Kávéházat keresünk!

Konzervatorium I 2008.07.17. 09:58

Most először fordul elő, hogy olvasóinkhoz fordulunk segítségért.

Szeptemberben induló offline programsorozatunkhoz keresünk helyszínt, lehetőleg budapesti kávéházat. Magáról az offline programról annyit lehet még most elmondani, hogy egy rendezvénysorozatról van szó, mely meghatározott időközönként jelentkezik pár órás időtartamban. Témája, ami itt a blogon is téma, továbbá kb. hasonló formában, mint ahogy itt is: beszélgetünk erről-arról. A további részleteket természetesen megosztjuk az olvasókkal, idővel. :)

Akkor lássuk a "közbeszerzési" kritériumokat.

Az ideális jelölt az alábbi tulajdonságokkal bír:

- 50-80, esetleg 100 fő befogadására alkalmas egy légtérben található teremmel rendelkezik,

- amiben található az egyik, mindenhonnan jól látható pontján egy pici színpad, emelvénnyel, melyen elfér egy kis asztal és 3-4 ember ülve,

- továbbá nyitott arra, hogy az emelvény mögötti teret saját igényünk szerint ellássuk háttérrel, plakáttal, molinóval. Természetesen magában a helyszínben kárt nem okozva.

- Van kávéjuk, lehetőleg finom, melyet előre letesztelünk. :)

- Olyan helyszínről van szó, ahol lehetőleg a mi programunk az első rendezvény, nem szerepel más rendezvény a programlistájukon. Ezzel együtt a kávéház - vagy helyszín - vállalja, hogy a rendezvénysorozatunk minden alkalmával nála bonyolíthassuk le az eseményt. Ez hosszútávú (legalább negyedéves) együttműködést igényel! A rendezvény szervezési költségeit és munkafolyamatát a Konzervatórium vállalja, az ideális jelöltünk csak a helyszínt biztosítja számunkra.

- Ebből adódóan nem hátrány, ha kevésbé ismert kávéházról van szó.

- A helyszín könnyen megközelíthető legyen, ha a Blaha Lujza téren állunk, csúcsidőben is elérjük a helyszínt 1 órán belül.

- Van lehetőség az emelvényen a hangosításra. Technikai eszközöket mi intézünk.

- A kávézó külleme, megjelenése, nívója és stílusa illeszkedjen a Konzervatóriuméhoz. Hogy ez pontosan mit jelent, azt még mi sem tudjuk megfogalmazni, de annyit mondhatunk, hogy az Afrika Cafe és egyéb kulturrelativista helyek ki vannak lőve. :)

Amit a Konzervatórium tud kínálni cserébe:

- folyamatos reklám a blogon, és az addigra elkészült saját portálunkon. Utóbbin képek, videók és egyéb multimédiás tartalmakban a kávéház belső tere, címe, elérhetőségei megjelennek.

- a rendezvénysorozattal "hagyományt" teremtünk a kávéházban, odacsábítva rendezvényen kívül is a látogatókat. Olvasótáborunk naponta többezres, a jelenlegi állás szerint a második legolvasottabb blog vagyunk a Goldenblog versenyeredményei szerint.

- Önálló reklámpost a blogon a kávéháznak

- Magától értetődően a kávéház látogatottságát növeljük a rendezvényen résztvevőkkel.

A továbbiakat személyes megkeresés útján tudjuk egyeztetni. Jelentkezni online a központi emailcímen: konzervatorium.blog@gmail.com.

Ezen bejegyzést lehet kommentálni. Kivételesen jöhetnek a reklámok is. Ha valaki tud egy tippet az ideális jelöltre, nyugodtan küldje el komment formában. Azonban a jelöltektől kérjük, hogy elsődlegesen emailben jelentkezzenek. Köszönjük!


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr21572162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam 2008.07.17. 12:09:28

csak könyörgöm ne legyen ilyen görcsös sőnealtecájtos krúdigyula-idéző polgári kaszinózás, mint a hírtévé meg az echotévé beszélgetős műsoraiban, mert az öl, butít és nyomorba dönt

amúgy elte könyvtár klub?

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.07.17. 12:57:07

"Olyan helyszínről van szó, ahol lehetőleg a mi programunk az első rendezvény, nem szerepel más rendezvény a programlistájukon."

:-)

nyissatok egy kávéházat ;-)

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2008.07.17. 13:06:27

kicsit csiszolva: más politikai és hozzánk hasonló rendezvénysorozat ne legyen ott.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.07.17. 13:10:38

ergé,

hát, lehet hogy jövedelmezőbb vállalkozás lenne mint ez!

smalladam 2008.07.17. 13:18:11

ott a hadik a bartók béla úton, arra vár hogy kinyissa valaki

"Olyan helyszínről van szó, ahol lehetőleg a mi programunk az első rendezvény, nem szerepel más rendezvény a programlistájukon."

Könyvtár klub kilőve."

ezt meg nem értem. voltam már a könyvtár klubban beszélgetős programon, se előtt sem utána nem volt semmi egyéb

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.07.17. 13:38:19

Egyébként sok sikert hozzá, de nem értem, miért kellene kizárni, hogy más pol. vagy "hasonló" rendezvény is legyen az adott kávéházban?

Nézzétek a másik oldalról: kávéház-tulaj vagy, és jön egy ismeretlen fiatalokból álló társaság, hogy adj nekünk helyet, de másnak nem :-)

Szerveztem hasonló eseményeket, és mondjuk európai parlamenti képviselők vagy egyetemi tanárok sem léptek fel olyan igényekkel, hogy csak ők szerepelhessenek programként a kávéházban, szóval...

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.07.17. 14:25:38

ha lenne pénzem, simán nyitnék egy ilyen kvházat...
pl. újra, a hadikot
(nagyot mondtam, mi? :D )

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2008.07.17. 14:35:27

ergé

Félreérthető a megfogalmazás. Nem kizárólagosságot kérünk, egyszerűen csak a nagyon bejáratott más társaságokhoz kezdeményezésekhez már szorosan köthető helyeket szeretnénk elkerülni. Ha lehet.

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2008.07.17. 15:07:59

Naggyon naggyon jó ötlet, ha volna kávéházam boldogan felajánlanám.Egyszer régen a József A, műv központban egybegyüjtöttük a Műcsarnok tárlatára hazacsalogatott
magyar származású képzőművészeket,mindenkit aki ott kiállitott. Örömmel eljöttek egy kis ismerkedő összejövetelre, oly mértékben szétszórtan éltek a nagyvilágban, hogy nem is igen tudtak egymásról. Akik esetleg tudta egymásról végre itt találkoztak.Csutoros Sanyi alagsori tarmeibe szólt a meghívás Kövidinka és Háztartási Keksz igéretével.Saját zsebből természetesen Egyébként itt rejtőztek a nagy mai magyarok fügemagozóstul mindenestül.
Akkora fegyelmi lett belőle mint egy ház, mit ház valami más - mert nem szerepeltünk a tűzoltóság negyedéves, vagy hány éves listáján.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.07.17. 22:20:23

blogger kávéház, lol :-) az milyen? blogol a kávéház? vagy oda járnak "a bloggerek"?

mellesleg kiváló helyszín egy konzervatív estére egy olyan kvház, aminek az ÉS figyel a honlapintrójában...

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2008.07.17. 22:39:15

Kartal Zsuzsával agyonütni ..a legyet

Gabe2 2008.09.05. 10:45:24

Ajánlom a Gloria Jean's Coffee-t a volt fidesz-székházzal szemben a Hősök terén.
Kicsit kivagyi, de a terem rendezvényekre ingyér van, csak fogyasztást kell fizetni (nekünk egy traccsparti 30 emberrel kb 12 E volt a kávé-süti)

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása