Arról, hogy miért nem lesz bunyó március 15-én

Hadrian VII. I 2010.03.14. 18:44

Magyarországon 2006-tól éveken keresztül az volt a koreográfia, hogy a nemzeti ünnepek éjszakába nyúló kukaborogatással, autógyújtogatással, randalírozással és rendőrattakkal végződtek. Szélsőjobboldali portálokon már napokkal az ünnepek - na és persze a melegfelvonulás - előtt megjelentek a felhívások köztörvényes bűncselekmények elkövetésére. Ennek vége.
 
Most a kuruc.infón is csak annyit találunk, hogy "a Jobbik rendezvénye előtt még éppen belefér egy-egy látogatás a szocionista bagázs gyülekezési helyein, kinek melyik tetszik". Egy kis balhé persze "még éppen belefér", jó móka zsidózni és sünözni egy kicsit, de már korántsem ez a fő elfoglaltság és attrakció, amit a szélsőjobb leglátogatottabb weboldala a figyelmünkbe ajánl. 
 
Hanem a Jobbik rendezvénye.
 
Csak hogy értsük: a Jobbik ünnepi rendezvénye tölti be most azt a funkciót, amit ezelőtt évekig a pesti belváros szétverése.
 
Mi ebben az érdekes? 
 
1. Minden hivatalos verzióval szemben nincs semmiféle éles határvonal a törvényes keretek közt működő Jobbik és a törvényeket áthágó, bűnöző, sőt az államrendet felforgatni akaró elemek között. Ezt persze eddig is tudtuk. Lásd a "töröljük el a mentelmi jogot" és a "hozzuk ki Budaházyt a mentelni joggal" párhuzamos jobbikos szólamait, vagy egyszerűen csak azt, ahogyan Morvai vagy Novák Előd kiáll Budaházy mellett (Budaházyt szebb időkben, mondjuk Szent István uralma alatt egyszerűen felnégyeltek volna tetteiért).
 
2. Minden hivatalos verzióval szemben a sorozatosan törvényeket sértő, kvázi illegalitásban működő kuruc.infó egyértelműen a Jobbik szócsöve és a Jobbiknak kampányol. Sajnos tény, hogy a kuruc.infó maga is politikai tényező, ám politikai tényezőként irányvonalát és felhívásait furcsamód éppen úgy változtatja, hogy az a Jobbik érdekeinek megfeleljen. Mert fel lehetne szólítani most is a hazafiakat, hogy csináljanak egy rohadt nagy balhét holnap - csak éppen ez finoman szólva már nem tenne jót a Jobbiknak, mely éppen azt akarja hangsúlyozni magáról, hogy képes felelős parlamenti erővé válni, és hogy a rend pártján áll.
 
3. És ez a harmadik tanulság: a magyar szélsőjobboldal és a Jobbik láthatóan konszolidálódik. Még csak arra sem volt szükség, hogy a párt bekerüljön a parlamentbe, már most, a választási kampányban elvet olyan eszközöket és szólamokat, melyeket korábban simán felvállalt.
 
Vonjuk le a következtetéseket!
 
Olyan mértékű politikai opportunizmust látunk a Jobbik és a szélsőjobboldal magatartásában, amilyet még soha. Minden eszköz megengedett. Ha éppen pártként marginálisak és médiafigyelemre van szükség, akkor fel lehet gyújtani autókat, be lehet törni kirakatokat, simán le lehet szarni a magyar állam törvényeit. Ha pedig pártként erősek, akkor lehet nagyokat mondani egy gyűlésen, de bunyó az nincs - mert csak. Persze a nép nevében ezt is meg azt is.
 
És fel lehetne tenni még azt a kérdést is, hogy miben különbözik ez a "szemkilövető Gyurcsány" és a tévészékházat védő kisrendőröket beáldozó rendőri vezetés opportunizmusától...
 
Disclaimer: ezt a cikket nem a Fidesz-központból diktálták, és a Konzervatórium nem csak az elmúlt hetekben világosodott meg, hogy a Jobbik az nagyon gáz. (Ellentétben mondjuk a Magyar Hírlappal.)
 
/Kép: Szolnoki Szabolcs: Utcai zavargás, 2009, olaj, vászon; 120x170 cm/
 

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr81839454

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kunhegyesi verekedő nem nyilatkozik a "balliberális index blogoknak" 2010.03.18. 09:42:56

Röviden a hír: március 14-én Szegedi Csanád Kunhegyesen tartott Jobbikos fórumán egy rokkantnyugdíjas, szívbeteg 50 év körüli MSZP szimpatizánst (Létai János) megütött egy fideszes helyi önkormányzati képviselő (Dienes Attila). Létai úr elmondás...

Trackback: Barátom, ezek egyszerűen nácik. 2010.03.16. 15:00:06

Ez a szubjektív beszámoló elsősorban a Jobbik politikai attitűdjének gyökeres megváltozását tárgyalja. A videó és a tegnapi rövid élménybeszámoló mellett igyekeztünk viszonylag érdekes képanyagot is létrehozni a tegnapi nagygyűlésekkel kapcsolatban. En...

Trackback: Budaházy: nem mártír, martalóc! 2010.03.15. 13:47:11

Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nev...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelemen Csaba 2010.03.15. 11:55:49

@miezitt 2010.03.15. 11:19:40:
Legtöbb kritikus felcseréli az okot az okozattal, a gárda és a csendőrség tervezett felállítása válasz a meglévő problémákra. Társadalmi válasz, nem pedig faluszéli cigányokat legyilkolászós válasz. Többeknek írom, hogy a kérdéseikre válaszoljak; a gárda nem kap sajtót (leszámítva a fikázást), így szinte semmilyen hír nem jelenik meg a tevékenységeiről. Pedig sok helyen részt vesznek - társadalmi munkában - étel, ruhaosztáson, gáterősítésen, kiállnak a megfélemlített emberek védelmében. Az, hogy nem hallani felőle annak tudható be, hogy a megszokott riogatásokat nem igazán tudták alátámasztani tényekkel, és nincs mindennap szükség a munkájára.
Ahogy a Jobbik sem "konszolidálódik": hanem az eddigi negatív kampány nem ért el semmit. Kevesebb rosszat lehet már írni róluk, hiszen kifogytunk a rémhírekből.
Így jár aki csak hírekből és blogokból merít a véleményéhez.

Thomas Rattler 2010.03.15. 11:55:51

A Jobbiknak és a Kuruc.info-nak minden megengedett? De meg ám , abszolúte minden.
Hát persze higy minden, hiszen velük (az igazsággal)szemben is minden elképzelhető eszközt bevetnek az elhallgatástól a tilltásig, a hazugságok özönén át a nevetségessé tételig.
De bármennyire is fáj ezeknek a nemzetidegen szerencsétleneknek - AKKOR IS OTT LESZÜNK A PARLAMENTBEN!!
És nem fog érdekelni minket hogy tetszik -e ezeknek a senkiházi alakoknak.

Bloodscalp 2010.03.15. 11:58:04

Disclaimer: ezt a cikket nem a Fidesz-központból diktálták, és a Konzervatórium nem csak az elmúlt hetekben világosodott meg...

ez a mondat mindent elmond a blogról:))) ezek szerint EZT nem, de másikat már diktáltak:)))
(sose értem a híradókban miért mutaják a fidesz sajtótájékoztatón a lelkesen jegyzetelő emberkéket...:)

röviden, azért nem lesz balhé. mert valaki "odafönt"már nem akarja/nem áll érdekében..azt hiszem egyértelmü kiknek...

Kelemen Csaba 2010.03.15. 12:01:10

@krüger: hát igazad van, tényleg vállalhatatlan baromság, hogy a mezőgazdaságunk sokkal többre képes, mint amennyit jelenleg termel.
A mecseki szénbányákat meg már most tervezik kinyitni.
Azt hittem valami jó zsidózós vállalhatatlanságot írsz, így unalmas.

Björgenssen 2010.03.15. 12:02:23

@sbronzo: "Egyébként ez csak egy gázpisztoly, és csak azért vettem engedéllyel együtt, mert túl sokszor kötöttek belém a svédek."

Mi svédek, nem kötünk bele senkibe.

Kalányos Márió 2010.03.15. 12:03:02

@Thomas Rattler: A kurucz info nagy bűnét, hogy trágárul ír, ne keverjük azokkal a bűnökkel össze, ahol a mostani hatalom milliárd számra talicskázza el az adófizetők forintjait büntetlenül! Ja, hogy most lecsuktak néhány vezetőt???
Berezeltek a közelgő felelőssére vonástól, és most odadobták a koncot, hátha megelégszik a nép ennyi számonkéréssel...

Kalányos Márió 2010.03.15. 12:04:01

@Björgenssen: Kreol bőrű "svédek"! Így jó? ;)

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.03.15. 12:05:26

Ma piros, vagy narancsos bögréért írtál-e

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.03.15. 12:09:10

A Jobbiknak jelenleg az a valasztasi strategiaja, hogy leugortt a szelsojobbos vonalrol.
Nincs zsidozas, ciganyozas nem akarjak elijeszteni az ingadozo szavazokat.

Majd raernek zsidozni, ciganyozni a parlamentben, negy ev hosszu ido addig sok minden tortenhet, akar meg egy 2014-es nyertes valasztas is.

zsoltix 2010.03.15. 12:10:18

Ennek a posztnak tulajdonkeppen mi a mondanivaloja azon kivul, hogy a blog iroi nem csipik a Jobbikot?

gorcsev54 2010.03.15. 12:15:21

Most akkor mit akart a cikk írója mondani?Szerintem az egészhez nincs mit hozzászólni.Azt mindenki elismeri:nem szép dolog székházat autókat felgyújtani stb. de nem szép dolog az ország lakósságát 20 éven keresztül becsapni kifosztani stb. Mindkettőnek vannak felelősei. Aki nem emlékezne pl:
Romániában még lövöldöztek is amikor megbukott a rezsim.Magyarországon
állandóan demokráciáról meg minden ilyenről pofázik mindenki kezdve a hatalmon lévőktől csak éppen senki nem tartja be. Főleg a politikai elit akinek a hatalom a gazdaság a kezében van.Ezt a demokráciát dugja föl magának a hatalom.A Jobbiknak egyetlen egy fontos üzenete van:kisöpörni a hatalomból a jelenlegi és a múlt korrupt stb. haszonélvezőit .Aki ezt nem akarja ,az vagy közéjük tartozik, vagy nem lát az orránál tovább.Aztán most lehet engem is szélsőségezni stb, de akik ezt teszik azoknak felhívnám a figyelmét éltem én már 56-ban is- és talán kicsit ismerem a volt rendszert is meg ezt a 20 -évet.Akiknek ezek az évek jók voltak azok gondolkozzanak el egy kicsit. Budaházyt" felnégyelték" volna hasonlókat már sokszor megtettek Magyarországon a hatalmon lévők
hol a demokrácia védelmében hol a nép nevében lehetne sorolni. A Magyar Gárdához vagy Nemzeti Gárdához (USA) csak annyit nem az állam hozta létre ott sem- aki nem hiszi járjon utána.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2010.03.15. 12:15:27

A blogotokhoz méltatlanul buta, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli írás.
Nagyjából annál a mantránál ragadt le a szerző, amit az elmúlt évek során "a
fidesz és Orbán csőcseléke" kapcsán hallhattunk unos untalan.

Egyébként kiváncsi lennék, melyik évben, és melyik ünnepen történt pl.
kirakatok betörése? Én ilyenről nem tudok, bár fotóriporterként követtem
az eseményeket, több ezer felvételem van az elmúlt évek tüntetéseiről.

Ami a legszomorúbb az egészben, hogy elsősorban a 2006/10/23-ai eseményeket bagatelizálja el az írás, holott az erőszakos cselekmények
90%-a azon a napon történt.

A konzervatórium blog mára kb. annyira konzervatív mint tóta w., vagy valamelyik mdf-szadi jelölt. Az pedig, hogy egy olaszországi eseményről
készült festménnyel illusztráljátok a szöveget, az egészen kínos.

. )

dark future · http://www.andocsek.hu 2010.03.15. 12:17:24

"Olyan mértékű politikai opportunizmust látunk a Jobbik és a szélsőjobboldal magatartásában, amilyet még soha."

Mióta ilyen kib...ott kényesek a konzervatívok a politikai opportunizmusra? 2002-ben Orbánék kitalálták a polgári köröket. Mozgósításra, kulimunkára jók voltak. Aztán szépen magukra hagyták őket, amikor már nem volt rájuk szükség. Ebből a táptalajból nőtt ki a Jobbik.

Amikor 2006-ban a Parlament előtt kellett permanensen tüntetni, akkor jól jöttek a radikálisok, Orbánék sem voltak annyira finnyásak. Most bezzeg, hogy 10% fölött járnak és konkurenciát jelentenek, újra ők a felnégyelendő szélsőségesek, akiknek ráadásul van pofájuk konszolidálódni, így újabb szavazatokat szerezni.

Elmentek ti a rákba...

Plumper 2010.03.15. 12:17:39

a jobbik egy szemét, bűnöző párt, újhungaristákkal, és a neonáci kurucinfó támogatásával (ők maguk szerkesztik, mint pl. novák előd). börtönben a helyük. Európában nem tűnék az ilyet.

@sbronzo: a kurucinfó emberkéi ugyanezt már megtették volna. + a bűnük az, hogy 65 évvel ezelőtti totális népirtás ideológiáját, szólamait fújják most is, ami egyszer már akkora áldozatokat hozott, és romba döntötte az országot. uszító, mocskos beszéd a kurucinfótól és jobbiktól, amivel törvényileg kell lecsapni.

@csi: ha az én autómhoz nyúltak volna egy ujjal is a neonáci randalírozók, magam lőttem volna agyon mindet.

@emzperx: a következtetés, hogy a jobbik irányítja a kurucinfót, mert ez annak a szócsöve. a kurucinfó pedig újhungarista, sokszor meg neonáci nézeteket vall. tehát a jobbik is ilyen. sosem határolódtak el a náciktól, sőt, éltetik az eszméiket és a leggyalázatosabb zsidógyűlölő szövegeket nyomják, természetesen belehazudva az ember képébe.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2010.03.15. 12:21:39

Ja, és a persze, ha 2-3000 rohamrendőr üldöz néhány száz kárpátia pólós
szakmunkástanulót és lövik őket könygázzal, az "bunyó". Értem.

Kalányos Márió 2010.03.15. 12:22:51

@Plumper: "a kurucinfó emberkéi ugyanezt már megtették volna"
VOLNA!
Ezzel a látnoki képességeddel komoly beosztást szerezhetnél a CIA-nál! ;)

bandeirante 2010.03.15. 12:25:22

@Kelemen Csaba:
Ne csúsztass!!!
Az a vállalhatatlan baromság, hogy majd jön 20 millió orosz és elfogyasztja azt, amit mi majd egyszer csak pluszban megtermelünk. Na az egy nagy, vállalhatatlan baromság. Ami meg a bányákat illeti, gondolom tudod, hogy ez is csúsztatás: NEM az uránbányáról van szó, amelyiket ESETLEG megnyitnak, külföldi pénzen és külföldi technológiával (mert Magyarországon se pénz, se technológia nincs rá), és amely ez esetben is nagyon kevés embernek fog munkát adni, hanem a szénbányákról, amelyeket majd állítólag a hirtelen felívelő mezőgazdaság által megtermelt pénzből fogunk finanszírozni (mert a gazdák majd csak úgy odaadják, nyilván).

Tele van ilyen marhaságokkal a jobbik programja.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.03.15. 12:26:27

@Plumper: nem hiszem, hogy neked, vagy bárkinek van tényleges bizonyítéka arra, hogy a kuruc.info-hoz köze van a jobbiknak. Ez feltételezés.

A Novák Elődös dolog, azért is sántít, mert pont múlthéten mentek szembe előd egyik nyilatkozatával. Ha Előd valóban szerkesztő lenne, ez a vélemény nem mehetett volna ki, nem gondolod?

miezitt (törölt) 2010.03.15. 12:27:04

Terjunk meg egy kicsit vissza a halalbuntetes kerdesere.
Ez nektek tenyleg vallalhato? Sok ember azt latja, hogy fekete bakancsos, bosszutol verben forgo szemu, egyenruhas, Arpadsavos zaszloval masirozo alakok megtorlast es halalbuntetest skandalnak. Mire jo az eroszak, szerintetek ez tenyleg megold barmilyen problemat? Kerlek @sbronzo, sorold fel azokat az orszagokat, (amerikaban csak texas allammal peldalozhatsz, a leg elmaradottabb es legkevesbbe felvilagosult allammal, amit marhapasztorok iranyitanak) ahol torvenyes a halalbuntetes. Eszak-korea? Iran? Kina? Ezekkel akartok peldalozni? Szerintetek a gyilkossag (mert a halalbuntetes az) eme formaja megengedett? Siman eltudnatok szamolni a lelkiismeretetekkel? Ezert a mentalitasert vagytok kirekesztve a felvilagosultabb valasztok koreibol, es ezert nem fogtok soha hatalomra jutni, barmennyire is szeretnetek.

nyg 2010.03.15. 12:27:18

@Thomas Rattler: "a Jobbik szabadságharcos-gerilla szimpatizánsai.. öntudatos harcosok, akik a nemzet függetlenségéért harcoltak, amikor a nép nagy része gyáván meghúzodott."

Le a gyáva néppel! Bitóra velük, de legalábbis börtönbe! Ez lenne a jobbikos ideológia? Ez nekem ismerős, ugyanezt tette Szamuely, Kun Béla, Kádár.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2010.03.15. 12:28:32

"Európában nem tűnék az ilyet. " Hahaha, Lendvai Ildikó személyesen?

nyg 2010.03.15. 12:30:44

@John Preston: Nagy Ervin nyilatkozta, hogy Novák Előd publikál a kuruc.infón, gyakran női névvel. Hát szerintem ez tökéletesen illik Novák jelleméhez.

Kalányos Márió 2010.03.15. 12:31:54

@miezitt: "(amerikaban csak texas allammal peldalozhatsz, a leg elmaradottabb es legkevesbbe felvilagosult allammal, amit marhapasztorok iranyitanak)"

Az Egyesült Államokban 38 államban van halálbüntetés, és 12-ben nincs.
hu.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%A1lb%C3%BCntet%C3%A9s

bandeirante 2010.03.15. 12:34:39

@John Preston: Arra van bizonyíték, hogy a kurucinfó folyamatosan a jobbik mellett agitál, és készséggel helyet biztosít a jobbik minden megszólalásának. És hogy csak a jobbik iránt viseltetik ilyen szimpátiával. Más bizonyíték tényleg nincs, bár nem tudom, hogy ezek után még mi kellene...

miezitt (törölt) 2010.03.15. 12:37:04

@sbronzo: Oh, igen, tevedtem, bocs, es Eszak-Koreban sincs. Tehat meg ok is egyel elorebb lennenek hozzank kepest, ha itt lenne.

nyg 2010.03.15. 12:39:00

@krüger: Bocs, hogy beleszólok, de Nagy Ervin azt nyilatkozta, hogy Novák Előd rendszeresen ír a kurucra.

bandeirante 2010.03.15. 12:39:56

Szerintem szimplán az a vállalhatatlan a jobbikban, hogy egy kétes, demagóg társaság. És úgy csinálnak, mint ha mindenre lennem valami ütős és egyszerű megoldás, ami csak akarat kérdése, és amit persze csak ők tudnak, más nem (de végül is ezt nevezzük demagógiának).

Kísértetiesen emlékeztetnek Torgyán doktor valahai kisgazdi pártjára. Bár a kisgazdik azért színvonalasabbak voltak. Ezen belül is Balóné Morvai Krisztina egész szövege, stílusa a fénykorát élő Torgyánra emlékeztet.

bandeirante 2010.03.15. 12:40:52

@nyg: Igen, ez köztudott, csak hát nem "bizonyítható". De nincs is szükség ilyen "bizonyítékra." Evidens dolgokat nem kell bizonyítani.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.03.15. 12:41:24

@krüger: akkor a találgatásokkal szemben, én idéznék szószerint, ha nem baj: "A Kuruc.info mint pártfüggetlen, ám bevallottan a Jobbik sikeréért szorító hírportál nem kíván a Jobbik belső vitáiba beleszólni, továbbá sem cenzúrázni, sem elhallgatni nem kívánja a számára nem tetsző jobbikos nyilatkozatokat".
Innét való: kuruc.info/r/52/56422/

aliendriver 2010.03.15. 12:43:08

Nekem az utobbi par ev marcius 15.-ebol egy kep nagyon melyen beegett az emlekezetembe..amikor is egy idos papa a felesegevel egy megemlekezesen (teljesen jogosan) kikellt magabol, h huzzanak a randalirozok a pi**ba, o szeretne megemlekezni 1848-49-rol.

Gyerekkoromban Moszkvaban eltunk par evig, ott jartam suliba..es minden evben jol megvertek, amikor kokardaba mentem suliba..de minden evben kokardaba mentem.

2002 ota viszont valahogy nem visz ra a lelek..akkor a kedves polgari part sugallta, h az a magyar aki fideszes..mostanra meg az a magyar aki jobbikos, meg randalirozo..kikerem magamnak..nem vagyok se zsido, se cigany, se komcsi, se fideszes (nem mintha barminyen gondom is lenne valakivel aki valamelyike ezeknek), se jobbikos..szimplan egy magyar, aki szeretne normalis korulmenyek kozott megemlekezni 48-rol, 56-rol, stb.

snakekiller23 2010.03.15. 12:44:24

@John Preston:

Könyörgöm, a kuruc.info a Budaházy jelölésétől eltekintve (az is megmagyarázható taktikailag) 100%-ig a Jobbikot támogatta mindenki mással szemben, a saját térfelén is; annak ellenére, hogy a Jobbik maga az eltartott kisujjú polkorrektség képviselője a szép emlékű nyilas pártsajtónál kétszer durvább szövegeket nyomató kuruchoz képest. A kuruc de facto a radikálisok, így a Jobbik első számú sajtófelülete (a legolvasottabb biztosan).

Kalányos Márió 2010.03.15. 12:47:26

@aliendriver: Miért nem mentél ki ma a Kossuth térre? 100 embert érdekelt az állami rendezvény kordonok közt! Te is köztük lehettél volna, és tutira semmi bántódás nem ér a kerítések között...

moszkvicssluszkulcs 2010.03.15. 12:48:15

Na, ma is megvan az aktuális jobbik fikázás. Holnap mi lesz a téma?

gorcsev54 2010.03.15. 12:52:02

Na végre megszólaltak Plumer félék . Épp ideje volt. Felakasztani felnégyelni
Európából kitiltani a Jobbikos bűnöző bagázst -előre liberálisok , Mdf-esek Mszp -sek Fideszesek.Az igai helyes út. A Jobbik kirekesztő fasiszta stb- mi nem vagyunk, azok-bár 45 + 20-év alatt bebizonyítottuk az ellenkezőjét. Igaz Kádár a végén már azt monda: "aki nincs ellenünk az velünk van"-persze előtte egy pár emberkét felakasztottunk ,kitelepítettünk a demokrácia mögé bújva, csak úgy meggyőzésből( persze azok ugyanúgy "fasiszta" elemek voltak mint most)-tehát börtönbe mindenkivel aki más nézetet vall mint mi- tovább lophassunk a nép meg kapja be- úgy sem tud
a szabadsággal , demokráciával stb. mit kezdeni akinek nem tetszik az csőcselék, neonáci bűnöző.

gorcsev54 2010.03.15. 12:56:03

@moszkvicssluszkulcs: Már egyszer megírtam :Morvai Krisztina álruhába bújt Gaudi ( csak azért mert nem biztos ,hogy nő) vagy Kiszel Tünde, mert sok okos hozzászóló szokta ostoba p....-nak nevezni.Persze lehet, hogy az Ő szellemi színvonaluk" jóval "magasabb:

nyg 2010.03.15. 12:56:09

Mondja meg valaki, miért nem lehet kommentelni a barikádon, vagy a kurucon? Csak nem félnek a véleménytől?

evil overlord (törölt) 2010.03.15. 12:58:30

@dark future: Az itteni szerzők elég rosszul tűrik a jakobinus hevületet, régóta negatívan írnak a Jobbikról. Abban viszont igazad van, hogy a többi párt sem megy a szomszédba némi opportunizmusért.

gorcsev54 2010.03.15. 13:03:27

@nyg: Azt nem tudjuk, de talán Te is felvethetnéd nekik, nem csak mi.Szerintem a kurucon valószínű technikai és hasonló okai vannak, a barikádon nem tudom, nem hiszem , hogy a véleményektől félnének.

Kalányos Márió 2010.03.15. 13:03:34

"Előre tört a szélsőjobboldali Nemzeti Front amely országos szinten 11,74 százalékot ért el. Jean-Marie Le Pen pártja 12 régióban bejutott a második fordulóba, s bár győzelemre sehol nincs esélye, jelöltjei nem akarnak visszalépni az UMP javára."

www.hirado.hu/Hirek/2010/03/15/12/Sarkozy_partja_nagy_pofont_kapott__a_szocialistak.aspx

Alikam 2010.03.15. 13:05:17

@krüger: nektek mindenkivel bajotok van. Tipikus magyar mentalitás, azt tudjátok szajkózni, hogy mi nem jó de hogy mi jó, azt már nem.

Alikam 2010.03.15. 13:05:51

@nyg: azért mert ilyen férgek mint te, csak romobolnák az egészet.

bandeirante 2010.03.15. 13:06:16

@John Preston: OK, hogy ezt írták, de ki az, aki ezt el is hiszi???

bandeirante 2010.03.15. 13:07:11

@Alikam: Nem ez volt a kérdés, hanem hogy ami a jobbikban a vállalhatatlan. Ha azt kérdezed, hogy akkor mi a jó, akkor az a válaszom, hogy én a fideszre fogok szavazni.

Kelemen Csaba 2010.03.15. 13:08:08

@krüger 2010.03.15. 12:25:22: Jézusom!!!!

Ki mondta, hogy ide jönnek az oroszok.... Atya isten ha csúsztatnék, még mindig közelebb állnék a valósághoz, mint Te, krüger.
Azt hiszem a már korábban emlegetett Lendvai Ildikó ijesztgetett minket pár éve több millió román munkavállalóval. Ez, az általad - másoktól átvett baromság - vizionált 20 millió orosz importálása hasonló agymenés.
És, hogy tudd, a mecseki szénbányákat akarják megnyitni, nem az uránt, legalábbis arról nem tudok.
A technológiánkkal kapcsolatban elég kishitű vagy, de sajnos ez mentális ártalom, ezt nevelték sok honfitársunkba, hosszú éveken át.

bandeirante 2010.03.15. 13:08:35

@moszkvicssluszkulcs: Miután a jobbik is előszerettel fikáz rajta kívül mindenkit, de legkivált a "zsideszt", mégis mit vársz? Kölcsönfikázás visszajár.

Alikam 2010.03.15. 13:10:24

@krüger: a Fideszre? Na arra meg miért? 8 év töketlenkednek, nem csinálnak semmit sem csak a szájuk jár.

Még az új titkosítási törvényt is megszavazták, semmit nem akarnak csinálni, semmit nem is fognak.

Talán egy fokkal jobbak mint az MSZP, de ha bármi komolyat is vársz tőlük, akkor nagyot fogsz csalódni.

Kalányos Márió 2010.03.15. 13:15:11

@krüger: Majd a választások után összebékülnek. Muszáj lesz a Fidesznek valakivel összeállni, és az MSZP- nem lehet a pajtás, mert rögtön lenullázza magát a Fidesz a választói előtt. Marad a Jobbik játszópajtásnak! ;)
A mérleg nyelve! :D

snakekiller23 2010.03.15. 13:34:40

@gorcsev54:

Nagyon is praktikus oka van ennek: mivel nem alakul ki egy zárt, nagy közösségük az interneten, a radikális netezők önkénytelenül beszivárognak mindenhova.

Void Bunkoid 2010.03.15. 13:44:38

@sbronzo: nem olvastam végig az összes kommentet, így nem tudom, hogy reagáltak-e már erre, amit Te írtál.

A baj a kukaborogatós-autógyújtogatós-kirakatbeverős "demonstrációval" mindössze az az egyetlen, hogy míg az ország vezetése egyként sz*patja a magyar népet, az a párszáz rendbontó nem az ország vezetését büntette meg, hanem pl. szerencsétlen Suttyóvégi Pali bácsit azzal, hogy felborították és felgyújtották a Wartburgját, amire még annak idején tíz évig gyűjtögetett és hat évig várt, mire a Merkur kiutalta, és nincs is pénze új kocsira, mert amúgy ő is ugyanúgy sz*p, mint a haragos emberkék, akik most füstölgő romhalmazzá redukálták a wartburgot. Csak Pali bácsi így mostmár duplán, mert szegény is maradt, meg autója sincs többé.

nyg 2010.03.15. 13:46:11

@Alikam: Le style, c'est l'homme. Irány az iskola, bár azt hiszem, ebből az IQ sávból már nem vesznek fel senkit.

Void Bunkoid 2010.03.15. 13:47:54

Ja és majd elfelejtettem, Pali bácsi nem tehet arról, hogy a kormány sz*patja a magyar népet, vele együtt. Az autója meg végképp nem tehet róla, mégis elpusztították.

Void Bunkoid 2010.03.15. 13:51:32

De amúgy meg teljesen felesleges, a 2006 óta számos alkalommal megtörtént dolgok nem nevezhetők felkelésnek, vagy forradalomnak, még csak lázadásnak sem, maximum egyszerű zavargásnak. A zavargás célja meg pont - a nevéből is adódóan - a zavar, illetve káosz keltése, amivel f*szán rá lehet mutatni, hogy ez is a kormány bűne.

Viszont én kétlem, hogy akinek tönkretették akármilyen tulajdonát (kocsiját, boltját, akármijét) ezek során, hogy az a kormányra haragszik :)

Plumper 2010.03.15. 13:54:35

@John Preston: bizonyítékot lehet szerezni. nem kreálni, mert az pártállami módszer, amitől ugye a jobbik nemigen igyekezett eddig elhatárolódni:-), hanem BEbizonyítani.

Thomas Rattler 2010.03.15. 14:18:45

Az országot kifosztották, népét elszegényítették és elárulták a hatalomhoz való hisztérikus ragaszkodás közben. Ezért bűnhődniük kell, és a büntetés ezköze a Jobbik.

dtk74 2010.03.15. 14:37:25

@Thomas Rattler: Ehhez már csak hatalmat kell adni a Jobbiknak. Aki persze nem fog görcsösen ragaszkodni hozzá, hanem... Mit is fog csinálni pontosan? Leszámol, utána ő irányít?
érdekes, megint ez a deja vu, mert ezt már hallottuk minden párttól.

dtk74 2010.03.15. 14:38:37

@Kelemen Csaba: Azt tudtam hogy a hittel hegyeket lehet megmozgatni. Dehogy szenet is lehet vele bányászni, költséghatékonyan, ez nekem is új.

gorcsev54 2010.03.15. 14:41:05

@snakekiller23: Ezt nem egészen értem. Arra gondolsz, hogy miért nem lehet
kommentálni a kuruc infót és a barikádot?

bandeirante 2010.03.15. 14:41:54

@Alikam: Ja, ez a szokásos jobbikos szöveg, hogy a fidesz miért nem döntötte meg a kormányt ellenzékből. Hát, erre egyszerűe a válasz: mert nem szavaztak rá elegen.
Mellesleg a jobbiknak csak a szája jár. Azt mondta Vona, hogy ha a fidesz majd nem úgy kormányoz, ahogy nekik tetszik, akkor elzavarják. Hát persze, ők majd csak úgy elzavarnak egy kormányt... Ha annyira tudnak kormányt zavarni, akkor Gyurcsányt meg Bajnait miért nem zavarták el eddig?

Tipikus szájkarate, ahogy a kurucinfo szokta írni.

bandeirante 2010.03.15. 14:43:00

@sbronzo: Én inkább arra számítok, hogy a jobbik és a maszop fog egymáshoz közeledni a közös ellenséggel, a fidesszel szemben... Ne legyen igazam, de ez látszik valószínűnek.

bandeirante 2010.03.15. 14:45:39

@Kelemen Csaba: Az uránt akarják megnyitni.
A technológia nem hit kérdése. A mai világban a technológia sok milliárd dollár kérdése. Rég elmúltak azok az idők, amikor garázsban meg sufniban világmegváltó ötletek születtek. A mai világmegváltó dolgok hatalmas kutatási komplexumokban születnek, sok milliárd dollár (euró) árán.

Vona az oroszokról:

'Vonának nincsenek illúziói Oroszországgal kapcsolatban, mégis szívesen látná itt az oroszokat vendégmunkásként. Szerinte a magyar mezőgazdaság 30 millió embert tud ellátni. „10 millióan mi itt vagyunk, 10-20 milliót meg szerezhetünk Oroszországból, vagy a keletről”.

Persze mit várjunk a Lobbik Oroszországért mozgalomtól.

dtk74 2010.03.15. 14:55:39

@krüger: Külszíni szénbányát is nyitnak rövidesen, a dolgok mostani állása szerint.
index.hu/gazdasag/magyar/2010/02/23/ujraindult_a_mecseki_szenbanyaszat/

Noname Watanabe 2010.03.15. 14:59:55

A Jobbik talpramagyaros-forradalmár nagybajuszú-betyársereges vezetői tiszta opportunisták. Akadt egy megszólítatlan / MSZP-ből kiábrándult réteg, amelyet meg lehet fogni a "Húsz évet a 'úsz évé', hö!" típusú baromságokkal.
A Jobbik, amely 2002-ben még egy törpepárt volt, rácuppant a kiábrándult rasszista mszp-sekre és antiszemitákra, és felszívta magát. Ha stabilizálódik az ország helyzete, a jobbik-lufi is leereszt.

snakekiller23 2010.03.15. 15:00:30

@gorcsev54:

Igen. Nem mondom, hogy ez tudatosan lett így alakítva, de jó ideje nem érdekük rajta változtatni. Ennek a mozgalomnak pont a decentralizált jellege használt eddig a legtöbbet.

gorcsev54 2010.03.15. 15:16:12

@Wilbur Nárcisz-11 Swain: A húsz évet a húsz évért -nem tudom miért baromság,még ha szó szerint nem is kell értelmezni. Talán akkor következmények nélkül lehet lopni stb? Miért baj ha valaki kimondja van felelős a bajokért?Ja még valami sem rasszista , sem mszp -és nem vagyok,sőt antiszemita sem /a holokausztról már akkor tudtam mindent amikor valószínűleg meg sem születtél/- bár feleslegesen nem is pofáztak annyit róla mint most.Ha stabilizálódik az ország a Jobbik "lufi kidurran"-úgy legyen- de hiszem ha látom, és mondjuk Lendvai , Demszky stb félék nem lesznek hatalmon és Orbán azt teszi amit tennie kell., akkor ne legyen Jobbik, de addig igen is legyen mert az eddigiek semmit nem tettek.Válaszom ez azoknak is akik azt mondják : a Jobbik szerint a Fidesz nem tett semmit ,hogy megbuktassa az Mszp.-t.Valóban nem tett semmit.Miért nem a Jobbik buktatta meg? Kivel, mivel? Mikor nem volt a parlamentben.Mi az , hogy nem elegen szavaztak a Fideszre? Mit tett 8 év alatt , hogy többen szavazzanak? Mit tesz most? Talán ezekre kellene válaszolni.

changebug (törölt) 2010.03.15. 15:18:02

Szerintem meg hideg van és különben is visszaütnek ezért nincs bunyó.

bandeirante 2010.03.15. 15:18:51

@dtk74: Legyen, de a jobbik akkor sem erről szónokolt, hanem arról, hogy kvázi szén nagyhatalom leszünk, mert ők majd újranyitják a bányákat.
Ezzel pedig az a bajom, hogy komolytalan. Demagógia.

bandeirante 2010.03.15. 15:22:26

@gorcsev54:

>a Jobbik szerint a Fidesz nem tett semmit ,hogy megbuktassa az >Mszp.-t.Valóban nem tett semmit.

Kérdezem én, hogy mit kellett volna mégis tennie? Megrohamozni Gyurcsány dolgozószobáját? Vagy mit?

>Miért nem a Jobbik buktatta meg? Kivel, mivel? Mikor nem volt a >parlamentben.
Rendben, nem volt ott a parlamentben. És ha ott lett volna? Akkor mi van? Akkor annyit tehet, amit a fidesz is, hogy a parlamentben nem szavaz a kormány előterjesztéseire. És akkor mi van?

>Mi az , hogy nem elegen szavaztak a Fideszre?
Ajánlanám, hogy tekintsd át a 2002-es és a 2006-os választás eredményeit. A magyar nép önként juttatta hatalomra a Medgyessy, majd pedig a Gyurcsány kormányt. Nekem se tetszik, nem is szavaztam a maszopra soha életemben. De ők nyerték a választást, ez van.

>Mit tett 8 év alatt , hogy többen szavazzanak? Mit tesz most? Talán >ezekre kellene válaszolni.

Hát, szerintem elég sokat tett, és talán az sem véletlen, hogy a mostani választásnak toronymagasan ők az esélyesei, nem pedig az MDF, a Munkáspárt, az LMP, a Jobbik vagy mittudoménki.

Iustizmord 2010.03.15. 15:23:19

@kovi1970: na eztmagyarázd meg budaházy feleségének. vagy novák elődnek meg morvainak. szvsz keresztüllőnek.

miezitt (törölt) 2010.03.15. 15:23:27

"14.45 A Jobbik Bajcsy-Zsilinszky úti ünnepi nagygyűlését megelőzően a metró Deák téri aluljáróban egy fiatal négyfős csoport „Szebb jövőt!” kiáltással köszöntött egy középkorú kokárdás férfit. Ő azt válaszolta, hogy „Jó napot! Nem vagyok jobbikos” – erre az egyik fiatal tarkón ütötte."

No komment.

Iustizmord 2010.03.15. 15:29:01

@miezitt: téves, kb 20-25 amcsi államban van halálbünti, utah konkrétan beugrik, de a bible belt-ben jó eséllyel belebotlasz. tény hogy világelsők, és a 100.000 főre eső börtönnépességben is csak oroszországgal, abszolút számokban meg csak kínával vetekednek.

land of the free , moahahaha

steve85a 2010.03.15. 15:29:38

Ha a rosszabik hatalomra jutna pár év és és az EU csapatai tennének rendet.
Vonát is az ENSZ katonák védenék meg a volt híveitől akik -miután rájöttek, hogy szemetebb módon hazudik, csal, lop mint a többi - a megfelelő helyre akarnák tenni. Igen a kedvenc szellemi vezére szálasi akasztófájára fellógatni egy picit.

miezitt (törölt) 2010.03.15. 15:34:53

@Iustizmord: Tevedesem ellenere sem valtozik a velemenyem sem a kerdessel-, sem a Jobbikkal kapcsolatban.

gorcsev54 2010.03.15. 15:42:47

@krüger: Most is sunyi módon lapít. Felhasznál másokat a"gesztenye kikaparására"Nem Gyurcsány dolgozószobáját kellett volna megrohamozni, hanem a parlamenti kivonulások helyett , bizonyos törvény javaslatokat folyamatosan benyújtani másokat nem meg szavazni stb. Olyat még nem hallottál a világban , hogy egy ellenzék a parlamentben megbuktatta a kormányt?Ja , hogy Magyarországon ez nem divat? Ez olyan hamis ábránd , mint amikor arról papolnak, ha nem fogadjuk el a költségvetést akkor ez meg az történik. A világban hányszor fordul elő? Arról, hogy mit szavazott meg vagy nem a Fidesz ki emlékszik a fontosabb
nyilván az hogy mit kellett volna megakadályoznia, azét ,hogy ne ide jussunk.Miért szavaztak annyian Medgyessire?Miért vesztett kétszer a Fidesz?Talán Viktort , vagy a vezetőket kéne megkérdezni, talán Ő jobban tudja a választ mint mi. Azt meg ha tudja valaki a 8 év-ben mit tettek akkor kérem sorolja fel, mert nekem sajnos más dolgok jutnak az eszembe, és ez nem azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy nem rájuk szavazok nem tmogatom Őket.

bandeirante 2010.03.15. 15:48:22

@gorcsev54: Te is nagyon jól tudod, hogy a parlamentben a maszopot semmilyen módon nem lehetett volna megbuktatni. Mégpedig azért nem, mert minden szavazáson összezártak, még ha voltak is belső gondjaik, a fidesszel szemben minden körülmények között megvolt az egységfront. És akkor még nem beszéltem arról, hogy szükség esetén az álellenzéki MDF támogatására is számíthattak.

2002-ben leginkább azért vesztett a fidesz, mert Megyóék bedobták a 13. havi nyugdíjat, a nem lesz gázáremelést meg a 19 ezer forintot. Na és csaltak is, bár ez jogilag nem bizonyosodott be, de lehet tudni (az én lakóhelyemen is, pl.).

2006-ban pedig azért, mert Gyurcsányék bevetették azt a kapitális csalási sorozatot, aminek Őszöd lett a vége - mindnyájan tudjuk.

Azzal együtt csinálhattak volna sok mindent jobban, de így is azt mondom - és pillanatnyilag a magyar választópolgárok többsége is így gondolja - hogy 1998-2002 között volt a legjobb 4 év az elmúlt 20 év során.

kommenter 2010.03.15. 15:51:20

Akinek nincs MAGYAR ékezetes billentyűzete (tehát valószínűleg külföldről okoskodik, ott keres euro-dollár-sékel százakat-ezreket, oda adózik) az ne ossza az észt az itt forintból küszködő embereknek. Gyertek haza és lehet körülnézni. Bár, akkor sem biztos, hogy felfognátok :((

bandeirante 2010.03.15. 15:51:28

@gorcsev54: Konkrétan hogyan "lapít" és kikkel "kapartatja ki a gesztenyét? Nem értem. Nem tudok arról, hogy valaki a fidesznek éppen gesztenyét kaparna, a jelenleg éppen zajló Orbán beszédet pedig hallgatja élőben vagy százezer ember, TV-n újabb százezrek vagy milliók, szóval a lapításról nekem nem ez jut az eszembe.

snakekiller23 2010.03.15. 15:51:46

@miezitt:

„Ha Szent Pál megtérését nem isteni beavatkozásnak tekintjük, akkor csak a zsidó világösszeesküvést szolgálta ő is.”

„A magyar református egyház csak a cionizmus egyik tankja, amely a palesztinok elleni mészárlást támogatja”

ifj. H. Lóránt

Ez is ugye sem nem náci, sem nem rasszista, sem egyéb csúnyaság. Csak akkor nem tudom mi.

gorcsev54 2010.03.15. 16:04:41

@krüger: A lapításon majd , gondolkozz el. A beszédet meg én is elkezdtem hallgatni, de azért a sok százezer meg a milliók, legalább is a sok-sok millió az enyhe túlzás, mást a hivatalos Tv-ben úgy sem lehet hallgatni, mert másokat is sok ezren hallgatnak (nem mutatják)és azok sem mind hülyék. Részemről itt vége,
április 11.-én meglátjuk( az senki nem vonta kétségbe ki nyer- még az Mszp sem és én sem)de azok is ott lesznek a parlamentben akiket sokan nem akarnak, de sokan igen.Aztán meglátjuk- én már túl sok szavazásra úgy sem mehetek, de amíg tudok addig arra szavazok aki tesz is értem ,értünk valamit,ha nem akkor legközelebb le szavazom.

kuki123 2010.03.15. 16:08:42

@Alikam: BÉRBLOGÍRÓNAK HÍVJÁK ŐKET :)
az írója valszeg erősen kötődik a népszabadság újsághoz

miezitt (törölt) 2010.03.15. 16:12:52

Kedves @kommenter: nemtom, ezt nekem irtad-e, de jo vicc :)
Nyilvan semmi mas oka nem lehet, h nem hasznalok ekezetet, csak az, hogy kulfoldon vagyok. Marha.

gorcsev54 2010.03.15. 16:13:24

@krüger: Csak gyorsan erre még nem válaszoltam: Valóban akkor volt a legjobb, de annyira azért nem , hogy túlságosan misztifikálni kéne, mert bizony ott is voltak gyanús ügyek ,rossz lépések stb.(Azt elhiszem , hogy 13. havi nyugdíjjal sok embert meg lehetett hülyíteni stb) de engem aki 21 éve vállalkozó vagyok nem én sem adok 13. havi fizetést senkinek(magamnak se)
ha jól megy akkor többet ha szarul akkor kevesebbet.Csak a bevételből lehet gazdálkodni- ami persze most már lassan a 0-val egyenlő.( Ezt csak a többi 13-14 havi fizetésre mondtam-mit osztogattak )

bandeirante 2010.03.15. 16:16:48

@gorcsev54: Sok embert nem lehet meghülyíteni, de elég csak néhány tízezret: éppen annyival nyertek. Azzal együtt nem azt mondtam,hogy az a négy év tökéletes volt, csak azt, hogy az volt a legjobb 4 év az elmúlt 20 év során.

bandeirante 2010.03.15. 16:18:04

@gorcsev54: Van azért pár millió. Adja a Hír TV, az Echo TV, ahol meg is fogják ismételni, plusz részleteket a nagyobb TV-k is adnak majd belőle, plusz leközli majd a Nemzet meg a Hírlap, plusz Internet...

kuki123 2010.03.15. 16:27:23

Azért nem lesz rendbontás mert okafogyottá vált a dolog...

szdsz eltűnt
mdf eltűnik
mszp eltörpül

JÖN FEL A JOBBIK

HAJRÁ JOBBIK

Pipas 2010.03.15. 16:29:43

"Mesterházy Attila az MSZP megemlékezésén elismerte, hogy a pártba olyanok is keveredtek, akiket _nem_ csak a zsákmányszerzés érdekelt.": Félreolvastam. ;)

gorcsev54 2010.03.15. 16:36:50

@krüger: Nem is azt állítottam , hogy nem fogja pár millió ember látni.Ezek a Tv mind foghatók. Vajon a Jobbik nagygyűléséről mennyit fognak tudósítani.
Ne hogy úgy legyen mint régen." Kádár az úttörőkkel " -akkor meg csak azt lehetett látni. Igaz most azért lesz Mszp , Szdsz, Mdf, Lmp. Miép..... Ja még sok jobb négy évet de még jobbat, ebben azt hiszem mindenki egyet ért.A Fidesz meg bizonyítson ( ne ezüst hajóval stb. törődjön a Jobbik meg támogassa mindenben ami jó, de ne hagyja szunnyadni az elszámoltatást, mert akkor négy év múlva ugyanitt tartunk.)

gorcsev54 2010.03.15. 16:39:51

@Pipas: Ja igen, nem ezt akarta mondani. Mesterházy még elhiszi amit mond, amíg be nem ér a pártszékházba. És ki hiszi el?

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.03.15. 16:53:59

Elfelejti a fizetett blogolo kollega hogy a balhek 2006ban es utana A FIDESZHEZ tartoztak. Orban hozta az utcara a sok csocselet es kurta szet a nemzeti unnepeket. aztan azon a jolakott ovodas fejen csak ugy sutott a karorom mikozben nyilatkozott a tvben.

szanalom.

fidesz suxx...

Dissection777 2010.03.15. 16:58:58

Ezt a cikket valószínűleg egy mszps zombi írta, egy olyan bábú, akinek fogalma sincs a dolgokról, csak azt szajkózza, amit az ademszky family már kismilliószor elsütőtt...
Ja igen, és a cikk azt is tükrözi, hogy az mszpsek félneka Jobbiktól, mint a tűztől. De majd akkor félhetnek igazán, ha esetleg a Fidesz és a Jobbik összefog ellenük.

evil overlord (törölt) 2010.03.15. 17:35:21

@Vomi777: Rendkívül fontos volt eme mélyen szántó gondolatokért regisztrálni.

Dissection777 2010.03.15. 17:42:07

@evil overlord: Rendkívül fontos belekötni az emberbe, és osztan az észt. Tarts meg a véleményed magadnak, köszi ^^
Egyébként meg, ha jól sejtem, akkor Jobbikos vagy te is. Nem értem a kötekedésed okát. De mindegy, legyen a te dolgod.

evil overlord (törölt) 2010.03.15. 18:19:34

@Vomi777:
Vomi777 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2010.03.15. óta tag.
Ez hanyadik alias? Titeket küldenek? Mi a francnak kell megszállnotok az összes blog.hu-s politikai blogot?
Amúgy elég vicces egy konzervatív szerzőt lebolsizni (még akkor is, ha túlzásba esett a jelzőkkel), de hát mit lehet várni egy jakobinustól. Ja, és jobbikos a radai rosseb, bár ez egy kis utánajárással elég egyértelmű.

Iustizmord 2010.03.15. 18:56:24

@krüger: 2002-ben leginkább azért vesztett a fidesz, mert Megyóék bedobták a 13. havi nyugdíjat, a nem lesz gázáremelést meg a 19 ezer forintot. Na és csaltak is, bár ez jogilag nem bizonyosodott be, de lehet tudni (az én lakóhelyemen is, pl.).

nézd, én is tudom hogy viktor, bár tagadja, hazudik mint a vízfolyás (nem, inkább mint fletó) csak jogilag még nem igazolt. de lehet tudni (az én lakóhelyemen, pl.)

Iustizmord 2010.03.15. 18:58:19

@krüger: 2006-ban pedig azért, mert Gyurcsányék bevetették azt a kapitális csalási sorozatot, aminek Őszöd lett a vége - mindnyájan tudjuk.

aki nem hitt neki azt nem kellett átverni. aki hitt neki, nem az átveés miart volt

a belgák persze nemtom hová álljanakl de 2006 nem választási csalás volt, max hazugságdömping. de ebben vitya = fletó, kb.

Kelemen Csaba 2010.03.15. 19:07:04

@dtk74: 2010.03.15. 14:38:37
@krüger 2010.03.15. 14:45:39
I. az uránt is, legfeljebb, mert a szénbányát egészen biztosan.
II. korábban azért zárták be a termelést, mert az alacsony gáz és olajár mellett nem volt gazdaságos kitermelni, ahogy Tatabányán sem, és ott is foglalkoznak a kitermelés újraindításával.
III. nyilván félreértetted amit írtam, kishitűnek nevezem azt a hozzáállást, ha azt mondja valaki, - jelenesetben krüger úr - hogy a technológiánk így-úgy vacak, és ezt csak "külföldi technológiával" lehet pótolni stb. De ha nem értettél félre, akkor az értelmező szótár idevonatkozó szócikkét ajánlom, mielőtt még másvalakiknek is azt találod mondani, hogy hittel akarják kibányászni a szenet a Jobbikosok...
Küger, ezt a Vonás idézetet elárulnád hol találtad? Magyar Hírlapban? Belinkelnéd az eredetit?

rajen 2010.03.16. 12:59:41

“Based on observations of the policies of my own government, I viewed this action as an acceptable option.”

Timothy McVeigh, a 168 halálos áldozattal járó oklahomai robbantás elkövetője

Noname Watanabe 2010.03.16. 13:15:31

@gorcsev54: Nem tudok vitázni olyasvalakivel, aki állítása szerint mindent tud valamiről. (Olvass több Szókratészt, te nagy és bölcs Iván...)

A demokrácia paradoxona, hogy demokratikus játékszabályokat betartva nehéz megvédeni a demokráciát. Mit tehet egy párt, ha parlamentben ül is, amikor a szoclibeknél a többség?
Béreljenek fel ők is egy Budaházyt, gyújtogassanak, kecsegtessenek képviselői mentelmi joggal köztörvényeseket?

Érdekes egyébként, hogy a Jobbik 2008-ban, a Cozma-gyilkosság után még a cigánybűnözés megszüntetését üvöltözte tele szájjal, a BKV-botrány kipattanása után egy szót sem ejtenek a cigányokról (az EP-ben sem ildomos az ilyesmi, még kinéznék Morvai "MILF" Krisztiéket...), helyette a "fehérgalléros bűnözés" hangzatos jelszavát tűzték a zászlajukra.
Ez a zsebhitler Vona meg a pátja tojnak a népre, csupán a gátlástalan demagógiájukhoz használják fel a cigány-, politikus-, bármilyen bűnözést.

Első erő, a Jobbik? Hál' istennek, ott még nem tartunk... És remélem nem is fogunk...

Noname Watanabe 2010.03.16. 13:17:20

@Iustizmord: a viktor hazudik, ezt a lakóhelyeden lehet tudni. A telepen van hazugságvizsgáló, oszt' rákötöttétek a néprádióra? :D

Iustizmord 2010.03.16. 23:01:38

@Wilbur Nárcisz-11 Swain: ezen kommentem a kb kinek erősebb a zapukája jellegű érvelésre volt hasonló (csaltak ez közismert VS hazudik, ez közismert) színvolnalú dafkeválasz. egyéb kérdés?

PS JÓ A FRIZUD, SZERETEM A VÖRÖSÖKET. NŐBEN. (HAJRA GONDOKOK)

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása