Der Angriff der Jugend

Caracalla I 2009.07.15. 16:00

Itten nem babra megy a játék, kérem. A Demokratikus Hálózat, a Societas-Új Mozgalom és a Solidus Egyesület (az mi a tököm?) merész, leleplező tettre vetemedett. Societaséknál és a Demó Hálózatéknál az embertípus különleges anyagból vagyon gyúrva: Fiatal, Vörös és Bátor.

Így derül ki az is, hogy Kövér László zsetonálja a "Fidesz-közeli médiát", így a Hír Tv-t, Echo Tv-t, és természetesen a Reakció és Konzervatórium blogokat (ld. a videót). Kicsit furcsa ugyan, hogy az MSZP weboldaláról, a FIB, IB, Demokratikus Hálózat, Societas egyik emberétől kell megtudnunk a dolgot, de hát jobb későn mint soha.

 

A bizonyítás terhe az övék lenne, ám ez persze elmaradt, de a szociktól ez nem meglepő. Sőt, már az MTI forrásra építő Népszabadság Online cikkben nem szerepel sem a Reakció, sem a Konzervatórium, viszont szerepel a Kurucinfó, aminek a támogatása egyébként egy teljesen valószínűtlen öntökönszúrás lenne a Fidesztől. Még a pártmeséket se tudják egyeztetni.

Sok minden lehetséges, az azonban biztos, hogy a Societas-most-éppen-Új Mozgalom, a Demokratikus Hálózat és egyéb haladár szervezetek szoci pártpénzből, értsd: állami pénzből, értsd: az elnyomó polgárok adóforintjaiból élnek, köztük a Konzervatórium blog szerzőinek verejtékes munkájával előállított adóforintjaiból, mondatja velünk Kövér László. Szóval, miközben jobboldali blogokat vádolnak azzal, hogy Kövéren keresztül a Fidesz nyomja beléjük a lettát, közben a Fiatalok, Vörösök és Bátrak állami zséből isszák a kommersz csegevarát. Bizony, az adófizetők állják a cehhet a Bazi Nagy Vörös Lagzin.

A helyzet ugyanis az, hogy az MSZP-közeli fiatalok el sem tudják képzelni, hogy valaki önként és bérmentve foglalkozna a politikai közösség közös ügyeivel, anélkül, hogy főállásban politizálna. Részben persze érthető ez, hiszen MSZP-közeliként mi sem tennénk ilyet ingyen, mint ahogy a latrinában is kevesen turkálnak hobbiból. Elképzelhetetlennek látszik a vöröstrikós fiú szemszögéből, hogy valaki csak azért gondolkodna és diskurálna politikai kérdésekről, mert hisz abban, hogy az értelmes vita és beszélgetés hozzájárul a közösség jobb működéséhez, és hogy létezik olyan, hogy nem a nagy bábmesternek beállított Fidesz-elnökhöz vezetnek a szálak. Ezzel a mentalitással azonban csak azt teszi lehetetlenné, hogy velük bármiféle párbeszédre kerülhessen sor.

Másfelől viszont elismerésként kell tekintenünk arra, hogy a fiatal mikrofonhuszár első helyen a Konzervatóriumot említette, valamint mestere egyik fogását is eltanulta már az ifjú Anakin: a csúsztatás már elég jól megy. A srác egyébként is vicces, mert ugyan ki van még rajta kívül, aki a Nagy Őszödi Igazságfeltárás után kezdett el tevékenyen politizálni baloldali berkekben. Életének fordulópontjáról így vall:

"akkor döbbentem rá, hogy ma Magyarországon egyetlen oldal, egyetlen párt és egyetlen ifjúsági szervezet van, mely ténylegesen szívén viseli az ország sorsát, ez pedig a baloldal, a Magyar Szocialista Párt és a Societas - Új Mozgalom"

Hát írhatnánk róla bármi dehonesztálóbbat, mint ő maga?

Kétségkívül revelatív az a megnyilvánulása is, hogy véleménye szerint:

"mai rohanó világunkban a fiatalok is eltávolodtak egymástól, sok esetben sajnos saját családjuktól is, mely rendkívül káros, mert a céltalan és értékadó közösséghez nem tartozó emberek fordulnak leggyakrabban a bűnözéshez, a kábítószerekhez és nem hajtja őket semmi, csak átvészelni a hétköznapokat".

Ritkán találni a baloldali prolinak ilyen szép - némi apokaliptikus vízióval színesített - meghatározását, persze ha komolyan gondolná, akkor más politikai nézetet és más értékrendet kellene magáénak vallania. (Hacsak az értékadó közösség alatt nem pénzügyi értelemben vett értéket ért.)

De talán a Magyar Szocialista MunkásPárt ifjoncainak kevesebb bátorsággal és jóval több ténnyel kéne előállniuk. Bár erre nem sok esély van: a programok és nyilatkozatok mindig jobban mentek balleréknél, mint az értelmes cselekvés.

Mindenesetre ez eddig egy elég szar médiahack, ami azért erősen kóstolgatja a rágalmazás határát.

Tehát: kérnénk az arra vonatkozó bizonyítékokat, hogy bennünket a Fidesz, illetve Kövér László pénzel. És jó lenne, ha a kedves ifjúszocik nem emelkednének göbbelsi "magasságokba", hogy majd ha eleget nyomják a hazug propagandát, akkor az majd rögvest igazzá válik (ezzel az "igazság"-kérdéssel ott komoly bajban vannak; egy teljes értelmességi elitet indítottak útnak a magyarázáshoz). Ezt nyugodtan mondhatjuk a Reakció blog nevében is, mert róluk sem feltételezzük, hogy pártfinanszírozás állna mögöttük..

Egyéb esetben inkább tessék menni a tárgyalásokra Cusi elvtársnak erkölcsi-lelki támogatást nyújtani.

Egy a tábor, egy a zászló, és remélhetőleg hamarosan a vörös mozgalom visszatérhet a cellaalapú szerveződési gyökereihez.

Egyébként meg minden ilyen megnyilvánulás után kénytelen vagyok újra és újra konstatálni, hogy a ballibekkel és a közfinanszírozott értelmiségükkel nem lehet párbeszédet folytatni. Bizonyára a szocialista honlapépítési gyakorlattal nem látszik az, hogy egy weboldal üzemeltetése - mégha egy professzionális médium üzemeltetése nem is, de hát a Konzervatórium nem az - bőven finanszírozható magánzsebből, a blog.hu szolgáltatása pedig ingyenes. Így - bármilyen hihetetlen is ez az állami csecsfüggőségben szenvedő nyikhajok számára - a Konzervatórium jól elvan mindenféle párt, pártközeli alapítvány és civil szervezet támogatása nélkül.

Szemben a gombamódra szaporodó ballib álcivilikkel és ifjúsági gittegyletekkel.

A poszt megírásához komoly segítséget nyújtott Gabrilo.


A bejegyzés trackback címe:

https://konzervatorium.blog.hu/api/trackback/id/tr831247082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.15. 16:05:08

Felháborító! A Konzit Áder János pénzeli, nem Kövér.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.07.15. 16:07:39

@Király Rák: A francba, és én akkor mér nem kapok semmit? Aláírásgyűjtést akarok! Eddig én úgy tudtam, hogy a Konzit az Opus Dei pénzeli! Tiltakozom!

Bladecatcher 2009.07.15. 16:59:25

"mai rohanó világunkban"

Már ezért kaloda járna ennek a kiskommancsnak. És gondolom még cusizik is hozzá rendesen a szentem.

Lorenzaccio 2009.07.15. 17:03:41

miért keveri Ön össze az állami pénzeket az MSZP-s pártpénzekkel? Ha vádol, legyen szíves, írja meg, mire alapozza ezt.

is 2009.07.15. 17:14:55

hosszú az útja a pénznek. azt még elfogadhatjuk, hogy a Konzervatórium amatőr (a szó eredeti értelmében), de a Reakció mint olyan bizonyosan néhány embernek pénzt is fial. (A reakció blogot leválasztani a Reakció egészéről nyilván értelmetlen, és a szavak csavarása.) tekintve, hogy a Reakció ingyenes, azt a pénzt is mások verejtékéből fizetik. Sőt olyat mondok, hogy na. az index dolgozóinak pénzét is Te fizeted a reklámokon keresztül. a teljes kultúráról már ne is beszéljünk, egy színházat sem tudsz mondani, ami eltartja magát. az egészségügy sem tartja el magát, a rozzant betegeket az én egészséges pénzemből tartják el. a tanárok semmit nem termelnek, csak élnek az én adóforintjaimból. persze, mondod, hogy mi az érték, ami azonban relatív, és pont arról ismerszik meg a modern társadalom, hogy mindenkinek arányosan megadja, amit az értéknek tart. pl. minden parlamenti párt (az ellenzék is!) kap állami pénzt alapítványra. minden pártnak van is, és finanszíroz is belőle. mindegyik. állami pénzből. saját újságot, TV-t, akármit. a HírTv-t is az állam pénzeli, meg az ATV-t is.

szóval nagyot akartál mondani, de csak személyeskedés lett belőle. ez nem menti a másik oldalt, nem is azért írtam. pusztán egy jelet lehet a két mondandó közé húzni. ezt ni: =.

gitáros 2009.07.15. 17:22:44

@SzilvayG (dszg): Jövőre ugyanekkora lesz-e a poén az állami és Fidesz-pénzekkel kapcsolatban?

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.15. 17:22:46

Kurva anyját a blogmotornak, na mégegyszer:

1) A kultúra támogatását lehet vitatni, de nem ugyanaz, mint a szoci ifjak itatása állami pénzből.
2) A reklámok mióta mennek állami pénzből, kéremalássan?
3) A Konzit nem fizeti senki, a Reakciót ha igen, magánpénzből (befektető), azaz egyik sem kap pénzt az államtól.
4) Ezzel szemben az ifjúszocik heinekenezését bizony az adófizetők fizetik. Ennek fényében mélyen lehet hallgatni. Most pedig örülni, hogy nem teszünk meg ezt-azt :))

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.07.15. 17:23:49

Én valahol úgy olvastam ez ta hírt, hogy Kurucinfo, Konzi, Reakció,Hörrtv, meg Echo kapja a dellát. Vagyis a Konzi is náci. ilyen egyszerű ez elvtársak. Ugye is?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.15. 17:30:20

Én vak lehetek, de nem látom, hol utalnak a Konzervre és a Reakcióra?

Caracalla 2009.07.15. 17:32:40

@tölgy: a videóban van elmondva, a szövegben nem szerepel

sorokinV 2009.07.15. 17:36:20

Bazz'!

Jelentsétek fel őket rágalmazásért, szokják a rabosítást, ha egyszer kommer színekben kívánnak politizálni :)

Czelder Orbán 2009.07.15. 17:42:10

Hehehe.

Ha nem teszitek be Loppert Dániel teljesen gagyi és (utólagosan látva) kontraproduktív irományát, akkor még csak egy hangyányi látszata sem lenne ennek.
Ha Békés Márton tudományosan alátámasztott pártnyilatkozatok helyett érdemi vitát folytatna, még jobb lenne a helyzet.

Mindegy. De azért remélem, a Moszad jól fizet, ha már a Fidesz ilyen smucig veletek. :-DDDD

Uff.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.15. 17:44:50

@Czelder Orbán: Egy francokat, minden hónapban késnek az utalással a tudja kik. :)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.15. 17:46:38

@tölgy: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.15. 17:47:11

@Czelder Orbán: Loppert megzsarolt minket, hogy le fog hazaárulózni, ha nem hozzuk le az írását. Mi meg nem akarunk bukott miniszterelnökök lenni, bár én szívesen elmennék utazó nagykövetnek.

flea 2009.07.15. 17:49:58

@is: persze, a tanár az nem hoz létre értéket, mi?

Mondjuk rajtad tényleg nem látszik meg a munkája. (Ezt persze nem mondom komolyan, csak magas labda.)

Az egyenlőségjeled ügyes, ügyes, de nagyon verejtékszagú. Azon a ponton vagyunk, ahol "részetekről" a kussolás a legjobb propaganda. Tudom, hogy ez szánalmas, de magatokat hoztátok ebbe a helyzetbe...

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.15. 17:50:22

@Czelder Orbán: Mi az a _tudományosan alátámasztott_ pártnyilatkozat? Percek óta ezen a kifejezésen szakadok.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.07.15. 17:53:51

/OFF: Hogy én miért nem tudok ilyen penge posztokat írni... :(/

Annyira szimpatikusak ezek az ifjúszocik (komszomolisták), nem?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.15. 17:57:58

@Király Rák: A Tudományos Konzervativizmus Első Magyar Műhelye?

Czelder Orbán 2009.07.15. 18:10:22

@Király Rák:

Maga nem érti. Nem ez a lényeg, hanem a zsozsó! Nem holmi vacak írásokon kell rugózni, gondolkozzon globálisan. Vegyen észre azt, hogy ez kinek használ (ez ugye evidens, a $$$$-nak természetesen), vegye számba, hogy _ők_ ezért mennyit hajlandók fizetni. Ha a Moszad nem fizet jól, még mindig nincs baj, meg kell őket zsarolni az iráni Forradalmi Gárdával. A kulcsszó a globalizmus. Érti?

A pártnyilatkozatok ügyében pedig olvassa el Békés Márton összeesküvéses irományát a Kommentárban (amit természetesen szintén a $$$$-k fizetnek) és sírjon.

Továbbá büntetésből írnia kell egy bejegyzést az SZDSZ-ről és kötelező legalább egy szóviccet gyártania az elnök nevével.

(a Független Tirpák Kominformot olvashatták)

Uff.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2009.07.15. 18:21:14

Ismerős.

A Szeretgomot meg az ifjú helyi fideszesek támadták állandóan azzal, hogy Gyurcsány meg az MSZP fizet minket. Úgy tűnik a fiatal politikusi degeneráció is oldalfüggetlen.

Lásd:

www.szeretgom.hu/content/21591-meg-egyszer-es-utoljara

Szeptemberben lesz a következő tárgyalásom, mert rágalmazásért feljelentettem a helyi fidesz szervezet fiatal elnökét (polgármesterünk sofőrjét), amiért a helyi tv-ben a fentieket nagy hanggal elő is adta...

Szóval nyugi gyerekek, ilyen fickók minden oldali bokorban teremnek.

Czelder Orbán 2009.07.15. 18:45:35

@tölgy:
Gizike igézete nem csak a Mester, a Rajongóklub és a Búzablog erőterében hat?

ki kicsoda 2009.07.15. 18:47:00

Ezt hívják úgy: nettó seggnyalás! Szégyenlem, de nincs szinonimája, ami tartalmilag kiváltaná ezt az otrombaságot. Mégegyszer elnézést kérek.

kgonzo 2009.07.15. 19:08:01

A poszt tartalmával nem vitatkozva, megjegyezném, süt belőled a rosszindulat:
"baloldali prolinak ilyen szép - némi apokaliptikus vízióval színesített - meghatározását" (Szóval a baloldali csak proli lehet? No, az ilyen lekezelések, ölég szarul esik, s emiatt nem is számathatnak a szavazatomra Viktorék sem (És még sokan mások. :)
"Hacsak az értékadó közösség alatt nem pénzügyi értelemben vett értéket ért." Ezt most nem is minősíteném, mert ez pont ugyanolyan gondolat, mint az amit veletek szemben fogalmaztak meg. Nem hiszem sem azt, hogy nektek tejel Kövér, sem azt, hogy egy baloldali csak pénzügyi értelemben vett értékeket érthet értékadó közösség alatt.
Még egyszer leírom egyébként: igazad van.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2009.07.15. 19:09:27

"A poszt megírásához komoly segítséget nyújtott Gabrilo."
Ez mondjuk látszik a hangvételén :)

@tölgy:
Nektek is? Most mond meg, hogy már a Nemzetközi Karvalytőkében sem lehet bízni. :)

scsaba1 2009.07.15. 19:14:06

Az első bekezdések után én is visszatekertem, hogy vajon Gabrilo írta-e?
---------------------------

És a zsidók nem is pénzelnek senkit? Bástya elvtárst már meg sem akarják gyilkolni?

Kenguru 2009.07.15. 20:04:01

@Bladecatcher:
"mai rohanó világunkban"

Huszonharom evesen!!!

Nem kene neki annyi fuveznie, asszem.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.15. 20:17:20

Jaj, de tájékozatlanok ezek a szoci utászok. Kövér meg a moszad a Tea-Kört pénzeli. Meg is látszik rajta.

bz249 2009.07.15. 20:50:19

Csak, hogy ne maradjatok kétségek között:

en.wikipedia.org/wiki/Solidus_(chemistry)

A solidus az a hőmérséklet, ahol az adott összetételű ötvözet megszilárdul. Hogy ez az MSzP-hez hogy kapcsolódik, azt még nem tudom... de valahol a mogyi irányából érdemes megfogni, mert akörül matat ez a közleményük is. Gondolom azt fejezheti ki, ha összekeverünk 100 milla mogyit és 100-200 ifjúszocialistát, akkor milyen módon csapódik ki a mogyi az ifjúszocialisták alkotta kristálycsírákon. De tévedhetek persze.

attila88787 2009.07.16. 05:39:54

fuuj én nagyon utálom a jobbikot, azok mindenkit megdobálnak! pffff..

szempontpuska 2009.07.16. 09:03:13

"A bizonyítás terhe az övék lenne, ám ez persze elmaradt, de a szociktól ez nem meglepő."
Sok mindent el tudtam képzelni, de hogy a konzervatóriumon is van elég teflon az arcokra ahhoz, hogy már most előjöjjön a bizonyítás terhe c. szöveggel, még engem is meglep. Vagy már gyakoroltok az új érára ? :-)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.16. 09:24:11

@szempontpuska:


Ne játssza az eszét. Amögé, hogy Kövér L. fizet nekünk, kéne valami bizonyíték is. Anélkül csak ócska szar bolsi propaganda :)))

FreeTibet 2009.07.16. 09:57:09

Nekem az a dolog nem tetszett, amikor az MSZP és a FIDESZ közösen módosította az alkotmányt a képviselői költségtérítésről esedékes népszavazás miatt, akkor arról egy poszt nem esett, sem itt, sem a Reakción.

És nem vádolnék meg senkit a kövér bajszú emberrel, munkáért való pénzzel és beígért pozíciókkal, azt viszont lehet tudni jó ideje, hogy kinek a szekerét toljátok.

Ron bácsi 2009.07.16. 10:01:18

@FreeTibet: Én speciel Seres Mária és a mögötte álló tomket-féle zöldek szekerét biztos nem akarom tolni, már megbocsáss! Amúgy meg a Blikk írt róla sokat, oda is való a sztori.

szempontpuska 2009.07.16. 10:49:16

@Gabrilo: ne játszd a hülyét ! érted te pontosan miről beszélek

Caracalla 2009.07.16. 10:59:13

@szempontpuska: 5 perce gondolkodok, hogy mit akartál ezzel írni. A bizonyítás terhe rajtad áll, ha állítasz valamit.

Zéró darab bizonyítékuk van, alapvetően azért, mert nem gyűjt nekünk senki.

Egyébként meg nem az új érára gyakorlunk, ellenben te már igen jártas vagy a mostani működésében.

Járj máshova trollkodni.

szempontpuska 2009.07.16. 11:10:15

@Caracalla: ez a bizonyítás terhe, ez tetszik ! Most fedezitek fel ezt a szót :-) 7 évig fel sem merült.... Na ez az új éra. Szánj még rá plusz 2X 5 percet és meg fogod érteni

szempontpuska 2009.07.16. 11:13:17

@Caracalla: "ellenben te már igen jártas vagy a mostani működésében."
Nocsak ! Erre meg nem vonatkozik a bizonyítás terhe ? :-)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2009.07.16. 11:22:04

@szempontpuska:

A konzi kb. 2 éve létezik. Milyen 7 évről beszélsz? Megzakkantál? :))

szempontpuska 2009.07.16. 11:32:34

@Gabrilo: ez azt jelentené, hogy a konzi szerzői is kétévesek ? :-)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.16. 12:19:22

@szempontpuska: Kövérrel én tartom a kapcsolatot. Maradjunk ennyiben.

bz249 2009.07.16. 12:27:37

@Loxon: ürgebőrbe vart fémdobozok és békaemberek vannak?

Regno delle Due Sicilie · http://regnodelleduesicilie.blog.hu 2009.07.16. 12:31:40

@szempontpuska: némi politikai realitásérzékkel azt hiszem elég könnyen belátható hogy választásokat nem blogokkal meg értelmiségi folyóiratokkal lehet megnyerni. ennyit az ún. szekértolás elméletéhez.

e fórumok az értelmes és helyenként magas színvonalú párbeszéd terepei lehetnek - ezért talán nem lenne muszáj a bizonyítás terhe kifejezésen fennakadni, melynek jelentése ebben az esetben teljesen nyilvánvaló.

szempontpuska 2009.07.16. 13:08:43

@francesco lorenzo: dehogy akadok fenn ! Sőt ! éppen ellenkezőleg ! kifejezetten előrelépésnek tartom, hogy a Konzervatórium - legalábbis egyes szerzői - már képesek az ártatlanság vélelmét a szájukra venni. Mindezt bármi irónia nélkül.
Kövér Lászlónak pedig az ügyben javasolnám "az erényöv használatát"

szempontpuska 2009.07.16. 13:13:15

@Loxon: és ez kit érdekel ? Hogy jön ahhoz amiről én beszélek ? de most komolyan !

Regno delle Due Sicilie · http://regnodelleduesicilie.blog.hu 2009.07.16. 13:41:18

@szempontpuska: erős a gyanúm, hogy Loxon ironizálni próbált...hogy az irónia miként kapcsolódik a Te mondandódhoz, azt úgy hiszem leginkább Neked kellene átgondolnod ;)

szempontpuska 2009.07.16. 15:22:34

@francesco lorenzo: ahhoz h valaki ironizálni tudjon, elébb be kell határolni miről van szó. Máskép nem megy... ez van :-)

vladtepesch 2009.07.16. 16:36:06

na ezért nem lesz itt soha igazi polgári demokrácia, mert itt mindig mindenki közpénzért tartja a markát - ergo: itt most is kommunizmus van - mindenki képességei mindenki szükségletei szerint (Marx) -- húzzon mindenki a francba, kapanyelet a kézbe, oszt, aki amit maga - MAGA!!!! - megtermel, na az az övé!!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.16. 16:42:51

@Loxon: Mostanában kicsit felszedtem, de azért kövér még csak nem vagyok :(

a nyugalom megzavarására alkalmas · http://www.youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA 2009.07.17. 14:25:25

vajjátok be, hogy ez a cím kódolt zsidózás

és valójában Angriff der Juden lenne a cím szándokotok szerint

OLVASÓK SZÁMA

AKTUÁLIS TÉMÁINK

MANDINER

Nincs megjeleníthető elem

JOBBKLIKK

Nincs megjeleníthető elem

CREATIVE COMMONS

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása