Konzervatórium - eltelt 1 hónap

Konzervatorium I 2007.11.20. 12:57

Eltelt 1 hónap a Konzervatórium alapítása óta, így szükségesnek érezzük, hogy némi nyilvános állásfoglalás legyen a blogról.

Előszöris szeretnénk bejelenteni, hogy mától életbe lép a "Konzervatorium" usernév. Ezen a néven fogjuk publikálni a blogot érintő "gépházas" bejegyzéseket ("blog"-taggel ellátott postok), továbbá az olyan posztokat, melyeket egynél több szerzőnk szerzett. A usernév tehát fiktív, csupán szükségesnek éreztük a közös állásfoglalást elősegítő megoldások bevezetését.

Köszönjük az olvasói leveleket, a cikkajánlókat és a jelentkezéseket szerzőknek. Az olvasói levelekből alkalomadtán majd rövid válogatásokat is közlünk. Továbbra is várjuk a leveleket a blog emailcímére (konzervatorium.blog@gmail.com).

Az elmúlt egy hónapban sokan sokféle véleményt mondtak a blogról itt is és máshol is. Számos blogger hivatkozik ránk linkben, vagy bejegyzéseiben, melyeknek mi nagyon örülünk, ez számunkra azt jelenti, hogy nem maradtunk nyom nélkül a blogoszférában. A látogatottsági adataink továbbra is nyilvánosak.

Köszönjük, hogy a blog.hu és az index.hu is bizalommal tette ki cikkeinket a címlapjára, továbbá köszönjük a többi blogszolgáltató ugyanezen gyakorlatát is (blogtér és buzz.hu).

Köszönjük a Konzervativizmus.lap.hu-nak, hogy felvett minket linkjei közé. Továbbá köszönjük, hogy a blogmagazinok és linkgyűjtők is népszerűsítettek minket (blogrotor, wyw).

A szerzőinknek köszönjük, hogy bejegyzéseikkel "emelték a show színvonalát". A még nem posztolt szerzőknek bátorságot és odaadást kívánunk, és reméljük tőlük is olvasunk megnyilatkozásokat!

Köszönjük olvasóinknak, hogy többségükre jellemző a kulturált vitára való képesség. Hisszük, hogy ha egy kérdést értelmesen közelítünk meg, akkor a reakciók is értelmesek és gondolkodásra "hajlamosak" lesznek. Ezen gyakorlatunkon nem kívánunk változtatni, sőt, csiszolni szeretnénk rajta.

A sablonunk állandó változásban van, aminek az az oka, hogy még mi sem döntöttünk arról, hogy hogyan is nézzen ki. A közeljövőben egy stabilan működő, felismerhető imidzset kölcsönző sablont szeretnénk gyártani, kérem legyen addig mindenki türelemmel és nézze el a sablon hiányosságait. Ez inkább idő kérdése, de ne felejtsük el, hogy itt mindenki hobbiból ír, egyéb más elfoglaltságai mellett.

Úgy értékeljük, hogy sikeres pozícionálás és indulás után továbbra is ezen az úton haladva azzá válhat a Konzervatórium, amivé mindig is válni akart: egy olyan szabad és független szellemi közeggé, mely a common sense nevében vitatja meg a közélet és társadalom ügyes-bajos dolgait.

Maradunk a "szabadság szemszögéből...". További gondolatgazdag olvasást kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr44235543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása