Békemenet? Nem. Tiltakozás? Igen.

Konzervatorium I 2012.01.20. 07:09

„Ha Cohn-Bendit Európa, akkor én nem vagyok európai.”  (MG)

Akarok a békéért menetelni szombat délután? Nem hiszem. Legfeljebb a békénhagyásért. Tiltakozni akarok. De nem a kormány voluntarista és átgondolatlan lépései ellen. Azok ellen már tiltakoztunk eleget, és fogunk is még tiltakozni. Én a transzatlanti balos Internacionálé tébolydája ellen akarok tiltakozni, illetve hazai leányvállalataik ellen. Az ellen akarok tiltakozni, hogy a nemzetközi sajtó állandóan identitászavaros honfitársaim rémképeit idézze a magyarság genetikai és a nemzetkarakteri problémáiról. 

Máthé Áron írása

 
Tiltakozni akarok az ellen, hogy az amerikai nagykövetség állandóan nevetséges kioktatásban részesítse az országot, miközben az elvárások mellett még ajánlattéttel sincs. Az is kissé a tiltakozásra ingerel, hogy a külföldi sajtó olyan hülyeségeket ír az országról, hogy leállt a tömegközlekedés meg hogy a kormány be fogja fagyasztani a számlákat. Tiltakozni akarok az Európai Bizottság meg a Parlament baloldalának hisztériája ellen. Daniel Cohn-Bendit pökhendi kijelentései ellen, amely az európai „újságírókat” felsőbbrendű lényként emeli a tények fölé. Egy kicsit tiltakozni akarok az olyan levitézlett figurák ellen is, mint Bokros Lajos.
 
Legfőképpen pedig az ellen akarok tiltakozni, hogy az EU-ban másodosztályú országként és másodosztályú polgárként kezeljenek minket. Elegem van a nyugati arroganciából, amivel olyan országok sajtója oktatja a hazámat, ahol a köztársasági elnök üzenetrögzítőre mondja fenyegetéseit, vagy ahol kajajegyekért reklamál az elnök. Ez nem az én Európám. És nem akarom a tengerentúli nagy szövetséges hiteles képviselőjének tekinteni azt, aki politikusfeleségként reklamál egy politikusfeleség miatt, miközben 2006-ban a jogellenes bántalmazások meg a Rádió udvarán berendezett kínzóközpont cseppet sem zavarta sem őt, sem kollegáit a szenátusban. Ez nem az én Amerikám. És az ellen is tiltakozni akarok, hogy a „demokrácia” az csak akkor van, ha baloldali értékek érvényesülnek. Ez nem az én demokráciám.
 
Ezért mégiscsak teszek egy sétát szombat délután a Hősök tere – Kossuth tér viszonylatában.
 
U.i.: Az ellen nem akarok tiltakozni, hogy Gyurcsány Ferenc önmagát „demokratikus ellenzékként” láttatja, aki a helyi Lukasenko ellen küzd. Ez akár maradhat is, ez szórakoztató.
 

Kövesd a Konzervatóriumot a Facebookon is!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr963590580

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Daniel Cohn-Bendit igazi arca 2012.02.06. 18:06:20

Először is azt a kérdést kell fölvetnünk, hogy létezik-e olyan, hogy Daniel Cohn-Bendit igazi arca? Az először Vörös Daninak nevezett, az 1968-as események során, természetesen messze tőlünk hírnévre szert tevő politikusnak zsidó felmenői voltak, édesa...

Trackback: Tüntetések hétvégéje 2012.01.21. 13:14:51

3 és fél tüntetést is rendeznek a hétvégén, a rablóknak kiváló időpont a mostani időszak elhagyott házak kifosztásához. De lehet, hogy mégsem....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilu Bácsi 2012.01.20. 07:31:19

Hajrá!
A konkrét sztorikhozjó lenne valami forrás, mert sajnos nem mindegyiket ismerem. (Gondolom mások sem fogják.)

kunzoo 2012.01.20. 09:29:27

Azért a babakötvény már kellene nekik....
A MANYUP-pal már elbaszta a Vezír egy életre. Miért ígérte meg hogy "megvédi a magánnyugdíjpénztárakat" ha egyszer nem? Valljátok be őszintén hogy Ti is meglepődtetek ezen. Namármost innentől kezdve mondhat és bizonygathat akármit a kormány, lefogadom még a legodaadóbb hívei közül is sok kivitte a pénzét Ausztriába. Mert a szavaiknak, tetteiknek súlya van. Kétharmaddal főleg. A Fletóéknak a legnagyobb bizalom és hitelvesztett állapotában sem kellett ilyeneket bizonygatniuk.

kunzoo 2012.01.20. 09:34:56

Senki nem ekézné Szájerné asszonyságot ha ő lenne a külügyminiszter. Szájerné egy független hatalmi ág élére lett kinevezve. Ezt ti nem tudjátok vagy nem akarjátok látni?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.01.20. 11:54:26

"Rádió udvarán berendezett kínzóközpont".. és te beszélsz arról, hogy a sajtó hülyeségeket ír az országról?

tarackos 2012.01.20. 12:06:04

Áron, látom nem tudsz kilépni a Viktor, Ferenc falakkal körbevett karámból. Tiltakozni a külföldi sajtó ellen de a velejéig hazug kormánypropaganda és lakájmédia az persze elmegy. Mintha ezeknek semmi köze nem lenne a külföldi reakciókhoz. Elárulom, van. Mert ahogy ezt a mandin jól leírták, ha azt látják a jobboldalon nincs kivel beszélni, mert mind a főnök valagából lógnak ki, akkor bizony kénytelenek lesznek a szerinted identitászavaros honfitársaidhoz fordulni.

Ezen az sem segít ha van néhány kritika. Mert közben a világ már régen az asztalt veri...

Kárpáthy Zoltán 2012.01.20. 12:25:03

@tarackos: Kénytelen lesznek? Hát, elég sokat dolgoztam külföldi újságírókkal tolmácsként, és a helyes válasz: nem. Édes kis naiv elméletek ezek, de a valóságban hosszú, Konrádokkal teletömködött listákkal jönnek.

Robinzon Kurzor 2012.01.20. 13:45:23

"Legfőképpen pedig az ellen akarok tiltakozni, hogy az EU-ban másodosztályú országként és másodosztályú polgárként kezeljenek minket."

Akkor ne toljátok annak a rezsimnek a szekerét, ami ide juttatott minket.

És felejtsd el a "kritika" taget: ti is max. a Patyolatot szidjátok, azt is tessék-lássék módon.

tarackos 2012.01.20. 14:01:50

@Kárpáthy Zoltán: Akkor nyilván van magyarázatod arra, miért beszélnek pl. Stumpf Andrással ld. HVs cikkét, vagy miért mondta Plagibá az újévi bulin, hogy teljes körűen tájékozódnak. Ahogy arra is, miért nem kerülnek fel mások is arra a listára. Meg lehet Sólyommal is az UFO-k csináltak interjút, nem a németek. Biztos ismered a nyuszikás viccet a halál listával, elárulom, fordítva is működik...;)

szopacs 2012.01.20. 14:12:55

Ne a békénhagyást tűzze a zászlajára tisztelt Máthé Úr! Inkább az ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI legyen a jelszava.

Követelem a tisztes munkához való jogot

Követelem az oktatáshoz való egyenlő esélyeket

Követelem , hogy általam befizetett adómból a szinvonalas egészségügyi ellátást.

Követelem a társadalombiztosítási járulékom nem adó jellegü beszedését.

Követelem a többi adónemként beszedett pénzek, társadalom és egyének felé való tisztességes felhasználását.

A koszos portámról furcsa lenne átkiabálni a szomszédnak hogy miért nem söprögeti fel az udvarát.

A szombati felvonulásukhoz szívesen szállítanék ásd el magad felszerelést
tisztelni nem tisztelt uram.

Dr. GGG77 2012.01.20. 15:03:02

"a Rádió udvarán berendezett kínzóközpont"

És még te mered megkérdőjelezni bárki hitelességét?

"Ezért mégiscsak teszek egy sétát szombat délután a Hősök tere – Kossuth tér viszonylatában."

Csak húzzatok magatokra egy pólót "birka vagyok" felirattal. :)

tpd 2012.01.20. 15:19:04

menjél áron, a valóság ne zavarjon!

szarok a postjaid, csak a szerecsenmosdatás.
szar lehet most neked!

puszilom a bencsik-bayer-széles triót

fonó 2012.01.20. 15:41:07

Gratulálok a forradalom vívmányaihoz, 324 ft, 10 % államkötvény kamat, 700 cds csődkockázati felár..... ezért érdemes volt. 1,5 éves szájkarate amit mi szívtunk meg, rengeteg MANYUP pénzem lenyúlták semmiért, 500 milliárd eltőzsdézve.

fonó 2012.01.20. 15:46:49

Biztos hogy akinek kijön 2x2=4 az liberálnemzetközibolsi stb stb? Biztos hogy Smidtt morális szinvonala mérvadó, biztos hogy Pataky Attila szívcsakrás stílusa Bencsik a mérvadó, a jó társaság? Már Mellár, Járai, Bodpéter, Kopits...fejvesztve menekülnek! Csak az a jóarcú csillogó tekintetű hazafi aki csuklyában molotovval jár?

fonó 2012.01.20. 15:52:13

Inkább az EUs mentalitás, zsidó-keresztény hitvilág római-görög kultúra mint Kína Orosz Szaudi törleszkedés, igaz még azok is kikosaraztak. Ha Smidtt tolvaj-hazug-okirathamisító testesíti meg a magyArságot inkább piréz legyek.
Milyen béna szabadságharcos aki az elnyomónál pitizik pénzért.

dusomoja 2012.01.20. 16:13:27

@Robinzon Kurzor: Ugyan ugyan, az előző kormányok alatt biztos európai fizetést, európai elbánást kaptunk meg komolyan vettek minket. Röhög a vakbelem. Legfeljebb jó kiskutya ül volt, mert mertünk kicsik lenni.

AlerTomi 2012.01.20. 16:37:42

Sajnálom Önt.
Szar lehet Bencsik-Bayer-Pataki trióval együtt tüntetni.

Jóbulást!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.01.20. 20:17:14

wir marschieren wir marschieren
es vertrocknet unser hirn
vorwärts marsch, delirium
dumm im kreis herum

menyetmisi 2012.01.20. 21:17:26

Na, akkor kedves konzervék és Áron, én MOST hagyom abba a követést és a facebook-os modulozást, üdvözlettel.

A Tengerész · http://amapola.blog.hu 2012.01.20. 21:58:01

Kedves Áron! Érdekes lesz az a transzparens, amit vinni fog és mindez ami ellen fentebb tiltakozni akar rá lesz írva. Mert ha nem, akkor mindenki azt fogja hinni, hogy Orbán politikáját helyesli, bár azt mondja, hogy tiltakozott már eleget "a kormány voluntarista és átgondolatlan lépései ellen". Nos továbbra is ezt kéne folytatni, mert máskülönben SOHA NEM LESZ VÉGE a kormány voluntarista és átgondolatlan lépéseinek, pláne, hogy tegnap a mézesmázas szavaival Brüsszelt is hasbaakasztotta. Amúgy ha a tiltakoznivalója nem fér rá a táblára elég ha azt írja rá, "500 forintos eurót akarok". Vagy "Emeljék az árakat!" esetleg "Négy láb jó két láb rossz".

dr. pretender 2012.01.20. 23:57:59

@Robinzon Kurzor és @menyetmisi +1, rss-ből törölve

Ma chi è questo Joker? 2012.01.21. 00:47:51

Az ország kormányzásában mostanság nem nem baloldali értékek érvényesülnek, hanem egyáltalán semmilyenek.

Piccola 2012.01.21. 16:11:16

különösen szimpatikus egy történelem és szociológia szakot végzett embertől ez a kiállás az elmúlt napok felsőoktatási történései után...

2012.01.21. 22:48:24

A sok identitászavaros állandóan melldöngetve bizonygatja, hogy az ő identitása zavartalan, azonos (nem egyenlő!) a nem idegenből hazánkbaszakadt tesókájával és hogy ő nem lesz gyarmatlakó.
Közben mindent elkövet azért, hogy bajsza alatt somolygó leendő helytartóinak biztosítsa a hatalmát.
Mert bizonyhogy ők mindent megtesznek, hogy Magyarország igenis gyarmat legyen, csak az nem mindegy hogy a nyilvánvaló haszonélvezői "jó magyarok" legyenek. Mert Magyarország minden híreszteléssel ellentétben igenis agrár ország és nem válogathat, hogy a többlettermését mely piacokon fogja jóáron eladni. Mert az adórendszer már is olyan, hogy csak nekik kedvez, a gyarmatlakó bennszülött páriák meg gályázhatnak, hogy aztán adózhassanak a bérükhöz képest relatíve marha sokat és ahhoz képest, hogy a keresetükhöz képest mekkora tétel a rezsjük és a szimpla önfenntartás költségei meg marhasokat pa-pam-pam folytathatnám.
Mert a magyar (erő)forráshiányos gazdaság és az ezért fizetett ár mindig keményen levonódik az itt megtermelt áruk értékéből, mert a legfontosabb; az emberi erőforrás előrejutási lehetőségeit épp most szűkítették le csak a maguk és pulyáik számára az új oktatási törvénnyel stb

gregibroki 2012.01.22. 23:06:40

Nem tud a blogíró valami jóféle kolozsvári tüntetést kajával, utazással 3 ropiért?

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása