A férfi agy és a női agy

Konzervatorium I 2011.05.07. 08:15


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr482856976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2011.05.07. 10:51:30

Ez jó, ezt ismerem. Mondjuk kirakhatnátok valami humor taget, vagy hasonlót. Később segítene a hasonlókat megtalálni.

Necrology 2011.05.08. 20:36:36

De legalább becsempésztek valami humort, még ha nem is tőlük származik. Meg megismertük, hogy milyen egy katolikus: olyan iskolába járt, és keresztet vet, ha készül valamire :)
A villanyt ki kapcsolja le?

JohnLeCarré 2011.05.10. 11:59:13

We don't care ... women tend to care for everything.

Ezért kellenek nők, sok-sok tapasztalt háziasszony a magyar politikába, hogy alaposan kitakarítsanak, kidobálják a férfiak harminc-ötven éve elrakosgatott matchboxait, pillangókéseit, és egyebeket. Mindjárt kellemesebb lenne ez a haza.

HaKohen 2011.05.10. 19:12:10

Hát igen, ennek a linkje elég régen kering emileken. Kellemes dolog itt látni a Konzin - bár utóbbi haldoklását nem tudja kompenzálni (képzavar!).

Ezt a pasast próbálják utánozni a magyar stand-uposok? Még hajtaniuk kellene egy picinyég, hogy elérjék. A közönség pedig - bár igazi amerikai - még mindig élvezhetőbb, mind az ertéel műközönsége.

@JohnLeCarré:

Végeredményben igazad van, ha nem is vezetnék vissza minden szart a nemek közti egyre eltorzultabb arányra. De az biztos, hogy egyre macsóbb álelitünk így a semmi felé igyekszik, és minket is vonszol magával.

Btw: írtál újabban valami jó kis kémregényt?

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása