Goldenblog

Konzervatorium I 2008.06.11. 18:01

Mint azt már páran ismerik, évente megrendezésre kerül a Goldenblog verseny, az ország legjobb blogja címért.

A verseny idén ketté lett bontva, amatőr blogok több kategóriában indulhatnak, melyeket zsűrik osztályoznak. A profi blogok közül 20 induló van, melyből 5-öt kell minden szavazónak kiválasztani, és rangsorba állítani. A nyílt közönségszavazás egész nyáron tart, a győztes a legtöbb szavazatot kapott profi blog.

A Konzervatórium nagy meglepésünkre a Mainstream, a profik kategóriájába lett sorolva.

A goldenblog szabályai szerint ebben a kategóriában az alábbiak indulhatnak:

"Nagy olvasottságú portálok, kiadványok, szervezetek által bevezetett, támogatott blogok. Játék a játékban – egész nyáron át tartó, nyílt szavazás."

Számunkra rendkívül megtisztelő ez a kategória, továbbá kitörő örömmel tekintünk arra, hogy partnereink többsége szintén versenytársunk (Reakció, Metazin, Jobbklikk), egyértelműen drukkolunk és sok sikert kívánunk nekik!

A szavazás lezárásáig ezért kérjük olvasóinkat, hogy szavazzanak ránk (is). A továbbiakban az oldalsávban kiemelt helyen megtehetik a Goldenblog gombra kattintva is.

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr48515114

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - polgári underground 2008.06.17. 15:03:03

Get out the vote! Tudom, tudom, lassúak vagyunk. Már tart egy ideje a Goldenblog szavazása, de mi csak most indítjuk szerény GOTV-kampányunkat. Adtunk egy kis előnyt a riválisoknak (valamint kitűnő magyarfocista alibiszöveget biztosítottunk a magunk…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.06.11. 20:43:06

Hát kábé mi vagyunk a kakukktojás a mezőnyben...

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.06.11. 21:04:29

De azért szavazzon ránk mindenki annyi gépről, ahányról csak tud :).

doktorur 2008.06.11. 22:07:17

Ejnye no! Ha nem tecc, ne szavazz. Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom, hogy nem aspirálunk a legkisebb rossz szerepére. Persze ha mégis inkább meggyôzôdésbôl, akkor más lenne a gyerek fekvése ugye... :)

garázdabillegető (törölt) 2008.06.11. 23:06:09

Csak vicceltem, szavaztam.
Azért járok ide, mert itt nincs akolmeleg számomra (vö: A jó tanár: ellenség cikkel) bár nem is vagyok még fajtárs sem. De mégis jó.

doktorur 2008.06.11. 23:37:05

Fajtárs? Viccelsz??? :)
Nálunk nincs demokrácia, de pluralizmus és nyitottság van. Meghallgatjuk mindenki véleményét (a trollokat persze elhajtjuk) és szívesen vitatkozunk. És van akolmeleg is. Megvannak azok az alapok, melyen állva egy irányba toljuk a szekeret. Pedig micsoda egy vegyes társaság! :D

public hikikomori · http://animecomment.blog.hu/ 2008.06.12. 15:07:40

A pluralizmus persze korlátozott. Maradjatok ebben konzisztensek, pluralizmust mondani minimum hiteltelen egy bevalottan jobboldali (neokon, libertariánus, stb.)blogon.

doktorur 2008.06.13. 08:13:49

A pluralizmus dialektikai síkon értendô. Elvi síkon igyekszünk konzisztensek maradni, de ebbe belefér mások meghallgatása. Már csak azért is, mert bár meggyôzôdéssel vallunk bizonyos téziseket, de hiszünk önnön tökéletlenségünkben. Ergo még akár tévedhetünk is.
Persze nem valószínû :)

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása