Szolgálati közlemény - offline éledés, online átalakulás

Konzervatorium I 2009.05.06. 12:19

OFFLINE

 

A Konzervatórium májusra több élő rendezvényt is tervez: folytatódik a Konzílium, és ha minden jól megy, a hónap végén pedig még egy könyvbemutatóra is sort kerítünk. Ezeken kívül szervezzük első bloggertalálkozónkat is, ahol szerzőink, kommentelőink, olvasóink alaposabban megismerhetik egymást.

Fontos: a különféle rendezvényekről jóval előbb értesítjük klub- és csoporttagjainkat a Facebook és iwiw rendszereiben, ráadásul a bloggertalálkozót CSAK számukra hirdetjük meg! Már csak ezért is érdemes tehát csatlakozni csoportjainkhoz.

 

ONLINE

 

Mint azt bizonyára sokan észrevették, a Konzervatórium.hu rovatszerkezete némileg átalakult: a hosszabb, elemző írások mellett publicisztikákkal is jelentkezünk, az Anno rovatban pedig majd' száz évvel korábban született, ám mégis valamiért aktuálisnak tűnő szövegeket közlünk újra. Mindezek mellett pedig még több interjúnk és esszénk fog a rendszerváltozással foglalkozni.

A Konzervatórium "vezetősége" is változott: a Konzervatórium.hu-t március elejétől Panyi Szabolcs főszerkesztő, valamint Baranyi Márton és Técsy András vezető szerkesztők viszik tovább. A blogot pedig a hét minden napján a törzsgárda más tagja szerkeszti.

 

Központi e-mail címünk: konzervatorium [kukac] konzervatorium [pont] hu. Ezen az email címen várjuk olvasóink és érdeklődők leveleit a továbbiakban is.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr121101233

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása