ReAkciós üdvözlés

Konzervatorium I 2008.04.11. 14:03

A Reakció titánjai "kettős frontot" nyitottak a mai tüntetés alkalmából. Az üzenet egyértelmű, amellett a Konzervatórium szerkesztősége kiáll, a(z) (re)akciót támogatja.
Respect.

Update: a pólóknak hasznát vettük. dankeschőn.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr97421266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leone007 2008.04.11. 20:42:08

Az utolsó sor azért egy kicsit gáz. Pethő Ivántól, Demszky Gábortól meg Magyar Bálinttól megkérdezni, hogy hol voltak, azért egy kicsit tudathasadásos. Ott voltak, amikor volt egy rendszerváltás, ja és meg is verték őket néha a rendőrök. Ők elég komolyan harcoltak azért, hogy ma szabadon élhessetek ti is, talán már nem emlékeztek ezekre az évekre? Tudjátok, amikor OV a testével védte Kiss jánost márc. 15-én a rendőröktől. GYF egész más tészta, ő akkoriban épp aktívan pénzt keresett.

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.11. 20:55:10

leone007

Well. Szüleim is ott voltak akkoriban, viszont nem kedvelik Gergényi főkapot sem, meg azt az elvtelen, PR liberalizmust amit visznek.

Demszkynek kurva jó az ellenálló imidzse, de azért százszor jobban érdekelte hogy megdugjon minden nőnemű földalattit, mint a mozgalom maga.

Mao, Lukács, dugás, fű: csak hogy összefoglaljam az akkori időket.

leone007 2008.04.11. 21:10:56

Ezt én értem, és lehet, hogy igazad is van, a Fekete Doboz videók nyilván nem Demszky szexuális vágyairól szóltak. Viszont volt a Balatonnál egy szamizdat nyomdája ha jól emlékszem, biztosan oda is szexelni járt. A Beszélőt meg külföldön nyomtatta a nagy taxis fizujából. Akármit is mondanak a szüleid, a fent említettek ott voltak. Ezt nem lehet megkérdőjelezni. És ha passzívan is, akár dugás közben, de többet tettek a demokráciáért (ti. hogy legyen), mint akik a pólókat viselték. (mert ők valóban ott voltak, amikor véleményükért embereket vertek a rendőrök) Belenőni a demokráciába jó, de ilyen kérdést feltenni azoknak akiknek részben köszönhetjük, hogy van, azért elég bizarr. Akármit is tettek vagy nem tettek azóta.

Gergényi egy f..z, ez nem vitás, és GYF sem volt a rendszerváltás idején hejdenagy demokrata vagy ellenálló.

Mindenesetre elég nevetséges egy cingár huszonéves amint ebben a pólóban virít, hogy ő ott volt, de Demszkyék nem.

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása