Egyszemélyes népfront

Konzervatorium I 2008.10.28. 06:03

"Értsünk meg valamit. 2006-ban azért nem esett atomjaira a magyar gazdaság, a részvény- és forinttulajdonosok, befektetők és társaik azért nem menekültek el ész nélkül, a Mariana-árok mélyére taszítva a tőzsdét meg a forintárfolyamot, mert az utolsó pillanatban Gyurcsány Ferenc és kormánya elég meggyőzően tudott úgy csinálni, mint aki nemcsak tudja, mire van szükség, de meg is teszi.

Aztán nem tette meg. Igen hogyne, volt népszavazás meg ilyenek, de az őszödi beszéd és a népszavazás között eltelt idő nem azt mutatta, hogy a költségvetési egyensúly rövid távú helyreállításán kívül komolyan akarna mást is csinálni. Megint elkúrás van, csak most már nyíltan. Ezek után ki csodálkozik, ha senki nem bízik a magyar papírokban és a magyar valutában? "

Ajánljuk szerzőnk, Tallián Miklós publicisztikáját a Hírszerzőn.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr69734940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.10.29. 20:00:35

Nem mondom, kérdezem:

nem lehet, hogy nem az Orbán(y) az egyszemélyes "népfront", hanem a ballib generálterror taszít be mindent és mindenkit (ami/aki a ballibnek nem fincsi) a fideszes komposztgödörbe (ami annyiban népfrontos, amennyiben minden a ballibbel összefeküdni nem akaró entitás gyűjtőhelye). Ha az Orbán(y) népfrontosan teszi magát, akkor (talán) azért, mert ezt a masszát próbálja reprezentálni.

És: ki tudja már, hogy mi minden van már ebben a komposztgödörben?! Halvány remény a nagy reménytelenségben, hogy, talán, előkerülhet abból a gödörből valami hasznos is... Persze, ez önmagában még nem lenne nagy durranás, ennek (a hasznos valaminek) még át is kellene törnie...

ü
bbjnick

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása