Rém és becsület

Konzervatorium I 2008.06.08. 15:46


A Tirpákbokrétás és a Teakör blogok szerzőinek új vállalkozását, egy folytatásos politikai nagyregényt ajánlanánk olvasóink figyelmébe, mely a maga műfajában úttörő kísérletnek tűnik.

Vigyázat, igazi rétegolvasmány, csakis az ideológiailag képzett közönség számára!

http://nagyregeny.blogspot.com/


Álljon itt egy fejezet a műből:

"Tibor éppen harmadszor kezdett volna hozzá a közép-európai politikai rendszerekről szóló előadásának. Először egy kóválygó takarítónő zavarta meg, mikor hangos csörömpöléssel benyitott az előadóterembe, majd ijedtében orra esett a partvisban, általános röhögést kiváltva ezzel a hallgatóságból. Utána pedig az egyik hallgató egyszerűen lehányta az előtte lévő sorban ülő három embert, öt percig tartott, amíg kivezették.
Kissé idegesen igazgatta hát a csokornyakkendőjét, és megnyugvást keresve tapogatózott zsebében a trockista párt tagkönyve után. Jóleső érzéssel nyugtázta a kis könyvecske műbőr kötésének hűvös érintését, és megköszörülte a torkát.
Akkor hirtelen, robbanás-szerű hang kíséretében elsüvített a feje mellett egy tetőtől talpig fekáliával borított férfi és derékig belefúródott a mögötte lévő műanyagtáblába."

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr35508892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.06.08. 16:54:51

Tölgy koprofágiát tematizáló fejezetei és legújabb, metanarratív csavarjai különösen, hmm, érdekesek. Kíváncsi vagyok, a többiek mit tudnak kihozni a folytatásból.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.06.08. 17:19:05

"- Hívattalak, jó Vladislav. - mondta az Elnök - Haladéktalanul számítsátok ki, hogy mennyit kell elvonni a nyugdíjasoktól, hogy elegendő szárazjeget gyárthassunk a Duna befagyasztásához. A jégen akarom megkoronáztatni magam. Miután belefagyasztottuk a nyugdíjasokat! Azt akarom, hogy ott pislogjanak a csizmám sarka alatt!
- Most kicsit zavarba jöttem. Akkor most nacionalista monarchiát akarunk, vagy kádárista diktatúrát?
- Mindkettőt. Esetleg felváltva. De mindenképpen populista lesz. Es ist alles!Abtreten!"

konkrétan prüszkölök-vonyítok a röhögéstől.

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.06.08. 21:21:50

remélem nem meg el tőle a kedvük, és megmarad az ihlet, hogy tényleg valódi nagyregény legyen belőle:).

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása