Ajánló- Prokontra blog

Konzervatorium I 2009.12.03. 16:18

A Prokontra egy olyan egyedi blog, amelyen a szerzőpárosok egy-egy témát két különböző szempontból, akár két eltérő alapállásról vitatnak meg. Nem titkolt célunk, az értelmes vita, amelyet a blog újszerű felépítésével is támogatni szeretnénk. Reméljük olvasóinak tetszését is elnyeri ez a kettő az egyben szerkesztési mód. Időről időre feltűnnek ugyanakkor olyan bejegyzéseink is, amelyek „kontra” nélkül állnak, így ez esetben a kommentelőké a dicsőség az ellenkező vélemény kifejtésére. A témakörök (a szerzők többségének foglalkozásából fakadóan) elsősorban gazdasági orientációjúak, de a közélet, politika és jog olyan területeit is körüljárjuk, amelyek értelmesen és higgadtan gondolkodó, vitatkozó embereket érdekelhet. Várjuk minden érdeklődő, vitatkozni vágyó (vagy akár egyetértő) olvasó látogatását, hozzászólásait!

A Prokontra csapata


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr981571493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csavarhúzós 2009.12.04. 18:43:18

Hasznos ajánlás volt, olvasni fogom...

HaKohen 2009.12.06. 20:23:28

Nagyon jó ötlet a pro és kontra bejegyzés-írás.

Bár nem teljesen vadonásúj: a TV1 egyetlen nézhető közéleti műsora, a Szempont (főszerk. M.Kiss Csaba + egy ragyogóan tehetséges fiatal riportergárda) évek óta minden héten egy-egy témában ezt cselekszi. Pro és kontra bemutatja az érveket és ellenérveket.

De ez semmit sem von le a Prokontra blog nevű kezdeményezés értékéből. Ez mégiscsak blog, nincsenek riportok, hanem publicisztikák + hozzászólások.

Az első néhányat kissé még döcögőnek találom, és amint némelyek rámutattak, a pro és kontra sem működik elég tisztán. De sebaj. Hajrá, Prokontra blog!

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása