goldenblog - Komplex

Konzervatorium I 2008.07.31. 09:59

Bár a Konzervatórium szerzőgárdájánák 90%-a éppen a) vitorlázik b) fröccsözik c) alszik d) mindezt együtt, azért vannak még, akik szemüket a "fontos" dolgokon tartják, pl. a goldenblog komplex blogok versenyén, ahol pár versenyzőt megint kiemelnénk, mint támogatott partnereket. 

Valamiért a komplex kategóriában indult a Judapest blog, nem értjük miért így történt, ennek ellenére támogatjuk a szavazást rájuk. 

Tudvalevő, hogy a KonZServatórium szerzői tejázni csak egyetlen helyre járnak, Loxony úr Tea-körébe. Kevés szívünknek kedvesebb hely van a blogoszférában, mint a Tea-Kör. :) 

A sok magánblog közül kiemelnénk ex-szerzőnket, Srí-t, aki Tita néven publikált nálunk, neki is sok sikert kívánunk!

És persze a mainstream szavazás sem zárult még le.

Olvasóinknak pedig tanácsoljuk, hogy eszükbe se jusson politikával foglalkozni a nyáron, inkább jegeskávét kortyolgassanak és menjenek lóversenyre.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr27593971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Srí 2008.07.31. 14:31:52

Köszönöm, fiúk!:) Most, tőletek tudtam meg, hogy ott van szerény kis blogom a versenyzők között. El nem tudom képzelni, ki nevezte, de köszönöm:) Judapestnek, Teakratáknak, Ekkerjoznak, Apuskának szívből drukkolok, de hajrá mindenki!:)

józan' 2008.07.31. 16:06:31

He, még egy értesítőt sem küldenek annak, akit neveztek?... szééép.

phaidros 2008.07.31. 16:42:33

Ukridge pl. elég kétértelműen köszönte meg, tekintve h esze ágában sem volt indulni. :o)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.08.02. 01:39:35

Köszönjük a Konzervatóriumnak a szeretői viszonyt. This is the Return of the Hpyerspace Cowboy. Magyarul a Teák meg vannak mentve. Internet-elérés megoldott for L.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.08.02. 13:08:18

Isten hozta újra, kedves Loxony. Return of the warlord?;]]]

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása