Bloggerek a csúcson

Konzervatorium I 2009.12.23. 19:01

Amint arról magyar testvéreink beszámoltak, a Reakció-Mandiner és a Konzervatórium bloggerei hétvégén a Felvidéknek vették az irányt, hogy a zord magyar idő elől kandallók duruzsoló tüzéhez, a karcos hegyvidéki éjszakában lágyan szóló szlovák sramli melódiáihoz, és egy fatálnyi brindzás galuskához meneküljenek. Elszánt akciónk természetesen nem jöhetett volna létre a Körkép szíves meghívása nélkül, amit ezúton is nagyon köszönünk. A magyar-magyar csúcs helyszíne Donovaly, pontosabban a Tatran Apartmanház volt, és hogy radikális olvasóinknak is kedvére tegyünk, elárulhatjuk, a találkozót a szlovák tulajdonos felajánlása tette lehetővé.

Most pedig szebb képek következnek, mint amiket a Reakción láttak. 
Estéinket csehszlovák folklórelemek szőtték át: a már említett muzsika (a hosszúfeketehaj hatótávolsága több száz kilométer), és a kofolamámor a hangulatos beszélgetésekhez. A nyakló nélkül vedelt nedűt pedig Slovakia csipsszel fojtottuk le. Túráztunk is felfelé, lefelé meg lanovkáztunk, mert alapvetően lusta, urbánus népség vagyunk. Utána rekreációs tevékenységet végeztünk, egyik felünk melegvízben, a másikunk meleg ágyban. Másnap kevéssé kipihenten próbáltuk megakadályozni gyanútlan barátainkat a lejtőn való kulturált és biztonságos leszánkózásban, meglepetésszerű tigrisbukfencekkel keresztezve útjukat. Este hátrafelé nyilazva, rombolva-fosztogatva, saját testi épségünket veszélyeztetve hagytuk el az országot.
 
Minden nagyon szép, minden nagyon jó volt, mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük a Körkép volt, jelenlegi, leendő szerzőinek, és mindenkinek aki ott volt. Soha nem apadó hálánkat dalban mondjuk el:
 


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr801616917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-tara- · http://hegyek-lanya.blogspot.com/ 2009.12.24. 04:57:16

Áldott Karácsonyt, boldog, békés, szeretetben gazdag Újévet kívánok!

Ildikó

HaKohen 2009.12.24. 14:26:55

Szvsz csont nélkül bejuthattok a legközelebbi EuroDalFesztivál (vagy hogy a csudába hívják?!) döntőjébe.

A képek meglehetősek, de hiányoltam a fatálnyi brindzové haluski fotóját. (Cuppog.)

Übermayer 2009.12.26. 14:40:27

hóügyileg még időben voltatok kint, egyébként a piros sapkás hölgy is valamelyik stáb tagja? :P

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.01.06. 03:10:50

mennyi zsidó és liberális egy rakáson
ki a csaj?
lelkylola?

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása