Luftot, nekifutásból

mr. pharmacist1 I 2009.03.21. 07:03

Szőrmentén minket is említ Balavány György a pénteki Magyar Nemzetben megjelent írásában*, mint liberális szekértolókat (vagymi), akik a konzervatív oldalon folytatnak partizántevékenységet, ahogyan azt a Reakció illetve a Kommentár nevű álizék is teszik. Természetesen szíve joga azt gondolni rólunk, amit akar, s ha minden bokorzörrenésben az ötödik hadoszlop aknamunkáját sejti, az ellen sem tehetünk semmit, hiába fáj a szívünk ilyenkor, szegény konze liberálisoknak. Azonban egy alapvető tévedését nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Különösen érdekesnek találjuk a Szerző logikáját, amikor a március 15-i rendőri akciók, pontosabban Morvai Krisztina kapcsán Novák Attilát idézi, A gyurcsányozás: út a semmibe című, eredetileg a Hírszerzőn megjelent, majd portálunkon utánközölt írását. Nem tudhatjuk, a figyelmetlen olvasás, a rossz memória esetleg a csapongó képzelet (horribile dictu!, a rosszindulat) teszi, hogy Balavány egy meglepő képzettársítással a rendőri eljárások ismertetésétől Novák írásának egy kontextusából kiragadott részletéig jusson (ajánlhatunk egy másik idézetet is a figyelmébe: "Nem lehet elégszer hangsúlyozni: Gyurcsány Ferencnek jó ideje semmi keresnivalója a miniszterelnöki székben"). Ezért szükségesnek látjuk leírni, hogy Novák Attila írásának semmi köze a Balavány által említett, a publicisztikát megelőző nap történéseihez, sugalmazásával ellentétben pedig nem szerepel a szövegben Morvai Krisztina vagy Budaházy György, de még a kockásfülű nyúl neve sem. Az asszociációt ezért kénytelenek vagyunk visszautasítani, a minősítgetést pedig leszarjuk.

Másrészt meg igen, Ron bácsiék az ampullás szkrutonkörte után három deka oksot brendit szoktak.

*Amint elérhetővé válik a mű, azonnal megosztjuk Önökkel is.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr811015299

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.25. 12:07:15

Balu megmondjaA jobboldali sajtó döntő része még a mai Fidesztől is jobbra áll. Balavány cikke önmagában reprezentálja a Fidesz hibás médiapolitikáját.   Németh Endre publicisztikája a Konzervatórium.hu-n olvasható. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.03.21. 07:44:18

Ez most hanyadik poszt, ahol Novák Attila maszatoló írása miatt próbáltok újra balanszba kerülni? :)

szempontpuska 2009.03.21. 09:12:23

nehogy aztán elhajlók legyetek !
Megüzenni:
A Konzervatórium nem rés hanem erős bástya :-)

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.03.21. 09:19:24

mr pharmacist,
Most mit izél?
Maga liberális. Már régóta figyelem.

Kopiás Attila Steve 2009.03.21. 11:25:45

Maszatoltok itt, nem értetek semmit. A dolgok vagy feketék vagy fehérek. Aki nem szereti a jobbikot, az liberális. Aki liberális, az pedig kommenista is. Egyszerű ez mint a faék. Nem rohadt hosszú és unalmas könyveket kell olvasni, amiben még képek sincsenek, viszont sok bennük az idegen szó, hanem Nemzetet*, onnan minden kiderül.
(* Ízlés szerint bármilyen más pártsajtó is megteszi, ugyanez pepitában.)

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.03.24. 07:28:31

Balavány nem olvas impresszumokat. Pedig kéne neki.

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása