Slota titkos beszéde

Király Rák I 2007.12.21. 10:08

Érdekes dokumentumra bukkantam ma reggel, mikor megnyitottam emaileimet. Egy „Put that bigger penis under the Christmas tree” tárgyú levél és a Nokedlipusztai Kastélyszálló karácsonyi üdvözlete között ugyanis ott volt Ján Slota, a schengeni határnyitás alkalmából el nem hangzott beszéde. Fogadjátok hát szeretetettel, íme:

Hőn szeretett, büszke szlovák népem, szlávok szlávjai!

Eljött hát a nagy nap, amikor Európa nemcsak gazdaságilag, hanem határai eltörlésével is csatlakozott Szlovákiához. Joggal merül fel a kérdés, hogy hogyan lehet az, hogy az elnyomó ázsiai horda, a magyarok is kiérdemelték eme magasztos megtiszteltetést, hogy ettől az órától, perctől, másodperctől fogva határainkon nem kényszerülnek szánalmas címerükkel díszített okmányaik lobogtatására, a mi büszke határőreink előtti térden csúszásra a bebocsáttatás érdekében, hanem csakúgy, mint ezer éve, beszivároghatnak szent országunkba, belülről bomlasztva azt. Hát nem tanul Szlovákia a történelemből, hogy ismét ellenőrzés nélkül beengedi áldott földjére a magyarokat, a zsidókat, és a homokosokat, hogy a homokos magyar zsidókról ne is beszéljünk?! – kérdezhetnétek joggal, testvéreim.

Nos, drága barátaim, húgaim, öccseim, biztosíthatlak benneteket, hogy amíg az én nevem Ján Slota, nem veszítünk éberségünkből, őrizzük országunkat, és tűzzel-vassal harcolunk az utolsó „magyar” politikai szerveződés, bomlasztó csoportosulás ellen. Ezzel egy időben viszont mi is élünk az új helyzet adta lehetőségeinkkel.

Gondoljatok csak bele, mennyi remek eszköz adatott a kezünkbe három ősellenségünk – a magyarok, a zsidók és a buzik – közül a legveszélyesebbik, a magyarok megfékezésére. Eddig, ha tankot akartunk volna indítani Budapest felé, kénytelenek lettünk volna MÉH-telepre szállítandó nemesfémnek álcázni, most viszont szó és ellenőrzés nélkül szánthatjuk nemes szlovák földjeinket tankkal: Tokajt, az Alföldöt, a hegyvidékeket, az ősi szlovák városokat, Budapesttől Békéscsabáig, amelyeket a magyarok elraboltak tőlünk, és ahol azóta is fogva tartják tót testvéreinket.

Feléleszthetjük szent elveinket, államunk, alkotmányunk alapját, a Beneš dekrétumokat, beteljesíthetjük azok szellemiségét! Végre! Az éj leple alatt ellenőrzés nélkül vihetjük át a határon az országunkat megmételyező délvidéki magyarokat, házaikba, földjeikre telepíthetjük a magyarok által megszállt szlovák területeken tengődő, szenvedő honfitársainkat! Beteljesíthetjük hatvan éves álmainkat! De a java még csak most jön!

Az éj leple alatt minden este pár méterrel arrébb visszük az igazságtalan trianoni döntés értelmében kijelölt államunk határait jelző köveket! Nem titok, hogy nemzetünket csúfos megaláztatás érte az első világháború után, amikor ősi jussunkat csak részben kaptuk vissza, hát itt az idő, hogy a büszke, gazdag és erős szlovák nép végre visszavegye, ami az övé! Ha segítetek, számításaim szerint egy hónapon belül miénk lehet Esztergom, onnan pedig pár év alatt egészen a szerb határig elvihetjük a köveket. Sajnos, azt a határt még őrzik, de már reméljük nem sokáig!

Ha igazi, erős szlovák vagy, barátom, velem tartasz! Ha a zsidók, a buzik és a magyarok titkos világuralmi terveit szolgálod, átkozott legyen a neved, a családod, valamint számolnod kell azzal, hogy államellenes bűncselekmény miatt, egy „A magyarokat szolgáltam” táblával a nyakadban akasztunk fel, amint elértük céljainkat. Rajta hát, állj mellénk, tudd, hogy hol a helyed! Ha szlovák vagy, velünk tartasz! Ha áruló, akkor meg nyald ki a schengen!

(Ján Slota lelép a szónoki emelvényről, de még hallani, ahogy odasúgja titkárának, egy bőrszerkós, szőrös mellkasú ötvenes férfinek a következőket: ,,Na, jó voltam, Furkó úr? Ült a szóvicc a végén?")


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr57271189

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Konzervatorium 2008.03.18. 15:16:10

[...]align="right"> Slota eltitkolt beszéde! TOP SECRET!!!![...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fifuszfc · http://fifuszfc.blog.hu 2007.12.21. 11:43:33

Jvaslat: nyissatok egy külön blogot az ilyen bejegyzéseknek. Jó volt ez, meg vicces, és csak a kellő mértékig szabad komolyan venni, de szerintem nem fér meg egy helyen a filozófiával.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 11:51:37

(ez egy kicsit teszt is, hogy mennyire tűrik a szokottól eltérő stílust a kedves olvasók)

metametta 2007.12.21. 12:05:43

nade ne felejtsétek, hogy minden oldal által elítélt madarunk van nekünk.
arany jános bácsi, amikor a turul madarat ferdítette birodalmi érdekekt szolgált.
mert bizony az álmos vezír atyja nem sásmádór vút hánem sólyom.
jó lesz ez.
hitet kérek.
hitet a nyugalomban!
mert mi, magyarok a tudás őrzői vagyunk, így, úgy, amúgy.

én szóltam, egy magyar sámánnő.
(aki nem azonosul azzal, amit baljósnak lát, mégha üssmagor sámánságnak is híjják.)

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2007.12.21. 12:10:05

Szerintem közeleg a szilveszter, így ez belefér. :)

metametta · http://iwiw.hu 2007.12.21. 12:10:06

királyrák, nekem tecc a cikk, végre valaki megmutatja, hogyan lehet megmagyarázni egy másik aspektust, itten nálunk a kozmikus játékban, melyet sok/egy lény játszik... - hogy mai kultúrmémmel éljek...


belülről.
klassz "alfa".

metametta · http://www.churchofreality.org/wisdom/welcome_home/ 2007.12.21. 12:17:28

(shimoda, szerncsére én nem szilveszterezek és karácsonykor is "csak" szeretetet adok, meg kreált ajáncsit, most pölö minden szerettem pólót kap, mamaman, papaman, stb. feliríttal kitűnő grafikával, így erősítem a harcosok táborát.
ám, ha neked csak szilveszterkor van valós realitásérzeted, ami noch dazúúú egyenlő humor, az nem biztos, hogy kegyelmes állapot, emiatt aztán majd figyelek, hogy nehogy megsértselek...
(pedig statisztikai mércével nem mérhető a tudatmódosulásaim szerrel történő száma - még mielőtt jön kolombusz kristóf mai magyar utódja...- csakhát ilyen render vagyok.bocs, ha. ha....)

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2007.12.21. 12:22:41

A végére a buzizás nem kéne, amúgy üt.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 12:43:26

Nem buzizás van a végén, csak egy szolid Mr. Garrison - Ján Slota párhuzam (A legnagyobb homofóbok takargatnak valamit - jeligére)

Csontos 2007.12.21. 12:44:18

Ez a cikk hülyeség.
Ha a magyar tévképzetekről írsz egy ilyen cikket, akkor lehet rajta röhögni, saját magunkat kifigurázni, az a bátorság.
Tudjuk, hogy Slota egy barom, még akár a szöveg nagy részét vállalná is, így inkább sírni kéne.
Ezzel csupán annyit közöltél az ilyen írásokat élvezettel olvasóknak, hogy ezek a magyargyűlölő szlovákok milyen állatok...

Carlos77 2007.12.21. 12:46:47

Ez leütött a székről rendesen... forog a gyomrom, és az a baj, hogy csak félig vicc.

jclayton · http://zelet.blogspot.com 2007.12.21. 12:50:35

Úgy kellett ez ide, mint húslevesbe a lekvár. Sorry, de szerintem itt, ezen a blogon nagyon nincs helye, hiába értek vele egyet :(

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 12:54:57

Hát mostmár nem rakjuk át másik blogra :D

Süni · http://suttogo.mozgalom.org 2007.12.21. 12:58:15

Ez a tipikus szemita gúnyolódás. Abba tapos bele, ami ennek a (bármennyire hülye) Slotának a legszentebb, a nemzeti büszkeségébe. És az a legszörnyűbb, hogy nyilván tótok is olvassák ezt, és tovább erősítik a tót sovinizmust. Az ilyen, és ehhez hasonló írások nem hogy gyengítenék, hanem kifejezetten erősítik Slotát és bandáját, és tovább mérgesítik a két nép közötti rossz viszonyt!
Jah és figyelitek, mennyire fáj az írónak, hogy Slota utálja a buzikat és a zsidókat?? Nahát-nahát... Csak nem egy buzi zsidó írta ezt a cikket magyar nyelven, hogy tovább keverje a sz@rt??!!

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2007.12.21. 13:03:24

Rák, ne haragudj, de te egy meleg héber vagy? :D

A cikknél már csak a kommentek jobbak... :D

Tanulság? Szlovák témában nem létezik vicc. A helyzet Komoly. :)

hülyeállat 2007.12.21. 13:03:25

Nem is tudom...Nálunk is van egy Slota- kaliber, éppen csak méjd in ruménia,a Frunda. Az még ki is jelenti: a buzikat életfogytiglani kényszermunkára, mert a román az egy egészséges nép. A magyaroknak meg 1000 euro fejpénzt ajánlott fel, csak hagyják el Romániát, sajttájon. Meg büdös ázsiai horda vagyunk neki, közben meg a ő bábáskodott Románia legnagyobb korrupciógyanús piramisjátéka, az ún. Caritas akció fölött. Slotak, Funarok mindenüt vannak, meg persze Vona Gáborok is, nem beszélve a "Löpenekről".

hülyeállat 2007.12.21. 13:04:35

nem Frunda, Funar. Azért nem mindegy.Elbakiztam :))

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:12:58

ezt a blogot csak homokos zsidók írják, így nyilvánvaló, hogy a nemzetközi Tel Aviv-New York-Sajószentpéter tengelyt szolgáljuk ezzel a ferdehajlamú, seggbekukizós, görbeorrú propagandával.
De ezzel semmi újat nem mondtunk:(

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:20:25

Sziasztok, én magyar vagyok, viszont emberek irányában aszexuális. Állatok bejönnek, viszont ott mindegy, milyen neműek. Sőt! Olyan állatok és növények is bejönnek, amelyeknek egyszerre két neme van. Illetve palesztin is vagyok, az is szemita nép, bár nem zsidó, nem tudom, így ér-e?

(Viszont az megérne egy posztot, hogy a szélsőjobb gyűlöletsalátájában világszerte két állandó van, a zsidó és a meleg, a többi változik.)

Egyébként most, hogy ilyen sokszor kapom meg a zsidó bértollnok cimkét (kábé minden második index címlapnál), valaki fizethetne is igazán.

yanchi 2007.12.21. 13:20:57

Csontos: szerintem ez a cikk min. 95%-ban a magyar tévképzetekről szól. Teljesen ott van, pedig az ilyen szöveget nálunk is jópáran felvállalják (persze, csak akkor, ha tótokról/románokról, zsidókról meg buzikról szól).

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:21:25

hülyeállat: én bármikor átmegyek Romániába és elhagyom 1000 euróért, akár naponta többször is, nem tudom, van-e erre lehetőség? :)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:23:26

rák: azért csinájjuk, hogy fizessenek:))) De ezt nem kibeszélni!:)))))

a zsidóság és a buzgárság nackóéknál szubsztantív. nincs ebben újdonság.

(btw. a buzifelvonulásokat én is rühellem)

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2007.12.21. 13:24:10

Rák, most nem mondom, hogy ebből a mentalitásból mi látszik! Ez nálatok genetikusan öröklődik?? :D

Fogadok nemcsak elhagynád 10K ejuróér, hanem egyéb szolgáltatást is nyújtanál. Csak férfiaknak és állatoknak persze. :)

ati 2007.12.21. 13:26:07

Terápia. Ha frusztrál a főnököd, képzeld el a budin ülve, szorulás közben, lila fejjel.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:29:50

"Support (Inter)National Socialism!"

vagy kicsit Montysabban: National Botialism.:))

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:33:01

yanchi: kicsit a tévképzetekről is, kicsit meg arról is, hogy amíg nálunk a hasonlóképpen gondolkodók marginális pártocskákba tömörülnek, meg útszéli állodákban szónokolnak, addig Slota - hiába tiltakozik ellene minden valamire való európai politikus - kormányon van, és adott esetben egy nagyon hasonló tartalmú szöveget akár még el is mondhatott volna. Mondott ő már ilyesmit, meg még ilyenebbet is.

Pl:
-Csáky Pál egy okádék gané,
-a magyar parlament és a kormány magas rangú képviselői is az autonómiáról erről beszélnek", mindaddig, amíg a magyarok "ki nem csavarják a Hamupipőke-álmukat (sic!) alvó szlovákok nyakát, akik egy reggelen majd arra ébredhetnek, hogy Nagy-Magyarországban találják magukat, ami nem lenne jó."

Ezeket most kapásból felszínre dobta a google, pedig a régi gyűjtésemet (Ján Slota Top7) még nem is vettem elő

doubting thomas 2007.12.21. 13:33:26

schengen ide, schengen oda, sztem ezután is meg fogják nézni jónéhányunk útlevelét csak kibasszantásból mert bizony mondom, ott utálnak téged sch engem

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.21. 13:38:08

Nem akarok célozni semmire, de ha megnézitek Slotát, láthatjátok, milyen csúnya, ha valaki idegengyűlölő.

htttp://aranyhaj.blogspot.com

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 13:45:03

most még mindig ezen a második idézeten filózom. Hogy van az, hogy kicsavarják valakinek a nyakát, aztán az, akinek kicsavarják felébred?

csalamádé 2007.12.21. 13:57:04

Én, mint felvidéki olvastótok, nagyot poénosnak tartom az írást. Csak nehogy Jancsi is elolvassa és ötletet lopjon belőle :)

A Schnengen szóvicc fasza a végén :D

gravy_t 2007.12.21. 14:04:01

nekem tetszett. nem kell mindig a halálkomoly téma. és itt végre egyetérteni is lehet, nem csak emmásnakesni :)
ha akkora a tiltakozás, akkor találjatok ki valami más megjelenést, amiről látszik, hogy ez vicces cikk oszt aki nem érti a humortot az nem olvas bele. missztergeriszonos nagyon ült!

király rák:
továbbá azt is vizsgálhatnánk, hogy tényleg minden meleget utálnak-e a sélszólyobbosok, vagy egy-egy lezbifilmet beraknak-e otthon a lelyáccóba. továbbá érdekes ízt adna az egésznek annak beemelése, hogy az "igazi" zsidók (ortodoksz), akiket ugye a legjobban utálnak viláxerte, mennyire is jönnek ki a buzikkal.

lyómagam nem vagyok rasszista, de mióta hazajöttem dél-afrikából, nem iszom kávét és félek a sötétben.

ati 2007.12.21. 14:11:46

Ha már egyszer nincs kabarécsütörtök, honnan is tudnánk hogy min szabad röhögni?

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 14:21:54

miért mindig a Petőfi rádióra lyukad ki minden téma? :)

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2007.12.21. 14:25:46

Rák: odabiggyesztek egy "VICC" teget a bejegyzésedhez, így az is vágja hogy vicc, aki hülye. jó? :)

jclayton · http://zelet.blogspot.com 2007.12.21. 14:39:38

Szerintem nem az a lényeg, hogy miképpen taggelitek be, hanem a hangnem, ami eddig abszolút nem volt itt megszokott. Nem illik az imidzsbe, ha úgy tetszik...

gravy_t 2007.12.21. 14:43:53

na. mostantól meg illik a zimidzsbe :)

volt már egy poszt, ami ilyen nagy ellenállást váltott ki, melyik is volt az?

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2007.12.21. 14:44:00

Az irónia és a humor mindigis cikkeink sajátja volt sztm.

gravy_t 2007.12.21. 14:45:47

megvan!
"Balos propaganda - napi konzi demagógia"

szóval nem is ez a mostani az első

Vendée 2007.12.21. 14:49:11

Szerintem egyszerű a megoldás, minden cikk fejéhez vagy lábához kell illeszteni egy iróniamétert, és a szerző egy tíz fokú skálán bejelöli ezentúl, hogy a postja mennyire komoly vagy irónikus. Így a gyalog olvasók is könnyen és gyorsan tájékozódhatnak majd. (Sajnos, ez tényleg ilyen hosszú szó, rövidebben nem tudom.)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 14:49:52

a balos propaganda-napi konzi demagógia inkább tragikomikus:)))
Bár ezen alapon kicsit ez is, mert a valóságalapot nem mellőzi.

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2007.12.21. 15:22:59

mocskos dolog az amit slota müvel..de hidd el a szláv nép alapvetően jó és barátságos fajta..az átlagemberek..sajnos ott is,itt is vannak szemét nacionalista gazemberek..üdv ati

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 15:25:17

Azért ez nem csak vicc, meg irigyhónaljmirigy, meg fasztudja Sasjóska, van ennek az egésznek alapja is. Meg mondanivalója is. Irónia-métert meg meg... nemár srácok :D

Ez a cikk ellenállást vált ki? Sztem kurvára nem, van egy-két ember, akinek nem jön be, mert nincs benne hivatkozás TGM-re, de még Hegel-re sem. Van ilyen, de szerencsére ez nem egy nyomtatott újság, ahol az egyik cikk elveszi a másik elől a helyet.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.21. 15:27:50

rakj bele egy lábjegyzetet Hegellel, és akkor mindenki szetöszfájd lesz.

gravy_t 2007.12.21. 16:53:31

jajmá úgy értettem hogy sokan fujjoltak rá.

NemTudhatom (törölt) 2007.12.21. 20:48:22

Süni! tótok is olvassák???? aki ezt elolvassa,az már alapból nem lehet nagy tót,mivel tud magyarul. sőt! én is tótiában élek és ettől még nem leszek tót soviniszta.mert ettől még magyar vagyok! schengen ide vagy oda,nektek az itt élő magyarok csak hülye tótok,a hülye tótoknak meg rohadt magyarok.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.21. 21:09:19

Volt rá eset, hogy Bp-n hosszas sorban állásnál (meghallgatás) figyelembe vették, hogy aki a határon túlról érkezett, annak még több órát kell utaznia aznap, hogy hazaérjen, ezért előre vették őket.
Mire valaki a tömegben (nem is olyan halkan) megjegyezte (idézem):
- Nézd már, a mocskos románok itt is elénk tolakodnak...

aranyhaj.blogspot.com

Vendée 2007.12.21. 21:27:00

NT: hülye magyarok itt délen is szép számban vannak. Az elmúlt választások szerint ők a többség.

KR: téged olvasva az az érzésem támadt, hogy a kommenteket is el kéne látni egy irónia-méterrel.

Kuggli · http://npisticeatr.mlap.hu 2007.12.21. 21:49:04

Nem tudom, hogy mire verik magukat a szlovákok, de ha olyan isteni nép lenne akkor nem lennének szlávok.
Amúgy király a cikk jót röhögtem rajta, mert ha még igaz is lenne, csak saját magukat égetnék ezzel, de mivel vicc így is rajtuk röhög mindenki.

hülyeállat 2007.12.21. 22:15:26

Király rák: gyere, gyere! Meg aztán ne felejtsd el letolt gatyával megfogni a cipőd orrát. Sztem a Nagy Románia Párt, vagy a Román Vasgárda (lám nálunk is van ilyen, sőt, egy pókhálós tekintetű baromarc Székely Gárdát toboroz apróhirdetésekben) ezért külön prémiumot fizetne. S ha még az is kiderülne, hogy buzi magyar zsidó vagy, még prémiumot adnának. Ami engem illet, megvárom míg felmegy az árunk. S tudod, egy itteni karikatúrista szerint miből fizetné Funar az 1000 eurot? Az 50-es, 60-as években eladott szászok és zsidók után befolyt pénzből. Ceuşescu svájci számlái azóta sem kerültek elő...Sztem a szélsőjobbé lett, mind volt belbiztonságiakból áll.

Dr. Wakond 2007.12.21. 22:38:57

Vajon mit árthattunk ennek az embernek? MAGYAR felesége van!!! Tán ezért gyűlöl minket?

TFL · http://civilzone.eu 2007.12.21. 22:42:39

Jókedvű poszt többségében jókedvű comentekkel, na végre!!!
Meg azt se felejtsük el hogy az összes ideológiailag és eszmeileg meg agyilag kifacsart paranoid ellen az egyedüli fegyver a humor.

Dr wakond 2007.12.21. 22:56:44

Minden nemzetiségben található zsivány ember! A Szlovák, a Magyar, a Román között is. mindegyikkel dolgozom, dolgoztam együtt. Soha egyikkel sem volt semmi bajom, és nekik sem magyar kollégáikkal. (lehet, hogy csak a jobbakat fogtam ki?) Szerintem nem. Minden országban van aki azt lesi, hogy lehet a másikat lehúzni, és olyan is aki válogatás nélkül segít ha kell. A Slotának meg amúgy is sikerült kivívni a szlovákok ellenszenvét, mert nem szavazták be a "pártba". (hála nekik)

simonmondja 2007.12.22. 08:18:58

Mintha a Szkeptikusblogon lennék.

Nekik is ilyen a "szellemes" hülyeségkritika.

Mi lenne, ha összeülnétek velük és egymás hülyeségeit vitaformában kritizálnátok?

Ez a zsákutcája a tematikus blogoknak.

Olyan belterjesek lesztek, hogy keálni kell egy vitapartnert.

simonmondja 2007.12.22. 08:20:46

betűhiba.

Matfu 2007.12.22. 08:29:25

szinvonaltalan. na jó, sörözés közben, éjfél után elmegy.
Mondjuk ha egy 'tót atyafi' írja ugyanezt mondjuk Csurkapistivel, az vicces? Szerintem valahol már meg is van az a cikk...
Értsétek már meg: hülye ember mindenhol van!

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.22. 10:11:50

Mivel a kommentelők egy jelentős részének agyára ment a karácsonyi bevásárlás, vagy nem tudom mi, összefoglalom a tanulságot, mint régen a hírmagyarázók a tévében.

Tehát a tanulság: Bár Schengen hozadékai pozitívak, elég visszás nagy határmenti egyesülésről beszélni, amíg pl. Szlovákiában ilyen mértékű a magyargyűlölet a kormány részéről. Funar, vagy Csurka (bár az öreg szenilis csurka helyett jobb példa lenne mondjuk a k.info) nem túl erős kormán yzati tényező, ugyanakkor Ján Slota az. Ez az a Ján Slota, aki nemrég még arról beszélt, hogy amikor a magyarok bejöttek a Kárpát-medencébe, kivágták a szlovák terhes nők méhéből a magzatot. Ez a képzelt beszéd az ő eredeti gondolataihoz képest egy szélsőliberális beszívott bájcsevej az egyenlőségről. Ő ezt így bedobta. És ő egy szlovák kormánypártot vezet. Akkor hova is tegyük az öleljük át egymást, meg az egyesült Európát? Megmondom, sehová. Vagy legalább is nem olyan magas polcra, ahová most tették sokan.

Ezt persze le lehetett volna így is írni, de egy kis asszociációs készséget kinéztem a tisztelt kommentelők egy részéből, legközelebb nem fogom elkövetni ezt a súlyos baklövést.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.22. 10:12:21

Mivel a kommentelők egy jelentős részének agyára ment a karácsonyi bevásárlás, vagy nem tudom mi, összefoglalom a tanulságot, mint régen a hírmagyarázók a tévében.

Tehát a tanulság: Bár Schengen hozadékai pozitívak, elég visszás nagy határmenti egyesülésről beszélni, amíg pl. Szlovákiában ilyen mértékű a magyargyűlölet a kormány részéről. Funar, vagy Csurka (bár az öreg szenilis csurka helyett jobb példa lenne mondjuk a k.info) nem túl erős kormán yzati tényező, ugyanakkor Ján Slota az. Ez az a Ján Slota, aki nemrég még arról beszélt, hogy amikor a magyarok bejöttek a Kárpát-medencébe, kivágták a szlovák terhes nők méhéből a magzatot. Ez a képzelt beszéd az ő eredeti gondolataihoz képest egy szélsőliberális beszívott bájcsevej az egyenlőségről. Ő ezt így bedobta. És ő egy szlovák kormánypártot vezet. Akkor hova is tegyük az öleljük át egymást, meg az egyesült Európát? Megmondom, sehová. Vagy legalább is nem olyan magas polcra, ahová most tették sokan.

Ezt persze le lehetett volna így is írni, de egy kis asszociációs készséget kinéztem a tisztelt kommentelők egy részéből, legközelebb nem fogom elkövetni ezt a súlyos baklövést.

gravy_t 2007.12.22. 10:51:55

nekem tetszett. és egy ugyanilyen csurkásoson vagy káinfóson is röhögnék. csak nem ennyire, mert ők szánalmas kisebbség. biztos csak azért gondolom így, mert színvonaltalan bunkó vagyok.

jclayton · http://zelet.blogspot.com 2007.12.22. 11:12:23

Király Rák: másik klasszikust idézve "nekem nem jött át". Van ilyen.

Az viszont egy kicsit nagy arcra vall, hogy x számú kritizáló hozzászólás után is kényelmesebb a kommentelőket értékelned ahelyett, hogy elgondolkodnál róla, talán tényleg a cikkben van a hiba. Több írói alázatot, ha kérhetném :)

(ja igen, ilyenkor kell leszögezni, hogy amúgy szeretem ezt a blogot meg az írások nagy részét, stb.stb.)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.22. 16:02:58

Slota=Csurka és a k.info között valahol, ami a stílust illeti. Vagy mondjuk ezer, legrosszabb formáját hozó Semjén Zsolt. Konvertálgathatunk még. :)

lupus · http://cheerleader.hu 2007.12.22. 18:54:42


Sajnálatra méltó,hogy tényleg elég hosszú lenne a sor magyar oldalon is,
a hasonló hangvételü emberekből.
Csak reménykedni merek,hogy a fiatalabb ge-
nerációk mentesek lesznek a mult árnyaitól,
a nacionalizmus romboló eszméjétől,nem tévesztik össze a hazaszeretettel a gyűlölködést.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.22. 20:58:11

Az is igaz sajnos, hogy a magyaroknak is van mit restellni ugyancsak, egy-egy markánsabb véleményt illetően.
Azért szerencsére nem ez a többség.

aranyhaj.blogspot.com

zrinyi81 2007.12.22. 23:06:18

Szerintem jó írás, megfogtad a lényegét a dolognak.
Az internetben az a szép, hogy szabad (még), és mindenki azt publikál, amit akar (amíg nem sérti a társadalaom által alkotott szabályok bármelyikét).
Kritikára is szükség van, olyan nincs, hogy minden tetszen, mindenkinek.
A hippiktől azért megkérdezném, hogy ha a szlovákok elenyésző kisebbségben nacionalisták, akkor ki választotta meg Jánékat? Magyarországon mekkora szavazótábora van mondjuk a jobbiknak? Na nem mintha szeretném őket...
Kis anekdota:
Ismerek egy szlovák alezredest (katona), nagyon jófej, átlagos családapa, együtt voltunk tanfolyamon 3 hónapig (nyelv - angol). Egyszer (nagyjából a tanfolyam vége felé) kompromitálta magát, amikor egy afrikai cikk kapcsán (Kigali tűzérségi támadása) az előadó egy magyar második vh-s példát hozott fel, Kassa bombázását. A jó alezredes meg azonnal bőszen tiltakozott, hogy Kassa sose volt magyar város... kérdeztük tőle, hogy M.o. akkor azért lépett be a háborúba ,mert valaki lebombázott egy szlovák várost? Erre csak hümmögött, meg hammogott. Kár volt ezért a dologért, mert ezután semmi nem volt már a régi... (Nem is írtam neki "Hádujudú?" emailt...) :)
Egyébként meg azokat az embereket kéne a magyargyűlöletről megkérdezni, akik nap mint nap szembesülnek vele. Azokat, akik benne élnek. Szerintem.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.23. 10:13:49

Jé, mit találtam: index.hu/video/2007/12/22/fekely_vagyunk_europa_testen/

Slota városában, a hírhedten nacionalista Zsolnán a magyarságról és a schengeni határnyitásról érdeklődtünk.

metametta · http://churchofreality 2007.12.23. 21:15:41

nagyon nagyon röhögök, illetve sírok a röhögéstől a hozzászólásokon.
kösz király rák.
az a vicc, hogy magát konzervatívnak nevező eliteskedő félművelt dobozagyú élőhalott banda -tisztelet az amúgy ezen blog szerkesztői közt többes számban fellelhető kivételnek... eddig :D -
a saját fajtáját akkoris megvédi, ha az rá valós veszélyt jelent.
nem térek ki a magyar gárda szlovák előképzetére s hogy vajh a gárda mit mond slotáról, s arról, amit ti mesélgettek magatoknak be itten néhányan, de komolyan mondom, hogy intelligensebben nyomják, pedig...

atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu/ 2007.12.26. 19:13:52

Lehet így, lehet úgy megmagyarázni valamit...
Ez a poszt bizony valós dolgokat feszeget, persze nem a tankos részére gondolok:)))
Nagyon jó kis görbe tükör ez mindkét félnek.
Röhögök én is rajta, de egyébként sírhatnékom van.
Gratula az írásért.

Ahoj74 2008.01.06. 11:36:11

Én azon csodálkozom, hogy 1989-ig amíg az oroszok minden ex-szocialista országban ott voltak, meg sem fordult senki fejében az, hogy csapja a rengeteg szított műbalhét.

A nyilatkozó fiatalok persze a mai politika hatására átmosott agyúak lettek, ki tudja mit tanulnak ők is a történelem órákon... főleg ha egy Slota féle "embert" neveznek igazi szlováknak...

Valahol mégis kettős ez a dolog. Párkány, az mindig is Párkány volt, nem Stúrovó mint most, tehát nem kell csodálkozni a magyar szó hallatán. Az tény, hogy egy ország állampolgárának furcsa, hogy a saját országában (tök mindegy, hogy milyen országról van szó) nem érteti meg magát... Őt is megértem, függetlenül attól, hogy régen az magyar vagy nem magyar terület volt.

Egyébként az én barátnőm szlovák, még magyarul sem beszél, de pontosan emiatt elkezdtük tanulni egymás nyelvét... mert a gyűlöleten csak a szeretet diadalmaskodhat!

És egyébként minden jóérzésű szlovák mint ő vagy a kinti barátaim is azt mondják, hogy Slota együgyű és nem normális....

Ennyi... BUÉK.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.01.06. 11:47:44

Ez így van, Ahoj74, a gyűlölet itthon is, ott is büdös, mint ahogy szerencsére egyik nép sem fekete vagy fehér.

Slotát én egyébként azért is szeretem, az egyik kedvenc témám, mert önmagukkal szembesíti a magyar szélsőjobb buta katonáit.

Leeloo 2008.01.06. 18:36:22

üdv,
szlovákiai magyar vagyok. Több helyen írok kommenteket.
Már emlegette itt valaki, hogy kérdezzék már meg valakitől, hogy milyen is az, hogy utálnak téged, mert magyar vagy.

1. Szlovákiában 500-550 ezer magyar él - aki otthon magyarul beszél, magyar újságot olvas, magyar himnusz a himnusza és a magyar zászló a zászlaja, természetesen az 1000 éves Árpádsávos is - ezt azért említem meg, mert a kedves magyarországi magyarok képesek olyan baromságokat hinni, hogy mi nem vagyunk magyarok csak azért mert nem élünk Magyarorsazágon.

2. A koalíciót egy sokkal veszéleyesebb valaki irányítja, mint slota. A neve fico, és 2006. szeptember 12-e óta mindent megtesz a felvidéki magyarok tönkretételéért. Kezdve azzal, hogy koncepciós eljárást akart indítani a Nyitrán magyarsága miatt megvert Malina Hedvig ellen - szerencsére nem fog sikerülni neki - , majd megerősítette a Benes dekrétumokat, amik olyanok mint a zsidótörvények, csak éppen a "zsidó" szó helyett "magyar és német" van írva.
A magyar oktatást és rádiót el akarja lehetetleníteni.
Szlota egy okos üzletember, még csak meg se forduljon a fejetekben, hogy ő ezt mind komolyan gondolja - ezzel szedte meg magát, négyévente kb. 300 ezer szavazatot hoz neki a dolog, plusz ahelyett, hogy az igazi fasisztával, vagyis ficoval meg a bandájával foglalkoznánk, slota szépen tereli a figyelmet az igazi fasisztáról, ficoról. Szlota egyáltalán nem hülye, max szar ember.

Ja, és még valami. Ha nem lenne nacinalizmus, akkor az összes nemzet megszűnt volna, a nacionalizmus KELL, és nem elítélendő. Ami elítélendő az az, amikor ez már más nemzet rovására megy, az pedig a SOVINIZMUS. Magyarországon ilyen nincs, a Fidesz pedig az egyetlen olyan párt, aki valamennyit is törődött a magyarsággal, és jó felé vezette az országot, nem úgy mint a mostani balliberális koalíció, aki 10 ezer milliárdos adósságot csinált nektek. Kívülről nevetségesek vagytok azzal, hogy védik sokan közületek a rabló volt kommunisták bandáját, és olyanokat okoltok az ország tönkremenetéért, akik 5 éve kormányon sincsenek.

Leeloo 2008.01.06. 18:39:17

December 5-én az mszp és gyurcsány meg az összes "ember"- igazi baloldali szavazó, akit be tudott hülyíteni, leszerepelt előttem. Nagyon remélem, hogy 2010-ben nem dőltök be nekik megint.

Leeloo 2008.01.06. 18:41:19

De azért arra kíváncsi lennék, hogy vajon mi lenne akkor, ha a Benes dekrétumokban cigányokról és zsidókről lenne említés. Vajon akkor a "független" médiátok ugyanennyire nem törődne velük, mint most?? Ja, igen, mert mi csak határon túli magyarok vagyunk..

Leeloo 2008.01.06. 18:42:41

Várom a véleményeket.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.01.06. 18:59:41

Sztem egyértelmű, ha nem szolgál politikai célokat, akkor nem, egyébként igen. Az ideológiákat nem a politikusok vallják, kizárólag a választóknak szólnak.

Így lehet egy KISZ titkár kapitalista, egy SZDSZ-es rendpárti, és egy liberális vallásos konzervatív. Be kell tömni a piaci rést. :)

ignora 2008.05.17. 16:06:15

A bohóc beszólt, s a mellette ülő két paprikajancsi minden kommentár és szemrebbenés nélkül hallgatta.

Milyen országvezetés az, ahol ilyen alakok alakoskodnak?

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása