Átverés volt a választás!

Konzervatorium I 2008.09.04. 09:03

(2009. április 21.)

 

Portálunk már tavaly, az SZDSZ nyilatkozata után figyelmeztetett a magyar politika legnagyobb összeesküvésére. A gyurcsányista rezsim csak figyelemelterelés volt, Gyurcsány pedig egy szerencsétlen báb, akit a nemzetközi atlancionista összefonódás dróton rángatott. A háttérben közben Orbán Viktor és ex-párttársai megalapozták az új globális világrendet, melynek keretében John McCain megválasztása után megszállta hazánkat is - a nász az előrehozott választások rítusával pecsételtetett meg. A nagyhatalmi vezetők már a szadi-nyilatkozat után azonnal összeültek a Washingtoni Nagypáholyban (közvetlenül a gigantikus Ben Gurion-kép alatt), ahol informátoraink szerint jelen volt Orbán Viktor, John McCain, Erdő Péter bíboros, és Simon Peresz.

Sejthettük volna, hogy Orbán semmit sem változott 1988 óta, és valójában mindig is a nemzetközi zsidó pénztőke szolgálatában állt. Ami azt illeti, az összeesküvés részleteit egy budai kocsmában rögtön a rózsadombi paktum után beszélték meg a liberálcionista erők. Ennek része volt az is, hogy a Fidesz kormányzása után puccsal hatalomra juttatnak egy volt KISZ-es vezetőt, hogy miközben ez utóbbinak visszaéléseire koncentrálunk, az Orbán-McCain-Köves Slomó-tengely kezébe vehesse a gyeplőt, és végleg megalapozza uralmát hazánkban.

Gyurcsány Ferenc még egy utolsó kísérletet tett hazánk megmentésére, amikor a Klub Rádióban beolvasták az "Oroszország, segíts!" című nyilatkozatát, melyben megpróbálta behívni az országba a szovje orosz csapatokat. A nyilatkozatot minden nemzeti radikális portál aláírta, Gyurcsány törekvését teljes mellszélességgel támogattuk. Sajnos késő volt: ekkorra már az atlancionista erők teljes kontrollt gyakoroltak nem csak hazánk, hanem az egész világ fölött, Medvegyev orosz elnök pedig rejtélyes körülmények között eltűnt Vlagyimir Putyinnal együtt (utoljára egy Volga hátsú ülésén látták őket Tbilisziben).

A Fidesz rögtön hatalomátvétele után rettenetes neoliberális reformokba kezdett: leépítették az állami adminisztrációt, és a köré tömörülő nemzeti vállalkozásokat (ezügyben igyekeztünk valamit elérni jogi úton Puch László segítségével, ám a független magyar bíróság, mint olyan, megszűnt létezni), csökkentették az adókat és járulékokat (mely lépéssel az utolsó filléreket is elvették kizsákmányolt honfitársainktól), majd volt képük a pofánkba vágni, hogy a gazdaság virágzik; nekik nyilván, hiszen az orosz tankok helyett a zsidó bankok uralkodnak - így a "középosztály" (amely valójában a nemzetközi cionista tőke kiszolgálóinak körét jelenti) megerősödhetett. Egyes meg nem erősített forrásaink szerint pedig a nyugdíjak csökkentése csak a kezdet: Orbánék a hiányzó nyersanyagokat a nyugdíjasokkal kívánják pótolni, így könnyen lehet, hogy a villanypóznáink is belőlük lesznek.

Ernst Röhm, Lenin, Mao és Noam Chomsky szelleme segítsen most bennünket a rettenetes elnyomással szemben! Utolsó reménységünk fölvenni a kapcsolatot a Kínai Népköztársasággal és Észak-Koreával, miután Oroszország pozíciója pillanatnyilag bizonytalan.

Ők ugyanis az atlanti-cionista-neoliberális erőkkel szembeni egyedüli védelmet jelenthetik!

MaNyi Turáni Bajtársi Szövetség - Munkatársunktól


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr84641073

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rózsadombi paktum – igaz vagy nem? 2011.11.05. 15:59:09

Valóban úgy történt a rendszerváltás, ahogyan azt annak idején elmagyarázták? Vagy az egész egy előre lepapírozott forgatókönyv szerint zajlott, ahol végül minden korábbi nagykutya megkapta a neki szánt szerepet? Igaz-e, hogy az egészet egy rózsadombi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2008.09.04. 11:20:35

Amikor beleolvastam elképedtem, aztán vettem észre az iróniaméter kilengését. Egyes honlapokon ezt a cikket teljes komolysággal kirakták volna.
Ne adjatok linket, nem kell a hülyeséget reklámozni, terjed az magától is :)

Ami azt illeti az írásban többszörös, több oldalra célzott iróniát vélek felfedezni, véletlen?

W Joe 2008.09.04. 11:36:20

Szerintem lesz aki komolyan veszi :)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.09.04. 11:48:31

"lesz aki komolyan veszi " - na ugyanezért aggódom én is :D

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.04. 11:50:57

Szerintem tömegek „gondolkoznak” hasonló kategóriákban.
Legkevesebb egyes elemeivel úgy találom, hogy nagyon sokan fertőzöttek. Annyit ismétlik egymásna a sok marhaságot, hogy elhiszik efféléről van szó. Hiszen mindenki mondja. Rettenetes.

Persze csak arról van szó, hogy a hazugság hazugságot szül. Politikusank álvalóságot teremtettek a nép számára, a nép nagy része belezavarodott. Ez az eredmény. Sokkal nagyobb kár, mint amit ellopnak.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 11:58:22

Kedves szerkesztőnek szólt az üzenet, ugyanis PONT nem a BGY-s cikk ihlette a dolgot:(((
Nodesebaj.

vattafák 2008.09.04. 11:59:14

nagyjából a cím alapján tudni lehet, mi ez a post, ami amúgy remek. ami problémás benne, az az ihlet lejegyzése. minek? nem vagyok azokra kíváncsi.
aki pedig komolyan veszi a leírtakat, attól a szavazatjogát vissza kellene venni...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 12:01:25

Még egyszer akkor, közlemény:

jelen ironikus cikk NEM a Bombagyár "Barátkozzunk az oroszokkal" c. szösszenete alapján készült. A cikk írásában többen vettek részt, és sok-sok ihlete volt, a barikádtól a kurucig.

Közlemény vége.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 12:03:37

A bomba... izé konzervatórium blogközösség elhatárolódik túlbuzgó szerkesztőjétől. :))

_andris 2008.09.04. 12:16:24

Mire ez a nagy mentegetőzés?;)

off:
Egyébként miért van az, hogy egyre ritkásabban csordogál a tartalom ezen az oldalon?
Megmondom, attól tartok, a szerkezetváltás (nagy, komoly cikkek a portálra, reszli a blogra) esetleg akadályozza a szerzőket a közlési vágyaik kiélésében. Arról nem is beszélve, hogy az egyszeri olvasónak is többet kell mostantól kattintgatnia. Nem volt annyi tartalom, amennyi egy ilyen új rendszert igényelt volna, szerintem.

egy viszonylag rendszeres olvasó

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 12:18:52

andris,


nem mentegetőzés, helyreigazítás:)) Ami azt illeti, én viszonylag rendszeres olvasója vagyok nem csak a BGY-nak, de az indymediának és a balblognak is:))) Így nem szégyellném megmondani sem én, sem más, ha az ihletett volna, de nem. A hozzáfűznivalót a szerkesztő tette hozzá, szarul.:)))

Valóban el fog venni sok időt és energiát az új portál, mert oda azért ilyeneket nem akarunk föltenni. Valamit valamiért:-((

RnYk 2008.09.04. 12:20:28

Nagyon jó!
Szétröhögtem magam :)

Remélem tényleg nem lesz olyan aki ezt komolyan veszi...

Mi0 2008.09.04. 13:10:07

Mindig is sejtettem, hogy Erdő Péter cionista neoliberális, örülök hogy ezt végre a mérsékelt konzervatív oldalon is kimondja valaki; viszont határozottan elutasítom, hogy Noam Chomsky szelleme segítsen harcunkban. Egyrészt még él, másrészt horgasorrú, úgyhogy ha nem arra gondoltatok, hogy kibaszott érdektelen könyveivel alátámaszthatjuk billegő kerekasztalunkat az új turáni alkotmányunk aláírása közben, vegyétek ki a felsorolásból...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 13:11:26

Missberger,


:))

Azt azért gusztustalannak tartom, hogy mindenféle arcok kedvükre gyalázhatják (valóban undorító hangnemben) Erdő Pétert. Ízléstelen, na.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 13:24:11

Őrnagy,


csak ha a "cionisták" hatalomra juttatják, persze ;)

2008.09.04. 13:39:05

Értem én a humort, csak nem szeretem...:-]

_andris 2008.09.04. 13:42:39

Gabrilo

Én valszeg egy olyan béka vagyok aki ebben a mocsárban érzi jól magát, mint sok más békatársam is, akik szavaztak a goldenblogon, ezért aggódom a lecsapolás miatt.
Dehát ha ez a Fejlődés Útja, akkor készséggel elfogadom hogy jobb lesz az új tó. (nem irónia, cinizmus)

Én azt szerettem itt, hogy értelmes emberek saját (vagy sajáttá vált) gondolatait olvashattam, életszagú stílusban.

Az indymediát, tomcat-et stb is olvastam egykor, mikor még ott is értelmes emberek írták saját gondolataikat. (ha nem is értettem vele egyet, ahogy sokszor itt sem)

Ez a cikk szerintem egy képzeletbeli 2009-es kurucinfos cikk. Az a heccoldal (vagy a szerkesztője) egyre jobban becsavarodik. Ellentétben sok más "oldallal" nem az a bajom vele, hogy unalmassá válik, hanem hogy egyre nagyobb képtelenségekbe lovalja magát.

cpandacsoki · http://isis.blog.hu 2008.09.04. 14:07:28

Igen, vizitor, nekem is a Homoki-Szabó irás jutott eszembe, khm., nagy fába vágja a fejszéjét, aki csak közel olyan jót akar írni.

thwarter 2008.09.04. 14:10:55

Fantasztikus szinvonalu iras, barmelyik otodikes csinal ilyet!

Lord_Valdez 2008.09.04. 11:20:35 -nek viszont kulon gratulalok, hogy ne meleg, hogy nem jott ra rogton, hogy ez szarkazmus akar lenni, de meg szanaszet is kurtoli!

villikirály 2008.09.04. 14:43:36

Ti aztán marhára elkényelmesedtetek a jóléti állam gyönyörei között, hogy egy amerikai értlemiségi nevét képesek vagytok tömeggyilkosokéval egy sorba venni...

...még ha csak egy rossz tréfa kedvéért is...

A tettek már nem számít, csak az eszme!

Welcome, XXI. Century (neo)conservativism!

Moralisták, farizeusok: nein, danke!

okostojgli (törölt) 2008.09.04. 15:07:49

Komolyan venni ezt a cikket??? Ilyen felütéssel, hogy Orbán semmit sem változott 1988 óta?

Konzervkáim, humorérzéketek egyébként meg, sajnos, NULLA.

okostojgli (törölt) 2008.09.04. 15:10:40

Konzervatórium - a szabadság szemszögéből.

Ez még csak nem is nevetséges. Siralams.

states 2008.09.04. 15:17:00

Rossz poénkodás ez konzervatív fiúk, az olvasók fele azt hiszi, hogy a kurucinfót futtatja az Index...

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2008.09.04. 15:34:34

azt egy percig sem hinnem, hogy a kurucokat futtatna az index, azt viszont egyre inkabb, hogy a konzervatorium szorakoztato irasok lekozlesere igen, de a politikai valosag lekepezesere nem alkalmas. kar.

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2008.09.04. 16:05:24

Ciffraúr, maga mindent ilyen komolyan vesz? Olvasson bele mélyebben az írásainkba, és rájön, hogy ez a cikk két komolyabb írás közötti mackósajt.

a mackosajtot felettebb szeretem, de ez nem feledteti velem azt a a ket dolgot, amit ide leirnek.
osszeeskuveselmeleteket lehet gyartani horvath zsolt modjara pravdasan, amin az ember inkabb sir, mint nevet.
meg lehet konzervativnak mondott legvarakat epiteni neokon alapokon, neolib hatterrel. ezen inkabb meg csak nevet az ember.
szal sztem nem az iras komolysaga a mervado, hiszen egy publiban az ironia moge bujva sem l art pour l art irjuk, amit irunk, ugye.
ja es lehet boxolni, nekem ez a benyomasom.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 16:25:42

Vilikirály,


A balos intelligentsia egyik meglehetősen régi - és konstans - tulajdonsága az, hogy zsarnoki rezsimeket mosdatnak. Mármost Noam Chomsky egy másik szakterületen szerezett, kétségkívül megalapozott tekintélyét használja fel arra, hogy ordas nagy marhaságokat irkáljon politikai témában.
Mellesleg Ernst Röhm sem volt tömeggyilkos, arra már nem volt neki lehetősége, ha jól rémlik. És Lenin is írt könyveket, bah!
Noam úr holokauszt-tagadó könyvhöz írott előszavához mit szólsz?

A neokonzervativizmus pedig, amint látom, még mindig a legnagyobb szitokszó a jobbszéltől a balszélig (egyesítő erő?). Anélkül amúgy, hogy a híve lennék, Békés Márton szavai jutnak erről eszembe:
www.kommentar.info.hu/bekes_marton_irving_kristol_eszmei.pdf

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 16:27:38

Ez kicsit félreérthető volt;] Természetesen BékésM-nek híve vagyok, a neokonságnak nem:-DDD

tölgy,


höhö. Gondoltam, hogy ezt bedobja! De még véletlenül sem Manyikára akartunk célozni!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.04. 16:34:48

én csak azt szeretném kérdezni, hogy a nemzetközi zsidó pénztőke az kapitalista vagy bolsevista?
ezt mindig keverem, a sziniszter szervezetek, akiknek kiadják a mobilteefonom cellainformációit (mossad talán?) is megzavarnak.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.04. 16:35:51

Az index címlap ára.
Tessék csak magyarázkodni! :)

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2008.09.04. 16:40:02

nem tudlak hova tenni benneteket. de ez nem problema, a blogoszferaban pompazzek minden virag. valszeg tulsagosan hozzaszoktam mar a feketehez, meg a feherhez. szerencsere ti ezeket meghaladva sem lettetek szurkek, ugyhogy maradok tisztelettel olvasotok.
azert egy kerdest, ha megengedsz. a neokonzervativizmus, mint olyan at tud ivelni egy oceanon? persze ez egy belso pesti kerulet teakoreben mas tavlatokkal bir, mint a talajgyokerhez kotott rogvalosagban. mar bocs a szeljobb szakterminologiaert. szal minden bizonnyal jo skacok vagytok, de a remenybeli uj magyar jobboldal sztem nem ezekbol az eresztekekbol fog rank csordogalni.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 16:43:01

cziffra,


szerintem sem. Hogy a neokonzervativizmusnak vannak-e lehetőségei Magyarországon, hát... erről sokan értekeztek. A külpolitikai vetületet "importálni", nos, ez a próbálkozás eléggé komikus lenne. A belpolitikaiból lehetnek "átvehető" motívumok, de alapvetően szkeptikus vagyok az ilyen "import-eszmékkel" szemben.
Van nekünk saját hagyományunk.

al Dajjal 2008.09.04. 16:47:37

Wáááááá!

Pihentagyú banda!!!!!!
Munka vége előtt fél órával ilyet olvastatni velem bűncselekmény! :-)

A legszomorúbb mégis az, hogy egy (sajnos) jelentős többség igenis komolyan venné, ha eljutna hozzá...

INkvizítor 2008.09.04. 16:52:43

Király!!!

Tudtam, tudtam, tudtam!!!

üzenjünk hadat az oroszoknak meg az usának, így összefognak ellenünk, és elkerüljük a harmadik világháborút!!!

off!
ernst röhm nem volt véletlenül ratyi? (mert akkor ő ne segítsen) :)))))))))))))

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2008.09.04. 16:56:32

Van nekünk saját hagyományunk.

magam is igy gondolom. ettol meg a magyar jobboldal megujulasara sztem szukseg lenne. csak azt a kitoresi pontot nem latom, amely menten ez tomegerove lenne szervezheto.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.09.04. 17:01:09

"Hogy a neokonzervativizmusnak vannak-e lehetőségei Magyarországon"

Századszor is leírom: Nem, nincsenek.
Az a ruha ránk kicsit nagy, nemde?
Mint a kiscsávó, aki az apja katonai gyakorlójában botladozik, valami ilyesmi. ;)

asztrov 2008.09.04. 17:04:37

Mindennek (így pl. a neokonzervativizmusnak is) addig vannak lehetőségei Magyaroroszágon (vagy akárhol), míg napirenden vannak, témaként jelentkeznek, emberek gondolataiban jelen vannak, emberek ebben a "koordinátarendszerben gondolkoznak.

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2008.09.04. 17:06:15

miert ujheddin a fejlett szocializmus tokeletesitesenek is megvolt a magyar utja. kicsit sarga volt, kicsit savanyu, de a mienk.
alkalmas segg mindig van szajnal, sztem.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 17:13:05

inkvizítor,


de az ratyi volt. Nem egyedül abból az establishmentből amúgy:)))

Úlf,

ezt mondom én is.

cziffra,


Lehet, hogy kellene nagy "megújulás" a jobbnak Mo-ra, tudomisén. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy a Konzervatórium nem valamiféle jobbos messiások gyülekezete aki elhozza a várva-várt Megújulást meg Exodust meg a halál tudja mit a jobboldal számára.

Mink nem ezért vagyunk és nem is leszünk soha.

robin masters · http://robinmasters.blog.hu 2008.09.04. 17:20:28

robin masters évek óta erről a tengelyről álmodik.

medve2 2008.09.04. 17:53:43

Tisztelt Hölgyek/Urak. Olvasva a mai Magyar Nemzet vezércikkét, azért jelezném: tényleg vannak, akik komolyan veszik, és nem csak a kurucinfón!!!

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.09.05. 09:37:20

cziffra plachta zasztava · www.cziffra.blog.hu 2008.09.04. 17:06:15

Sztem ez nagyon másról szól. (már ha nekem szólt a kommented...)

Gabrilo · konzervatorium.blog.hu 2008.09.04. 17:13:05

"Úlf,

ezt mondom én is."

Tudom. Gondoltam valaki vitatkozni kezd, és akkor először és utoljára egy platformra kerülünk. :DDDD

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.05. 10:01:26

medve,


a MN megint hülye? Miért nem vagyok ezen meglepődve:(((


Úlf,


akkor legyen ez a mostani öröm:))) A többi néma csend:)))

medve2 2008.09.05. 12:21:47

Kedves Gabrilo! Ez tán már több. Ők nem egy politikát kritizáltak, hanem az újságírás alját súroló személyeskedésbe kezdtek.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.05. 13:02:28

Medve,
lehet, csak túlreagáljuk az ügyet.
Talán csak annyi történt, hogy Horváth D a szokásosnál is jobban bebaszott.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.05. 13:16:16

medve,


szvsz a jobbos sajtó hülyébbik fele beleélte magát abba a szerepbe, amibe a honi bal tette már hosszú évekkel ezelőtt: hogy a jobb antiszemita, nacionalista, fasiszta, stb. És most körülnéztek, és pislogtak. Majd nyomtak rá egy zsigeri reakciót izraelezve.

tölgy,

:-DDDDDDDDDDDDD

medve2 2008.09.05. 19:57:35

Az lehet, kedves Tölgy. De a dolog nagyon alpári volt és átlépett egyhatárt.

smalladam 2008.09.06. 11:44:21

csak nehogy megtudják a bajtársak hogy röhm meleg volt:D

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása