„Romlástól különleges eljárással megóv” – pusztít az MDF-kampány

Konzervatorium I 2010.02.25. 08:00

Az utóbbi években az aktuálisan futó politikai kampányokba megzakkanni készülő választópolgár megszokhatta, hogy az MDF akcióin, megmozdulásain lazíthat a leginkább felhőtlenül. Ott van példának legalább három választási hadjárat, ahol a párt imázsát a bajusz köré szervezte (Katona-Csapodi-Bokros), de feltétlenül emlékezzünk meg az ex-MDF-es Pettkó András személyes karácsonyi üzenetéről is. Néhány napja pedig a hivatalos honlapjuk arcképcsarnokán röhög a magyar internet politikára fogékony része.

Borbás Barnabás írása

Kezdjük a tabló számaival. Állítólag a szpotok feltöltése folyamatos, eddig az összeset megnéztük! Győri Dénes (Kőbánya) rögtön kétszer is szerepel, de aki igazán durva, az Fejér Előd (Budapest), akit háromszor tettek ki az arcképcsarnokba, ráadásul három különböző szöveggel, három különböző névváltozatban (Előd, Fejér Előd, ill. Fejér László Előd), szakmája pedig hol „közgazdász”, hol „tanácsadó”. Ha mindezt még kevesellnénk ahhoz, hogy a kampánystábban gúlákat rakjanak a bűnösök fejeiből, nézzük meg, hogy „A kis képekre kattintva kiderül, hogy ki és miért konzervatív” felütésre a 83 érdemi beszédből 34-ben ki sem ejtik a konzervatív szót, egy-két versenyző pedig kifejezetten liberálisnak vallja magát. Cserébe a „számíthat rám, és én is számítok önre” fordulatot kilencszer lövik el, továbbá minimum négy családapa állítja, hogy egyik „kedvenc hobbija” a gyermeknevelés.
Az MDF konzervativizmusát hova tenni nem tudók számára az eszmetörténeti aranybányát Gőblyös István Fejér megyei elnök nyitja: „Tudják, mi a konzervál? Romlástól különleges eljárással megóv. Én Magyarországot szeretném megóvni.” Ezek után Dávid Ibolyától a korszerű konzervativizmus „négy alapját” tudhatjuk meg, aminél már csak Herényi Károly bombasztikusabb, aki igazi spíler, azonnal az egyetemes konzervativizmus alapvetésével támad.
 
Az MDF rosszakaróinak ügynöki teljesítményét dicséri, hogy sikerrel helyezték el belülről bomlasztó politikai üzeneteiket az introbeszédek sorában. A Jobbik beépített embere lehet Zsiros László Borsod megyei elnök: „Konzervatív vagyok, mert Bokros Lajos miniszterelnök személye garancia, hogy Máté unokám egy SZEBB JÖVŐben nőjön föl.” A szlogen viszont semmi ahhoz képest, amit a feltehetően fideszes ügynök Dr. Jónás László megenged: „Magyarország akkor fog felemelkedni, ha a politikusok nem a mentelmi jogban (!!!), hanem saját tisztességükben hisznek - ezt tartom MDF-es jelöltként legfőbb elvemnek.” (Csak ennek hallatán hittük el, hogy Dávid Ibolya tényleg nem látta még a webes kampányanyagot. Jónásból egyszerre beszél Demeter Ervin, Almássy Kornél és a teljes UD ZRt.)
 
Úgy a harminckettedik beszéd megtekintése után lettünk teljesen bizonyosak, hogy a jelenlegi MDF-ben csak az nem lehet képviselőjelölt, aki mondjuk csöves, vagy magyarul nem beszélő szomáliai menekült. A normális esetben a párt valamelyik hátsó sarkában megbújó, szerencsétlen, egyszerű helyi kádereknek nem tett jót a kamera és reflektorfény. Szegény Lakatos Attila (Csongrád megye) láthatóan nem a legélesebb kés a fiókban, szpícsét négy snittel tették vállalhatóvá (a tabló összes többi felvétele vágatlan). Ludányi Tamás (Tatabánya) pedig Bokros Lajost egyenesen a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési képviselőjének (!) nevezi. Persze itt (is) a végleges változat inkább a vágók/szerkesztők bűne, mint ahogy az is, hogy nem intik le és veszik újra Jenei István (Mezőtúr) bejelentkezését, a „konzervatív középoldal” kifejezés elhangzása után.
 
Végül muszáj jeleznünk, hogy az MDF jelen internetes kampánya felfedte számunkra a legviccesebb nevet, amivel a magyar demokratikus választások történetében képviselőjelölt valaha is indult: Dr. Kudron-Tonigold Nándor Anton.
 

APDÉT:

Fejlemény: mint ahogy tapasztalható volt, a Kudron Nándor nevéhez illesztett link már máshová mutat. Az érintett e-mailben tájékoztatott minket visszalépéséről; levele egyúttal az MDF kampánymechanizmusának, belső kommunikációjának módjáról is elárul ezt-azt. Alább a helyreigazítását közöljük:

Kedves Konzervatórium!

Az indulásomról szóló információ téves. Bár egy családi kötődés miatt volt róla szó, hogy jelöltként fogok szerepelni, még jóval a kopogtatócédulák kiküldése előtt úgy döntöttem, hogy nem vállalom az indulást.

A rólam szóló mdf.hu-s videóanyag beleegyezésem nélkül lett feltéve; még nyilvánosságra kerülése, és a jelölté válás előtt visszaléptem.

Üdvözlettel,
dr. Kudron-Tonigold Nándor Antonius


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr871788323

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bajuszakasztó 2010.02.25. 11:27:55

Bokrossal kell mindig konzultálni, csak nem szabad egyedül odaengedni a műtőasztalhoz. Bokros Lajos politikai könnyűsúlyú dilettáns, aki a politikai térben és időben képtelen elhelyezni magát. Teljes jó szándékkal működik együtt

Trackback: Dávid Ibolyának elfogyott a regimentje 2010.02.25. 10:36:19

Antall József minden valószínűség szerint forgolódik a sírjában, de felteszem, odafenn már a néhai miniszterlenök sem foglalkozik az MDF siralmas lejtőjével. A fenti videó az internetes videómegosztó szájtokon terjed, és szinte már minden közösségi old...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.02.25. 08:22:28

azt még mindig nem hajlandó senki elárulni, hogy a plakátcsajok hol indulnak egyéniben?

Vidéki 2010.02.25. 09:09:49

@bs395:
Szerintem a plakátcsajokat Bokros elvtárs arcszőrzete varázsolhatta el és ettől válhattak hirtelen MDF szimpatizánssá.

A férfifejen burjánzó szőrzetnek a bibliai Sámson történet szerint is hatalmas ereje lehet. Neki a hatalmas hajában rejlett az ereje. Mikor Delila kikémlelte titkát és haját álmában levágták, hatalmas ereje eltűnt.

Nem tudom nem ez történne-e Bokrossal is, ha hatalmas bajuszától megszabadítanák?

Kartal (rezervált) 2010.02.25. 09:25:25

@Vidéki: Leesne vele az orra és a szemüvege, és kiderülne, hogy nem csak diplomája, de arca sincs.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2010.02.25. 09:32:19

A plakátcsajok tudtommal az mdf sajtósai, legalábbis az egyikük biztosan. Lásd Origo videó.

Plumper 2010.02.25. 09:40:48

az MDF-ből lehetne egy jó kis pártot kreálni. a neve jó, a többi átalakításra szorul. a jó csajok mehetnek, sunáznám!:-D

Égbekiáltó 2010.02.25. 09:52:41

Ez legalább annyira bizonyítja az MDF alkalmatlanságát az emberek szemében mint az öszödi beszéd az MSZP-ét. Ez után csodálnám, ha nemcsak a fanatikusok tartanának ki mellettük, de az MDF-nek nincsenek fanatikusai. Várom a többi párt öszödi beszédét:) Ja, a kampányfőnököt érdemei elismerése mellett nyugdíjazzák, ő a felelős hogy ez megjelenhetett.

A csajos reklámot nem szidni, a legjobb választási plakát. Az a szőke cica nem éppen konzervatív tartásban pózol, inkább azt az üzenetet sugallja hogy te akarsz megdugni kisfiam, na gyere de ha nem teljesítesz elfenekellek. Ebben a szerkóban olyan tanárnős dominás.

blacklord 2010.02.25. 09:57:39

Ne csesztessétek már az amcsit, szerintem ő a legjobb arc az egész kampányban!! (mellesleg úgy tűnik, levették azóta a videóját, ami elég jellemző a magyar állapotokra - ezek szerint ő volt az egyik legnagyobb tüske a választók szemében :-((( )
A többi meg szánalomhegy. Húzzanak ezek el a jó büdös picsába a Lajossal együtt, akiből nehogy már azért legyen hős, mert ki volt képes mondani, hogy 5+ -8 = -3 , +2 = -1 . Semmilyen igazi átalakítást nem hajtott végre, csak fűnyíró-alapon bedarálta a jóléti kiadások egy részét.

blacklord 2010.02.25. 09:58:46

Én amúgy a fekete hajú lányra szavazok.

Viktus 2010.02.25. 10:08:52

A három kiscsaj ari főleg a balszélső fekete.

Caymans 2010.02.25. 10:09:48

nah. semelyik párt semlehet tökéletes. nekem bejönnek a bakik:D

hjzgjkhjkl 2010.02.25. 10:12:14

Most komolyan nektek már attól feláll a farkatok, ha megláttok egy lányt? Szerintem nem valami szépek, és ezt most attól függetlenül mondom, hogy abszolúte unszimpatikus az MDF, meg az egész mizéria ami körülöttük van.

RobinGood 2010.02.25. 10:20:03

Felhívnám a figyelmet Luksa Attilára aki Bokros Alajos listáját ajánlja nekünk :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.02.25. 10:22:53

Győri Dénes importáru. SZDSZ-es alpolgármester Kőbányán.

Dr. Trebitsch 2010.02.25. 10:29:25

@RobinGood: szerintem félreértetted. Valójában így gondolta: Bokros, a Lajos!

micu · http://www.ingyentv.hu 2010.02.25. 10:31:47

Marketing szempontból még van egy lehetőségük. Szűkítsék a fókuszt és legyen a nevük pl. Magyar Debilek Frontja. Ezzel a helyére kerülne minden és jelentősen nőhetne a támogatottságuk. Szakmailag pedig vajon honnan szalajtották azt az amatőr gárdát amelyik a felvételeket készítette ? Még annyit sem tudnak, hogy ilyenkor a kamera mellé kell állni és megkérni az izgulós pácienst, hogy nézzen rá és neki mondja el a szöveget. A röhejes mondanivalót ugyanis tovább rontja, hogy a jelöltek mindehova néznek a padlótól a padlásig csak a kamerába nem.

csaloganyfelix 2010.02.25. 10:36:22

ÚJABB szenzációs VIDEÓ az MDF jelöltjeiről és támogatóiról!!!!!!!

LOL: www.youtube.com/watch?v=XGUHWUKmSEc

HarrisonBergeron 2010.02.25. 10:36:32

Kretének vagy lúzerek? Avagy mindkettő? Bokros meg az ő legendává nemesült csomagja, amiből szinte semmi sem valósult meg, elmehet a sunyiba. Az nem reform, hogy kipréselünk az emberekből még pár milliárdot és felszámoljuk az egészségügyet és a szociális védőhálót. Még bűvészmutatványnak is silány. Idézem őt: "Bangladesben sincs felsőoktatás" De most már jól látható, kik emelik őt pajzsra... Szánalmas. Iszonyatos öngólt lőtt az emdéef, ideje búcsúzniuk. Egy ilyen gárdára, pardon, csapatra még egy homokozót se bíznék...

SZDSZPistike 2010.02.25. 10:38:22

Mostanában MDF néven utazunk, az MSZP most nem jól cseng ...

Nem véletlen vannak szivárvány színben a fiúkák, az ugyanis a Nemzetközi Homoszexuális, Leszbikus és Biszexuálisok jelképe.

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2010.02.25. 10:41:35

Ejj de siralmas. Mindegy, mert ha sikerül kiállítaniuk a listát, a sok birka maszopos rájuk fog szavazni. Tölgyessy 15 százalékot jósolt nekik. :(((

Ragyás Tóni 2010.02.25. 10:44:37

tényleg olyanok, mint egy ezer éves quelle katalógus reklám. Szánalmas... Remélem a választások után előveszik Ibolykát, meg a here Karcsit és megkapják a büntetésüket!

eszkep 2010.02.25. 11:01:16

Muhaha
Ibolya már minden normális embert kizáratott a pártból... Abból a pár hülyéből, aki megmaradt, meg baromi nehéz összekotornoi egy országos listát!

Egy kis emlékeztető a megmaradt, retardált MDF tagoknak:
www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-261400

Ombudsmanyus 2010.02.25. 11:01:26

Azért tiszteletre méltó az MDF igyekezete, hogy elindítja az Utca Emberét a választásokon.
Ilyen szöveget a találomra megállított járókelők is tudnának mondani.

Tuvalu 2010.02.25. 11:06:28

Végül muszáj jeleznünk, hogy az MDF jelen internetes kampánya felfedte számunkra a legviccesebb nevet, amivel a magyar demokratikus választások történetében képviselőjelölt valaha is indult: Dr. Kudron-Tonigold Nándor Anton.

Nekem még 1998-ban Kissunyi István 469 szavazattal volt a csúcs. Igazi politikusnév.

www.valasztas.hu/ve/j51/j51-iwtGnKEfmU1U6iwf8X9kuAs3Gg.htm

Dr. Tom 2010.02.25. 11:10:36

"Kérem, hogyha számíthatok rá önre, én ön is számíthat rám."

Beszabehu.

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2010.02.25. 11:12:00

Már leírtam a Mandíneren is, de szerintem addig röhögünk ezen a szánalmas kampányon, amíg a végén még ez a nívó hozza meg a reménybeli átkúszást az ötszázalékos küszöbön.

A Konzi sem csinál mást ezzel a poszttal, minthogy éppen az MDF mellett kampányol. LOL

hááááát 2010.02.25. 11:13:04

Nekem et jutott eszembe:

"Mielött végleg elmegyek,
kapsz egy képet rólam.
ha hiányzom,majd mindig nézheted
szét is tépheted."

"Azok a boldog szép napok ég veled,
de te még nem tudod milyen jó nélküled."

törppapa 2010.02.25. 11:16:10

A hozzászólásokból nekem ez tetszett legjobban, milyen igaz!
Bokros levágott bajszáról lévén szó:
"Leesne vele az orra és a szemüvege, és kiderülne, hogy nem csak diplomája, de arca sincs."
Persze ez is csúcs:
„Magyarország akkor fog felemelkedni, ha a politikusok nem a mentelmi jogban (!!!), hanem saját tisztességükben hisznek - ezt tartom MDF-es jelöltként legfőbb elvemnek.”

kukko 2010.02.25. 11:20:18

Nem tudom mi ez az utálkozás itt. Lakatos Attila "Gyula" az egyik legszimpatikusabb magyar politikus számomra. Hamvas Béla azt írta, ha nagyon nagy a baj, akkor egy gyermekre kell bízni az irányítást, de szerintem "Gyula" is alkalmas lenne erre. Hajrá Gyula!
A középső szőke lány pedig képviselőjelölt, és helyes is.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.25. 11:24:49

Szerintem egy jó internetes program és szavazzunk a neten.
Közvetlen demokrácia.
Elmehetnek a lépviselők a francba, mert ez bohóckodás.

Joseph Adama (törölt) 2010.02.25. 11:25:39

@kukko:
A középső szőke lány elöl kopaszodik durván.... :)

kukko 2010.02.25. 11:30:32

@William w.: A spotjában a környezetvédelemről beszél, lehet, hogy durva helyeken járt? :)

Joseph Adama (törölt) 2010.02.25. 11:36:02

@kukko:
De legalább nem olyan hülye, mint a srác a plakáton, aki árral szemben úszik a MEDENCÉBEN...

Terézágyú 2010.02.25. 11:42:18

Egy kis párt persze, hogy nehezen szedi össze az embereit, és kapva kap minden jelentkezőn... mi ezen a furcsa???

Merretovább 2010.02.25. 11:51:30

A csajokkal nincs gond, legalább szép nőket látni plakáton. Ellenben a videók, hát, sokkal jobbat nem feltételezek a többi pártról sem, max. azokat a felvételeket a belső "rosszakaró ügynökök " (ahogy a cikk finoman utal rájuk) még nem dobták piacra.
De a bemutatkozó videókról ennyit: faszfejek.blog.hu/2010/02/24/kampany_ugar

Krokodil · http://sardobalo.blog.hu 2010.02.25. 12:06:50

Egyszerűen szenzációs az egész. az, aki bokrost már most ogy képiselőnek nevezi, az nekem is feltűnt.
@Fedor: Takács Gábor szdszes alpolgármester is importáru.

Bubba Washington 2010.02.25. 12:16:43

@Plumper: ez az amit a bent ülők sosem fognak felfogni, de teljesen igazad van.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2010.02.25. 12:29:43

Ez még az antalli örökség. De meglátjátok, majd jönnek a magasan kvalifikált koponyák a Szadiból, akik mindenkinél okosabbak.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.02.25. 12:31:14

Ez a video kb. lenullazta azt a 2%-ot akik meg az szdf -t tamogattak volna. :))) ki fog ilyen debilekre szavazni? ezekre biznank az orszag sorsat? Ne hulyeskedjunk mar, egy kiflit nem biznek rajuk.

radiris 2010.02.25. 12:41:52

Ha Bokros ezek után sem küldi el Ibolykát, Herényit, Csapodit meg Somogyi Zoltánt a vérbe, kurvanagyot csalódnék benne.

radiris 2010.02.25. 12:45:42

@dobray: És egy sajtósnak csak szopnia kell tudni, egy kis kommunikációs érzék nem feltétel?

Vidéki 2010.02.25. 13:19:01

@radiris:

Nehogy aztán Herényi az MDF-et egy herényire zsugorítsi össze!

tony zionist 2010.02.25. 13:31:49

na még1x

buta zsidóbűnöző somogyi azzal fröcsögi tele a médiát, hogy az alkotás ellentétes hatást ért el, mint aminek eredetileg szánták, erről tanúskodnak a netes vélemények.

faszt kell hazudnia csak azért , mert zsidó és bűnöző is valaki.

a sitten fog megrohadni eboláékkal együtt

wittmanmark · http://www.witmet.hu 2010.02.25. 13:49:32

Szavazzatok minél többen: internet-kozvelemeny.blog.hu (Roppant megdöbbentő az állás!)

jack o'neill 2010.02.25. 13:51:05

img.index.hu/imgfrm/2/3/2/6/BIG_0007212326.jpg
Azé' a szöszke mdf-s elmondhatná élőben a nézeteit....
Meg inkább ez a három csaj legyen a plakáton mint Ebola, meg a Bokros...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.02.25. 13:52:59

Tényleg végignéztétek az összeset ?!

Max. respect, srácok, de komolyan ..előbb tolom le a Fűrész I-VI-ot egyben a Sátántangó UTÁN, minthogy végignézzem "ezeket" ....

rettentó 2010.02.25. 13:56:24

Nem is tudtam, hogy a konzervatívizmus szerint az ember tökéletes lény... Kíváncsi lennék, hogy
a poszt írója tudná-e értelmesebben megindokolni fél percben, hogy miért konzervatív,
a többi párt jelöltjei mennyivel lennének értelmesebbek? (pl. a Fideszből vagy az MSZP-ből hány képviselő tudja, miről szól a pártprogram).

HgGina 2010.02.25. 14:02:56

Kérem, kaccsoljaki akészüléket...
Ezek ellen mi véd?

Én valóban konzervatív vagyok. Programom:
- karóbahúzás
- kerékbetörés
- pallosjog
- jus primae noctis

Egyéb igényeket szívesen felveszek a listába, amivel lehet egy kicsit jobban kisöprögetni a szemetet az országból.
Szavazzatok rám, aki nekem segít, annak én is segítek. Vagy nem.

HgGina 2010.02.25. 14:04:22

Azért arra igen kíváncsi vagyok, hogy a Benetton emiatt a reklám miatt mikor perli be ezt a csürhét.

szotyirapénzt 2010.02.25. 14:15:35

Jók lesznek ezek a plakátok későbbre a parlamenten kívüli életre, csak rá kell majd írni, hogy: Tavaszi kollekció! Férfi gyapjú pulóver 2.990, zöld és sárga színben, Divatos tarka sál 990 és AKCÓ! Női nyakszalag 490/db amíg a készlet tart.

Meg is van a pártfinanszírozás

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.02.25. 14:18:02

A plakátcsajokat bevállalnám, egyenként vagy csapatban is! Ha nyomós (szívós, stb) "érveik" vannak, akár napokig hagynám magam "győzködni"...

Mawhonic 2010.02.25. 15:06:58

Tök jó szidni az MDF-es jelöltek videóit...
Ja igen, látott már valaki ilyen jellegű videókat a többi párt jelöltjeiről?
Nem hinném, hogy az átlagos MSZP-s, Fidesz-es vagy Jobbik-os képviselőjelölt jobban szerepelne egy kamera előtt...

stratez 2010.02.25. 15:17:33

Ha ezek megint megugorják a küszöböt, akkor a magyar választópolgár ismét bebizonyítja, hogy a görögök feleslegesen törték magukat ezzel a demokrácia-feltalálással...

stratez 2010.02.25. 15:22:13

Ha ezek megint megugorják a küszöböt, akkor a magyar választópolgár ismét bebizonyítja, hogy a görögök feleslegesen törték magukat ezzel a demokrácia-feltalálással...

Mawhonic 2010.02.25. 15:23:50

Arra szerettem volna utalni, hogy ha valaki nem tudja egy kamera előtt normálisan megfogalmazni a gondolatait, az nem azt jelenti, hogy az illető gondolkozni sem tud.
Az érem másik oldala: azért, mert valaki nagy dumás és jól adja el magát a szövegével, egyáltalán nem biztos, hogy képes felelősségteljesen gondolkodni.

Ha betolnák a tolószékében Stephen W. Hawking-ot a kamera előtt, az őt nem ismerők itt pocskondiáznák, de ha utánajársz, rájössz, hogy a világ legnagyobb agya.

Szóval eléggé egysíkúan gondolkozik, aki egy ilyen kis videóból messzemenő következtetéseket akar levonni azzal kapcsolatban, alkalmas-e valaki parlamenti képviselőnek.

Unommáazegészet 2010.02.25. 15:26:52

Antall már nem is forog a sírjában, már hidegen hagyja a dolog. Ennyi baromarcú hallatán azon töprengek, ébren vagyok-e, avagy álmodom, bár kicsiny országban élünk, tele van hülyével. És ezek politikusok, akikről azt gondolhatnánk, az értelmesebbje közé tartoznak. Milyen akkor a köznép? ISTENEM!

szotyirapénzt 2010.02.25. 15:39:01

@Mawhonic:
Azért nem ártott volna, ha minimálisan elvárható feltételek teljesülnek. Ez nem kandikamera volt ember, akár fel is lehetett volna készülni. Ezekből az emberekből nem az összevágott videó csinált totál hülyét, hanem a Herényi Ibolya és a Somogyi Z.

Borbás Barna 2010.02.25. 15:42:40

@Gasper: ez túlzás. Ha jól értem, arra utalsz, hogy a "negatív reklám is reklám", de itt nem erről van szó. Azért írtam: "a hivatalos honlapjuk arcképcsarnokán röhög a magyar internet politikára fogékony része." - röhögni valamin teljesen más kategória. Az nem szándékolatlan felemelés, hanem (bombasztikusan szólva) megsemmisítés. Amit mondasz, szerintem erre nem, a Jobbikra viszont áll. Amikor először megjelent a Gárda, rögtön tömegek kezdtek el szörnyülködni. Majd addig szörnyülködtek, írták a komoly arcú véleményeket és elemzéseket félelemről és vészkorszakról, amíg szépen áttört a jobbik, mozgalmastul, szubkultúrástul. Egy párt viszont, amelyik ekkora öngólokat rúg, és ekkora magaslabdákat ad ('A Minőség" kampányszlogen + a mellékelt jelöltek!!!), az nem félelmetes, vagy vitára ösztönző, hanem muhaha.

@zero: hétfőn éjjel végignéztem, ezt is akkor írtam, technikai okból került ki csak most (ezért nem működik már több link). Asszem most már kevesebb szpot van kint, de így is durva volt. Mindent az olvasóért.

Borbás Barna 2010.02.25. 15:49:31

Most nézem, már Dr. Kudron-Tonigold Nándor Antóniusz linkje sem működik, pedig tényleg létezik a figura. A Blikk is megírta:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/furcsa-utonev-miatt-heti-4-6-kervenyt-adnak-be-2002605/

miskaba 2010.02.25. 15:56:52

de legalabb van annyi eszuk, hogy nem teszik közze..... :)

miskaba 2010.02.25. 15:57:27

@Mawhonic: de legalabb van annyi eszuk, hogy nem teszik közze..... :)

evil overlord (törölt) 2010.02.25. 16:10:28

@Mawhonic: Azonban aki ezt felrakja a párt honlapjára az vagy totál hülye, vagy beépített ügynök. Továbbá az a jelölt is marha, aki nem nézi meg, hogy mi is kerül róla fel a webre.

szotyirapénzt 2010.02.25. 17:03:56

@csaloganyfelix:

csaloganyfelix 0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban 2010.02.25. óta tag, azaz mától.

Akkor az mdf-nek is van netkommandója. Bravó.

HaKohen 2010.02.25. 18:34:45

@Unommáazegészet:

"Milyen akkor a köznép?" Hát olyan, hogy meg fogja szavazni mindazokat, akik már lejáratták magukat. És mindazokat, akik csak ezután fogják lejáratni magukat.

A "köznépet" (kb. hétmilla szavazó) kurvára nem érdekli, hogy mit szellemeskednek össze nagyokat erőlködve kevésbé "köznépek" ilyen vagy olyan blogokon.

Na de térjünk majd vissza erre a témára április vége felé.

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása