Lesz ez még így se

Konzervatorium I 2008.10.17. 20:27

"Válságtanácskozást hívott össze szombatra Gyurcsány Ferenc, hogy megalkossák a világválság túlélésének stratégiáját és a nemzeti felemelkedés programját egyszersmind. Utóbbira volna egy javaslatom, gyorsan adjanak mindenkinek részvényeket (lásd új tulajdonosi program), majd kezdjenek el shortolni, a siker garantált.

De kicsit komolyabban: mire kell felkészülni, hogy segíthet ebben, ha együtt pogácsáznak a parlamenti pártok, a közjogi méltóságok és a különféle érdekvédelmi szervek, és valójában ki a legalkalmasabb a válságkezelés kidolgozására és végrehajtására? "

Ajánljuk szerzőnk, Tallián Miklós publicisztikáját a Hírszerzőn.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr66719194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2008.10.18. 06:51:11

Réges- régen, mondjuk 2006 őszén kellett volna megfogadnia a "Furmány valahogy"- mondást és most nem lenne ennyi bajunk. Legalábbis eggyel kevesebb. Ma elsődlegesen azt kell megmagyarázni neki, hogy rossz a szeme, és amíg gyógykezelik, nos addig mentesítik a munkavégzés alól. Majd, ha meggyógyult,- alkalmassági vizsga és esetleg újra munkába állhat.
Mivel ezt lesz a legnehezebb véghez vinni, így a csúcs eredménytelen lesz.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.18. 14:23:14

legalább a látszata meglesz, hogy valamit próbálnak tenni...

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása