Demszky20: Szerettem Budapestet

Konzervatorium I 2010.09.28. 12:30

 Ma kezdődött meg Demszky Gábor főpolgármesteri pályafutásának utolsó hete. 20 évet töltött el a legmagasabb, közvetlenül választott politikai tisztségben (igaz, 1990-ben még közvetett választással került oda), a főváros élén. Két évtized még egy ekkora város életében sem kis idő, Budapest első polgármesterének, Kamermayer Károlynak is nagyjából ennyi idő adatott.

Miként lehetne összefoglalni ezt a 20 évet? A Mandiner blog pályázatot hirdet Demszky20: Szerettem Budapestet jeligére a legjobb állóképi (lehet fotó, rajz, montázs, bármi), illetve videós feldolgozásra (a szlogennek nem kell megjelennie a művön/-ben, lehet más szöveggel is dolgozni). Az előbbi kategória nyertese Vida Péter csúcsborával, egy palack szekszárdi La Vida Merlot-val lesz gazdagabb, a videós kategóriában pedig egy kétszemélyes AquaWorld-belépő az első díj.

  A műveket szívesen látják akár kommentként beküldve vagy önálló posztban (demszky20 címkével), akár emailben a mandiner kukac mandiner pont hu címen. A határidő október 1., péntek 23:59, eredményhirdetés október 2-án, szombaton.

(A Mandiner munkatársainak és szerzőinek alkotásait is örömmel fogadják, de díjazásban nem részesülhetnek.)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr762329328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.03.29. 02:10:46

Elkúrtam Budapestet. Ez DG igazi öröksége.

(semmi más)

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása