12:57:50

@Otido: Nem tudom ki volt az az idióta, aki kitalálta, hogy mennyire jó, ha a nép egyszerű fiai, pékek, pályaelhagyó szabadbölcsészek, esztergályosok, technika-biológia tanárok irányítanak egy országot, de így az államcsőd kapujában azt kell, hogy mondjam megérdemelne egy alapos verést.

Otido · http://monarchista.blogspot.com/ 2011.11.15. 13:08:37

@aeidennis:Voltaire, Rousseau, d'Alembert, Diderot - máris tudok 4-et mondani. Sőt Égalité Fülöp, Danton, Desmoulins, Marat, és ne felejtsük a fekete lelkű és perverz Robespierre-t sem a hozzá csapódott, majd később átállt Fouché-t és Talleyrand-ot sem. Aztán valami Marx nevű félidióta, akinek a keresztneve Engels volt (vagy Lenin? vagy Joszif?).
Az a bizonyos ballib kárhoztatta "kaszt-rendszer" azért nem volt egy ordenáré butaság.
A suszter meg a kaptafa - ősi bölcsesség...

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása