Heti álhírek - 2008. 9. hét

Király Rák I 2009.03.01. 17:03

  • Deutsch Tamás bejelentette: kifejezetten örül neki, hogy három nő vezeti az MSZP EP-listáját. A fideszes politikus a bulvársajtó kérdésére bevallotta, hogy a három közül neki eddig csak kettő volt meg, azonban Brüsszel és Strasbourg virágfelhős-romantikus hangulata csodákra képes. „A történelem során volt már olyan, hogy legyőztem egy fiatalabb, fideszes titánt.” – reagált közleményben Kovács László adópolitikai biztos, aktualizálva a 2002-es kampányban elhangzott pártelnöki vita tanulságát.
     
  • Nyilvánosságra került az MDF EP-listájának harmadik helye. Bokros Lajost és Habsburg Györgyöt Göncz Árpád, volt köztársasági elnök követné. „Az MDF, mint az egyetlen magyar konzervatív erő a családok pártján van, és engem, mint családanyát is szomorúan érintene, ha Kingának nélkülöznie kellene apukáját.” – dörzsölte könnyeit a sajtótájékoztatón Dávid Ibolya. A hír kapcsán, megelőzva a találgatásokat, Gyurcsány Ferenc közölte: a Magyar Szocialista Párt nem kívánja európai mandátumhoz juttatni Kupa Mihályt.
     
  • A Budapest Szkeptikus Konferencia idén is elmaradt érdeklődés hiányában. Vágó István, a Szkeptikus Társaság emblematikus vezetője szerint ez azzal magyarázható, hogy nő a szervezetükkel kapcsolatos szkepszis a tagok között.
     
  • A Lehet Más a Politika szervezet mintájára a négy parlamenti párt közös civil egyesületet alapít Lehet Más a Civil Szféra néven. Az LMCSZ programjáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy markánsan elkülönül a civil szervezetektől, mivel – ahogy a szervezet vezetője, Puch László fogalmazott – „érzékelhető a társadalomban a civil szférával szembeni kiábrándultság”.
     
  • Az MSZP hétvégi választmányi ülésén komoly kritika érte a kormányfő-pártelnököt az egyre erősödő Börtöntagozat részéről. Badacsony Csaba és Deme Gábor, a tagozat két emblematikus figurája úgy fogalmazott: „Felmerült a veszélye annak, hogy Gyurcsány Ferenc szakítani kíván a Medgyessy Péter által meghirdetett A mi emberünk nem bűnös-programmal.” A tagozat képviselői felszólították a kormányfőt, ne engedjen a neofasiszta-rendpárti fideszes törekvéseknek, amelyek a rendőrség megerősítését és a Három csapás-elv bevezetését szorgalmazzák.

 

(Várjuk olvasóink álhíreit is a rovatszerkesztői email címen.)


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr87973553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ez már így marad 2009.03.01. 23:12:09

Lévai Katalin: game overVolt egyszer egy Lévai Katalin. Szociológus, író, politikus, miniszter. Hozzá hasonló  szoci "polihisztor" csak Hegyi Gyula, aki mérnök, író, költő, filmkritikus és politikus, így egyszemélyben. De míg a zöld posztká…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2009.03.01. 18:20:03

Egyedül Tomi képes rá, hogy elhintse a viszály magvát az EU -ban.

Vater Arpad geht ins Rat? Nevezhetjük röviden Rat -nak?

Vágó szeptikus, ki vele! Gettó-milliomos haverjával is.

Kupa trójai. A ló nem-e mén?

LMCSZ - Libacombot! Murvát! Csillagot nekem! Szoci álizmust!

Az vesse rájuk az első követ, akinek sok van!

star77 2009.03.01. 18:45:16

Brüsszeli titkárnők rettegjetek!!Jön Tomi a hegyről...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.03.02. 10:11:11

Na mi van? Konzervatív Hócipő? :-)

osborne 2009.03.04. 13:39:25

520 forint egy euró, Gyurcsány Ferenc meghirdette a Patrióta Kempingezés programját.

irrelevant 2009.03.08. 09:26:18

Nőnapi álhírek:

fricska.blog.hu/2009/03/06/holgyvalasz_3

Boldog nőnapot minden Konzi-olvasó és szerkesztő hölgynek (van ilyen? :))

osborne 2009.03.12. 17:29:20

Barack Obama telefonban kért bocsánatot Szekeres Imrétől amiatt, hogy egy mondatban említette a szomszédos Magyarországot és Ukrajnát. Többet nem teszi.

előzmény:

www.hirado.hu/Hirek/2009/03/12/15/Szekeres_Imre_kifogasolta.aspx

osborne 2009.03.12. 21:41:14

Baló György a Szólás az MTV Szabadságától elbúcsúzva a Jobbik kommunikációs igazgatói posztját vállalta el.

Első sajtótájékoztatóján a felesége mellett állt ki és elismerte: a kocsija leégését már nem a Jobbikos focidrukkerek hanem Dr Szilvásy György számlájára írja.

molaris 2009.03.13. 10:11:42

Ma váratlanul lemondott Gyurcsány Ferenc. Lépését azzal indokolta, hogy legutóbbi bérmálkozása alkalmával megtért, és bűneit valamelyik szigorú rend klastromában szeretné levezekelni. Jelenleg a trappisták előnyben vannak a karthauziakkal szemben.

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása